EDINSTVENA DOŽIVETJA NA NAJBOLJ GRAJSKEM MED GRADOVI!

Doživi nepozabno grajsko izkušnjo!

Grajske dogodivščine čakajo na vas!
V zgodovinskem ambientu gradu Podsreda in osrčju neokrnjene narave Kozjanskega parka vsak dan piše novo pravljico. Nizkim podtonom starih grajskih zidov, ki tiho mrmrajo zgodbe iz svoje bogate zgodovine, se v sozvočju pridružujejo zvoki neokrnjene narave enega največjih in najstarejših slovenskih regijskih parkov, ki vas vabi, da izkusite naravo, kulturo in avtentična doživetja, odlično lokalno kulinariko in pozabljene običaje ter dodobra spoznate destinacijo gradu Podsreda in enega najstarejših in največjih zavarovanih območij kot deželo izjemnih naravnih lepot in zelenega ravnanja.

KOZJANSKO, DEŽELA DOŽIVETIJ

Odkrijte, doživite, zaljubite se

Kjer se narava, zgodovina in kultura prepletajo v harmonični simfoniji raznolikih izkušenj. Na Kozjanskem boste odkrili pravo zakladnico doživetij – od romantičnih trenutkov in pustolovščin za družine, do kulinaričnih odkritij ter edinstvenih pustolovščin v naravi. Vabimo vas, da skupaj z nami raziskujete in odkrijete vse, kar ta čarobna pokrajina ponuja!

Doživljajski paketi z nočitvijo na gradu

Grad Podsreda vabi na nepozabno grajsko doživetje za družine ali pare z nočitvijo.

Vabljeni na grad Podsreda na nepozabno grajsko pustolovščino za družine ali pare, ki bodo uživali v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu in okolice, kjer dogodivščine čakajo na vsakem koraku.

Grajska doživetja v dvoje

Doživite nepozabno grajsko razvajanje v dvoje na najbolj grajskem med gradovi na Slovenskem.

Obiščite grad in stopite v preteklost, uživajte v sprehodu skozi grajske sobane, si samostojno ali z avdio-vodenjem oglejte številne zanimive razstave in odkrijte zgodovino srednjeveškega gradu iz 12. stoletja. Za popoln romantični pobeg od vsakdana za srednjeveške grajske zidove bo poskrbela tudi grajska pojedina v obliki narezka, ki vas bo popeljal v davne čase grajske gospode.

Grajska doživetja za družine in otroke

Vabljeni na grad Podsreda na nepozabno grajsko pustolovščino za vso družino!

Veličasten srednjeveški velikan odpira svoja vrata in vabi k odkrivanju grajskih skrivnosti. Sodelujte v zabavni grajski pustolovščini iskanja skrivnega zaklada v igri Lov na zaklad, obiščite zanimive razstave in raziščite zgodovinske prostore gradu, od grajske ječe in kuhinje z odprtim ognjiščem od grajskega podstrešja, kjer domujejo netopirji, do tistega prostora »kamor gre še cesar peš« ...

Kaj obiskati v okolici gradu?

Obiščite srce Kozjanskega

Spočijte oko ob naravnih lepotah enega največjih in najstarejših slovenskih regijskih parkov, vdihnite svežino neokrnjene narave, prisluhnite tišini, okusite domačnost vinorodnih gričev in rodovitnih dolin ter pustite, da se vas dotakne gostoljubnost domačinov ... Spoznajte srce Kozjanskega – pokrajine neskončnih doživetij, ki bo zbudila vse vaše čute.

Masaže na gradu

Pustite za sabo vrvež vsakdana - preverite našo ponudbo grajskih masaž

Uživajte v sproščujočem okolju gradu Podsreda, ki nudi posebno mesto za sprostitev, obnovo in osvežitev, in izkoristite našo ponudbo masaž, refleksoterapij in energetskih terapij za dobro počutje.

Pustite za sabo vrvež vsakdana in pobegnite v grad iz 12. stoletja, katerega miren grajski ambient je kot balzam za dušo utrujenega popotnika, in ponuja intimen, miren in brezskrben pobeg ter posebno mesto za sprostitev, obnovo in osvežitev!

Registration

Forgotten Password?