"GRAJSKA POLETNA PRAVLJICA" DRUŽINSKI PAKET NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ

PISANO POLETNO DRUŽINSKO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA.

Družinske grajske počitnice na gradu Podsreda!

Doživite popolno poletno družinsko pustolovščino na gradu Podsreda! Kje bi lahko bolje doživeli čar tega letnega časa kot na srednjeveškem gradu v osrčju zavarovanega območja narave?

Vabljeni na Grad Podsreda na nepozabno poletno pustolovščino za vso družino. Pohajkujte po interaktivni Grajski poti Podsreda, odkrivajte lepote Kozjanskega parka, raziskujte skrivnostne prostore mogočnega srednjeveškega gradu in uživajte v družinski grajski pustolovščini - igri "Lov na zaklad". Podajte se na vodeno jahanje ponijev z Rubinovim hlevčkom po neokrnjeni naravi Kozjanskega, čez prostrane travnike in skrivnostni gozd, in dan zaključite z grajsko pojedino v Restavraciji Kozjanski dvor. Češnja na vrhu je seveda nočitev na gradu in uživanje v grajskem zajtrku z domačimi dobrotami iz piknik košarice.

Število nočitev: 1 / POLPENZION (vključena sta zajtrk in kosilo/večerja)
Število oseb: 3 osebe (2 odrasla in 1 otrok) + možnost doplačila za dodatne osebe.
Nastanitev ponuja: Ogled gradu Podsreda, obisk Središča za obiskovalce Kozjanskega parka, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, doživetje popolne lokalne ponudbe v grajskih apartmajih in sobah, neomejen dostop do skupne grajske dvorane, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, zunanje ognišče, brezplačen internet / WI-FI, parkirišče
Tip nastanitve: Apartmaji in sobe****

*POMEMBNO*: jahanje konjičkov je na voljo od 6 do 12 let oz. do 60 kg, starši in starejši otroci hodijo zraven konjičkov)

"GRAJSKA POLETNA PRAVLJICA" DRUŽINSKI PAKET NA GRADU PODSREDA:

Kaj vas čaka:

 • 1 nočitev v štirizvezdičnem družinskem apartmaju na gradu Podsreda;
 • 1 grajska zajtrk košarica domačih dobrot za vso družino. Začnite dan po grajsko!
 • Pustolovska igra "LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA" je nepozabna izkušnja za vso družino. Pridružite se vitezu v iskanju skritega zaklada in osvojite slastno nagrado.
 • JAHANJE ZA OTROKE "Malo tu, malo tam" pri Rubinovem hlevčku: 1 uro trajajoča tura, ki vključuje "vsega po malem". Vodeno jahanje za otroke na ponijih čez prostrane travnike Kozjanskega, skrivnostni gozd in počitek na klopci na križišču, imenovanem Počivalo. Uživanje v naravi in čudovitih razgledih, spoznavanje živali, rastlin in zgodovine okoliških krajev. *POMEMBNO*: jahanje konjičkov je na voljo od 6 do 12 let oz. do 60 kg, starši in starejši otroci hodijo zraven konjičkov)
 • GRAJSKA PLOŠČA za dve osebi in OTROŠKI MENI po izbiri v restavraciji Kozjanski dvor s sladico;
 • Ogled Gradu Podsreda z vsemi stalnimi in ostalimi priložnostnimi razstavami, kjer se boste izgubili v čarobnem svetu zgodovine in kulturne dediščine, ob spremljavi avdio vodnikov (SLO, EN, DE, IT, RUS);

Ostale ugodnosti:

 • V odpiralnem času gradu je gostom na voljo brezplačen ogled vseh grajskih prostorov, ves čas pa je omogočen dostop do grajskega atrija in srednjeveške kuhinje;
 • Uporaba ZUNANJEGA OGNJIŠČA za popolno jesensko vzdušje;
 • Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka;
 • Steklenica naravnega jabolčnega soka iz različnih sort kozjanskih jabolk iz Kozjanskega parka.
 • Neomejen vstop v grajski atrij in grajsko dvorano za goste s TV-kotičkom, kotičkom za čaj in kavo, vinskim in knjižnim kotičkom;
 • Brezplačen internet (WI-FI).

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi s posebnim grajskim razvajanjem?

Preverite našo ponudbo grajskih masaž – še posebej PRVO SPA DOŽIVETJE (28,00 €), ki je skrbno načrtovana masaža za naše najmlajše goste. Vonj čokolade v maslu navdaja z občutkom neizmerne sreče in zadovoljstva po masaži.

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi z nepozabno termalno zabavo v Termah OLIMIA in Termalnem parku Aqualuna?

Svojim gostom ponujamo REZERVACIJE in NAKUP ugodnih kart za kopanje v Termah Olimia v Podčetrtku: povprašanje nas za 10% popust na vstopnice v Family Wellness Termalija (bazeni, savne) in Termalni park Aqualuna.

Vas zanima le nočitev?
Oglejte si našo ponudbo najema sob in apartmajev.

Cena paketa z eno nočitvijo – polpenzion 

(3 osebe oz. 2 odrasla & 1 otrok):

298,00 €

– Dodatna oseba do 14 let: 58,00 €

– Dodatna oseba nad 14 let: 43,00 €*

*Dejavnost jahanja ponijev ni vključena – na voljo za otroke od 6 do 12 let ali do 60 kg, starši in starejši otroci hodijo ob ponijih.

– Turistična taksa z vključeno promocijsko takso:

odrasli od. 17. leta naprej: 1,50 €/dan,
otroci (7-17 let): 0,75 €/dan

– Hišni ljubljenčki: 15 €/dan;

– Pozen odhod/zgoden prihod –
brezplačno (odvisno od razpoložljivosti).

– V primeru nepravočasnega plačila si dovoljujemo pravico do odpovedi rezervacije;
– Možna je brezplačna sprememba rezervacije na kasnejši termin, ki je bila sporočena najmanj sedem dni pred rezervacijo pisno na info@castlepodsreda.com

Vse namestitve so primerno očiščene in razkužene v skladu z ukrepi higiene in zaščite za varnost gostov in zaposlenih.

Prihod v namestitev in prevzem ključev je brezstičen, prav tako omogočamo brezstično plačevanje in brezstično naročanje hrane in pijače. V kolikor ne želite, se ne bomo srečali osebno.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje


  Registration

  Forgotten Password?