“AMOR CASTRUM” – VALENTINOVA VEČERJA NA GRADU PODSREDA

Dragi prijatelji gradu Podsreda, Z veseljem sporočamo, da je naš Valentinov dogodek “Amor Castrum” RAZPRODAN!
Hvala vsem za neverjeten odziv, ki je presegel naša pričakovanja.
Veselimo se, da bomo skupaj ustvarili čaroben večer, poln ljubezni, vrhunske kulinarike in čarobnega vzdušja grajskih zidov.
Priprave so že v polnem teku, da vam pričaramo nepozaben petek in ustvarimo najlepše spomine. Se vidimo na gradu!

Vabljeni na valentinov zmenek za grajskimi zidovi.

Pridružite se nam na gradu Podsreda za nepozabno valentinovo večerjo, kjer bo za vrhunsko gastronomsko doživetje poskrbela KMETIJA KUNEJ. Znana po svoji predanosti kmečkemu delu in odličnim tradicionalnim receptom, bo Kmetija Kunej tokrat dokazala svojo mojstrstvo tudi v svetu visoke kulinarike.

Pričakujte izjemno kombinacijo lokalnih sestavin in tradicionalnih okusov, preoblikovanih v edinstvene kulinarične kreacije.

Grajska kavarna Podsreda bo poskrbela za izbrano vinsko spremljavo in ljubezenske napitke, ki bodo zaokrožili vašo kulinarično izkušnjo.

Začnite svojo grajsko valentinovo pravljico v grajski kuhinji ob odprtem ognju in jo nadaljujte v ogrevani grajski dvorani, ki predstavlja popoln romantični ambient.

Večer bo obogaten z živo glasbo in čarobnim ambientom grajskih zidov.


Oglejte si naša ekskluzivna Valentinova menija!

Vabimo vas, da si ogledate naša čudovita menija za prihajajočo Valentinovo večerjo na gradu Podsreda! Pripravili smo dve izjemni možnosti za vas in vašega partnerja – mesni meni in ribji meni.

Datum: petek, 16. februar |  Začetek: Ob 18. uri

 Cena na osebo: 40 € (vključuje 5-hodni meni, brez pijače)

ZAGOTOVITE SI SVOJE MESTO – OBVEZNE REZERVACIJE: [ info@castlepodsreda.com  ] | Kontakt: [ +386 41 419 996  ali +386 41 360 985]

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?