FAMILY CASTLE ADVENTURE WITH TREASURE HUNT // 2 NIGHTS

Number of nights: 2
Number of persons: 2 adults and 1 to 3 children (up to 14 years)
Package includes: 2 × Castle breakfast basket of local delicacies for the whole family
Accommodation features: free internet/wifi, parking
Accommodation type: apartment at Podsreda Castle ****

A family castle adventure at Podsreda Castle

Dve nepozabni nočitvi daleč od mestnega vrveža, v grajskem apartmaju na gradu Podsreda z grajsko družinsko pustolovščino Lov na zaklad in jutranjo grajsko zajtrk košarico domačih dobrot.

Vabljeni na grad Podsreda na nepozabno grajsko pustolovščino za vso družino, ki bo uživala v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu in okolice, kjer dogodivščine čakajo na vsakem koraku. Poleg ogleda zanimivega srednjeveškega gradu in sodelovanja v zabavni pustolovščini za vso družino – Lov na zaklad na gradu Podsreda, se lahko podate na sprehod po interaktivni Grajski poti Podsreda in obiščete številne zanimivosti v okolici gradu, kjer narava enega največjih in najstarejših regijskih parkov v Sloveniji ponuja nešteto možnosti za raziskovanje lepot okolice ter aktivno in zabavno preživljanje trenutkov za vso družino, daleč stran od mestnega vrveža. In ne pozabite na zajtrk. Tudi ta je seveda grajski! V skrbno pripravljeni grajski zajtrk košarici vas bodo zjutraj pričakali izdelki in pridelki okoliških kmetij in domačij Kozjanskega, kar bo pika na i vaši posebni grajski izkušnji.

V grajski zajtrk košarici lahko uživate v udobju grajske sobe, na dvorišču gradu, pri bližnjem ribniku na piknik odejici, ki jo najdete v omari vaše namestistve, v bližnjem sadovnjaku kozjanskih jablan, na travniku, polnem divjih cvetlic, ali gozdni jasi.

Paket vključuje: • 2 x Nočitev v štirizvezdičnem apartmaju na Gradu Podsreda za vso družino; • 2 × Družinska grajska zajtrk košarica domačih dobrot; • Brezplačen ogled gradu Podsreda z avdio vodenjem; • 1 l Naravnega jabolčnega soka iz Kozjanskega parka / ALI / Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka (glede na sezono); • Sveža jabolka ali jabolčni krhlji iz zaščitenih kozjanskih visokodebelnih sadovnjakov, kjer uspevajo tradicionalne sorte kozjanskih jabolk; • Kava za pripravo v kuhalniku, sladkor in mleko; • Beležka in pisalo z logotipom grajske namestitve; • Ročno izdelano naravno trdo milo za roke, narejeno iz surovin iz lokalnega okolja; • Brezplačen internet (WI-FI).
*POSEBNO GRAJSKO DARILO OB REZERVACIJI DVEH NOČITEV* Sodelovanje v družinski pustolovščini Lov na zaklad na gradu Podsreda za vso družino z lepo pa tudi slastno nagrado.

Only interested in bed and breakfast?
Check out our offer of rooms and apartments starting from € 140.

PACKAGE PRICE (3 persons or 2 adults & 1 child): 370 €

 

PACKAGE PRICE VALID for the period 01.05.31.07. and 16.09.31.10.


IN THE PERIOD 01.08.
15.09.

and 16.12.
02.01. the package price is 380
, 00 EUR.


IN THE PERIOD 03.01.
30.04.

01 .11.15.12.

is

the package price is EUR 350.00.

 

ADDITIONS:

– Tourist tax including promotional fee
fee: adults from. 17. years: € 1.50/day,
Children (7-17 years): €0.75/day

– Extra person: € 5.00 per day;

– Pets: € 15.00 per day;

– Late departure/early arrival –
free of charge (subject to availability)

PAYMENT TERMS:

– In the event of late payment, we reserve the right to cancel the reservation;
– Free cancellation to a later date is possible if notified at least 7 days in advance in writing to info@castlepodsreda.com

 

All accommodation is properly cleaned and disinfected in accordance with hygiene and security measures for the safety of guests and staff.

 

Check-in and key collection is contactless, and we also offer contactless payment and contactless food and beverage ordering. If you do not wish to do so, we will not meet in person.

SPECIAL CASTLE GIFT WHEN BOOKING THREE OR FOUR NIGHTS

We are giving a SWEET SURPRISE to all castle guests who will spend THREE NIGHTS in our castle,

and for FOUR NIGHTS, a castle feast in the form of a CASTLE FEAST!

For more info on the slice, click HERE.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje

ŽELITE REZERVIRATI DOŽIVETJE? IMATE VPRAŠANJE O NAŠI PONUDBI?


  OBVESTILO

  Dragi prijatelji in častiti grajski gostje,

  s 1. marcem odpiramo vrata gradu Podsreda. Grad Podsreda bo v mesecu marcu odprt vsak dan, razen ob ponedeljkih, med 10. in 16. uro. V mesecu marcu bo med vikendi odprta tudi Grajska kavarna

   

  Zapri

  Registration

  Forgotten Password?