KONFERENCA “SOŽITJE KULTURNE DEDIŠČINE IN TRAJNOSTNEGA TURIZMA”

KONFERENCA “SOŽITJE KULTURNE DEDIŠČINE IN TRAJNOSTNEGA TURIZMA”

Vabimo vas, da se nam pridružite na konferenci “SOŽITJE KULTURNE DEDIŠČINE IN TRAJNOSTNEGA TURIZMA”, ki bo potekala v sredo5. oktobra 2022, s pričetkom ob 10.00 uri na gradu Podsreda.

Na konferenci bomo predstavili izhodišča za razvoj turističnega produkta, ki temelji na naravni in kulturni dediščini. Predstavljene bodo dobre prakse turističnih produktov in destinacij, ki so s pomočjo inovativnih orodij digitalizirale svoje kulturne vsebine in z njimi obogatile turistično ponudbo. Na okrogli mizi pa bomo skupaj z gosti razmišljali o prihodnosti turizma, saj si želimo drugačnega turizma, ki bo resnično temeljil na trajnostnih in zelenih modelih, o uporabi produktov, ki so plod slovenskega znanja in pametno izkoriščajo slovenske kulturne in naravne danosti.

Poseben poudarek konference bo tudi na predstavitvi nastajajočega turističnega produkta: Festival podzemnih arhitektur, ki naslavlja malo poznano dediščino podzemnih arhitektur v Sloveniji.

VABILO IN PROGRAM KONFERENCE

 

DELOVNI ČAS 

 

Dragi grajski prijatelji, z veseljem vas obveščamo, da bo grad Podsreda v mesecu septembru in oktobru odprt vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih, med 10. in 17. uro. Vabljeni.

Zapri

Registration

Forgotten Password?