NAJEM PROSTOROV

Najem grajskih prostorov na gradu Podsreda

Izredna okolica, intimna lokacija, vrhunsko udobje, prestižno prizorišče in izreden zgodovinski ambient.
Dogodek na gradu Podsreda bo vedno navdušil.

Grajske dvorane in prireditveni prostori nudijo malodane neskončne možnosti za organizacijo vašega naslednjega velikega dogodka, naj bo ta poslovne ali osebne narave.
Naša uradna prireditvena renesančna dvorana, elegantna sejna soba, grajska črna kuhinja z odprtim ognjem ali prostorna viteška dvorana z moderno kuhinjo lahko sprejmejo skupine od 20 do 100 oseb ob vseh vrstah priložnosti, kot so sestanki na najvišji ravni, svečane večerje, slavja, konference, skupščine, predavanja, »team building« dogodki in drugo – možnosti so neskončne.
Ponujamo najnovejšo avdiovizualno tehnologijo in brezplačen WiFi.
Na gradu Podsreda našim prizadevanjem za odličnost ni konca. Od konferenc do predavanj, praznovanj do seminarjev, manjših skupin do velikih srečanj, vsak dogodek obravnavamo skrbno in odgovorno in smo pripravljeni izpolniti vse vaše zahteve.

Renesančna dvorana

Večnamenska renesančna dvorana se nahaja v drugem nadstropju gradu Podsreda. Po površini meri skoraj 100 m2 in obsega dve tretjini nekdanje romanske viteške dvorane – je najbolj reprezentativen prostor na gradu. V dvorani so na ogled grafični listi, ki predstavljajo oblačila in opremo v srednjem veku. Vse luči v dvorani so ročno kovane in dajejo prostoru poseben čar. V dvorani se odvijajo številni koncerti, seminarji, družabna srečanja in poroke.

ŠT. SEDIŠČ: 100
VIDEO PROJEKTOR: da
WI-FI: da
RAČUNALNIK: da

Cenik:
Renesančna dvorana (cel dan): 250,00 €
Renesančna dvorana (1/2 dneva): 150,00 €
Renesančna dvorana (2 uri): 80,00 €

Obrambni stolp

Tretjo etažo obrambnega stolpa osvetljuje troje velikih poznobaročnih oken, v prostoru so predstavljene litografije štajerskih gradov iz sredine 19. stoletja. V poletnih mesecih potekajo v tem prostoru tečaji kaligrafije, na katerih se tečajniki učijo pisanja različnih starih pisav kot so: uniciala, italika, gotica, karolina in druge.
ŠT. SEDIŠČ: 20
VIDEO PROJEKTOR: ne
WI FI: ne
RAČUNALNIK: po dogovoru

Cena najema dvorane v stolpu: 80,00 €

Grajska kuhinja

V pritličju gradu Podsreda se nahaja grajska kuhinja iz 18. stoletja z delujočim odprtim ognjiščem. Grajska kuhinja je primerna za manjše dogodke. V kuhinji je na ogled nekaj srednjeveške kuhinjske opreme, na voljo pa so tudi mize in klopi, ki sprejmejo do 30 oseb. Ob najemu je na razpolago tudi klasična, moderna kuhinja za pripravo hrane z vso potrebno kuhinjsko opremo (hladilnik, hladilna skrinja, pomivalni stroj, pečica, indukcijski štedilnik z napo in umivalnik).

ŠT. SEDIŠČ: 30
VIDEO PROJEKTOR: ne
WI FI: ne
RAČUNALNIK: po dogovoru

Cena najema grajske kuhinje: 80,00 €

Dvorana v spodnjem gospodarskem poslopju

V spodnjem gospodarskem poslopju gradu Podsreda je v pritličju, kjer je bila nekdaj konjušnica, danes urejena prostorna dvorana za različne priložnosti. Ob dvorani se nahaja tudi klasična, moderna kuhinja za pripravo hrane z vso potrebno kuhinjsko opremo (hladilnik, hladilna skrinja, pomivalni stroj, pečica, indukcijski štedilnik z napo in umivalnik). V zgornjem delu gospodarskega poslopja so urejeni apartmaji (****) in sobe (****), ki skupaj nudijo 15 ležišč.

ŠT. SEDIŠČ: 60
VIDEO PROJEKTOR: po dogovoru
WI FI: da
RAČUNALNIK: po dogovoru

Cena najema dvorane - spodnje gospodarsko poslopje: 80,00 €

Atrij gradu Podsreda

Atrij gradu Podsreda je eden najlepših intimnih prostorov za različne priložnosti na prostem. Notranje grajsko dvorišče je primerno za manjše koncerte, prireditve, praznovanja in različna druženja.

ŠT. SEDIŠČ: 80
ŠT. STOJIŠČ: 30
VIDEO PROJEKTOR: po dogovoru
WI FI: da
RAČUNALNIK: po dogovoru

Cena najema atrija: 250,00 €

Zunanje dvorišče

Zunanje dvorišče pred gradom Podsreda nudi edinstven pogled na vhod v grajsko stavbo in s svojo velikostjo omogoča različne dogodke za večje število obiskovalcev.

ŠT. SEDIŠČ: 500
ŠT. STOJIŠČ: 1000
VIDEO PROJEKTOR: po dogovoru
WI FI: da
RAČUNALNIK: po dogovoru

Cena najema zunanjega dvorišča: 390,00 €

Za več informacij ali najem nas kontaktirajte:
Uprava Kozjanskega parka v Podsredi: +386 (0)3 800 7100
E: kozjanski-park@kp.gov.si

Registration

Forgotten Password?