NA GRADU PODSREDA LAHKO PRENOČITE S TURISTIČNIM BONOM

Do sedaj je bilo na gradu Podsreda apartma ali sobo moč rezervirati in koristiti le ob plačilu, s tem tednom pa si je mogoče dopust v grajskih namestitvah načrtovati tudi s turističnimi boni, ki jih je vlada Republike Slovenije namenila za pomoč turizmu, ki je bil ena najbolj prizadetih panog v času koronavirusa.

Naj spomnimo, da je do turističnega bona upravičena vsaka oseba, ki je imela na dan 13. 3. 2020 v Sloveniji prijavljeno stalno bivališče. Starejši od osemnajst let in tisti, ki so rojeni leta 2002, so upravičeni do bona v vrednosti 200 €, osebe mlajše od osemnajst let, rojeni leta 2003 in mlajši, pa do bona v višini 50 €. Bone je možno koristiti v več delih in so pod določenimi pogoji prenosljivi med družinskimi člani.

Vabljeni, da dopust preživite v objemu gradu Podsreda, s pogledom na zeleno Kozjansko krajino, od 11. 7. 2020 tudi s turističnimi boni oz. vavčerji.

DELOVNI ČAS 

 

Dragi grajski prijatelji, z veseljem vas obveščamo, da bo grad Podsreda v mesecu juliju in avgustu odprt vse dni v tednu med 10. in 17. uro.

Zapri

Registration

Forgotten Password?