»GRAJSKA POLETNA ROMANCA« ZA PARE NA GRADU PODSREDA

Nepozabna poletna avantura v dvoje na srednjeveškem gradu Podsreda!

Grajsko poletje v dvoje na gradu Podsreda

Na gradu Podsreda vam predstavljamo »GRAJSKO POLETNO ROMANCO« v osrčju neokrnjene narave in vas vabimo na čarobno popotovanje, ki združuje čar srednjeveške veličine z romantičnimi trenutki v dvoje.

Čaka vas doživetje, kjer vsak detajl šepeta romantiko, od udobja vaše grajske sobe, "jabolčnega piknika" v sadovnjaku Kozjanskega parka in grajske plošče v bližnji restavraciji, do nepozabne pustolovščine z opazovanjem zvezd na gradu in grajske zajtrk košarice. Prepustite se veličini naše romanske utrdbe in dovolite, da je vaša ljubezenska zgodba del brezčasne zgodbe Podsrede.

Prenočite v naših grajskih namestitvah s štirimi zvezdicami na gradu Podsreda in se zbudite s košarico izvrstnih lokalnih dobrot. V sobi vas pozdravijo sladki bio medenjaki in peneča jabolčna pijača, starana v hrastovem sodu, iz tradicionalnih sort kozjanskih travniških jabolk – bobovec in topaz, sledi obisk mlina na vodo, kjer prevzamete “piknik culico”, polno domačih “mlinarskih” dobrot, in se podate na piknik avanturo v jabolčni sadovnjak Kozjanskega parka. Uživajte v posebej pripravljeni grajski večerji v restavraciji Kozjanski dvor, vrhunec grajskega doživetja pa je romantično opazovanje zvezd ob udobnem zunanjem ognjišču. In ne pozabite na raziskovanje bogate dediščine gradu z vodenim avdio ogledom grajskih prostorov!

Število nočitev: 1 / POLNI PENZION
Število oseb: 2
Nastanitev ponuja: Ogled gradu Podsreda, obisk Središča za obiskovalce Kozjanskega parka, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, zunanje ognjišče, brezplačen internet / wifi, parkirišče.
Tip nastanitve: Soba na gradu**** (apartma z doplačilom)

Paket vključuje:

 • NASTANITEV S ŠTIRIMI ZVEZDICAMI: Nočitev za dve osebi v sobi**** na gradu Podsreda.
 • KOŠARICA Z GRAJSKIM ZAJTRKOM ZA 2 OSEBI: Polna domačih dobrot iz lokalnih kmetij. Na voljo so 4 različice zajtrka, in sicer: KLASIČNA, VEGETARIJANSKA, VEGANSKA IN BREZGLUTENSKA ZAJTRK KOŠARICA. Naj se dan začne grajsko!
 • PENEČE RAZVAJANJE V SOBI: Steklenica alkoholne peneče pijače polnega jabolčnega okusa, starane 6 mesecev v hrastovem sodu, predhodno uporabljenem za rdeče vino, pridelana iz tradicionalnih sort travniških jabolk - bobovec in topaz (0,375l) in BIO medenjaki v obliki jabolk iz Kukovičičevega mlina.
 • OGLED GRADU: Z avdio-vodenjem v več jezikih (SLO, EN, DE, IT, RUS), ki vam bo približal bogato zgodovino in kulturno dediščino gradu;
 • OBISK IN OGLED KUKOVIČIČEVEGA MLINA v Podsredi, ki je danes eden redkih delujočih mlinov v Sloveniji, ki bogato družinsko tradicijo uspešno povezuje s sodobnimi načini pridelave;
 • Na mlinu bodo za vas pripravili KOZJANSKO CULICO DOBROT (jabolčni sok 2 dcl, jabolčna sladica, domač namaz, domač kruh, šilce domačega žganja ali medena rožica - piškot), ki jo boste ponesli s sabo v Sadovnjak Kozjanskega parka, kjer uspeva več kot 100 različnih sort jablan in drugih sadnih dreves, ter si tam privoščili »jabolčni« piknik.
 • GRAJSKA PLOŠČA: Večerja za dve osebi v Kozjanskem dvoru s sladico;
 • ROMANTIČNO OPAZOVANJE ZVEZD NA GRADU: Ob odprtem ognjišču, vključno z odejami.

Ostale ugodnosti:

 • V odpiralnem času gradu je gostom na voljo brezplačen ogled vseh grajskih prostorov, ves čas pa je omogočen dostop do grajskega atrija in srednjeveške kuhinje;
 • Uporaba ZUNANJEGA OGNJIŠČA ob apartmajih in sobah na spodnjem grajskem dvorišču;
 • Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka;
 • Neomejen vstop v grajski atrij in grajsko dvorano za goste s TV-kotičkom, kotičkom za čaj in kavo, vinskim in knjižnim kotičkom;
 • Naravni jabolčni sok iz zaščitenih kozjanskih visokodebelnih sadovnjakov Kozjanskega parka, kjer uspevajo tradicionalne sorte kozjanskih jabolk;
 • Brezplačen internet (WI-FI) in parkirišče.

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi s posebnim romantičnim razvajanjem?

 Preverite našo ponudbo grajskih masaž – od 48 € naprej na osebo.

Več info o ponudbi GRAJSKIH MASAŽ na gradu Podsreda.

ŽELITE SVOJE GRAJSKO DOŽIVETJE OBOGATITI Z WELLNESS RAZVAJANJEM V TERMAH OLIMIA?

Za vas imamo **POSEBNO PONUDBO**: 10% popust na vstopnice za Wellness Termalijo (bazeni, savne). Povprašajte nas za nakup in rezervacijo ugodnih vstopnic za obisk Term Olimia v Podčetrtku.

Cena paketa z eno nočitvijo (polpenzion – 2 osebi):
219,00 €

– Turistična taksa z vključeno promocijsko takso:

odrasli od. 17. leta naprej: 1,50 €/dan,
otroci (7-17 let): 0,75 €/dan

– Hišni ljubljenčki: 15 €/dan;

– Pozen odhod/zgoden prihod –
brezplačno (odvisno od razpoložljivosti).

– V primeru nepravočasnega plačila si dovoljujemo pravico do odpovedi rezervacije;
– Možna je brezplačna sprememba rezervacije na kasnejši termin, ki je bila sporočena najmanj sedem dni pred rezervacijo pisno na info@castlepodsreda.com.

Vse namestitve so primerno očiščene in razkužene v skladu z ukrepi higiene in zaščite za varnost gostov in zaposlenih.

Prihod v namestitev in prevzem ključev je po želji brezstičen, prav tako omogočamo brezstično plačevanje in brezstično naročanje hrane in pijače.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje


  Zapri

  GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

  Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

  Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

  Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

   

  Registration

  Forgotten Password?