POMLADNO PREBUJANJE NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ

Doživite prebujanje narave na Gradu Podsreda!

Spomladanska pustolovščina na Gradu Podsreda

Pomlad prinaša nov začetek in svežo energijo – in kje bi lahko bolje doživeli čar tega letnega časa kot na srednjeveškem gradu v osrčju zavarovanega območja narave?

Vabljeni na Grad Podsreda na nepozabno spomladansko pustolovščino za vso družino. Pohajkujte po gozdnih poteh, ki oživijo z mladimi zelenimi listi in prvimi spomladanskimi cvetovi, raziskujte skrivnostne prostore mogočnega srednjeveškega gradu in uživajte v družinski grajski pustolovščini "Lov na zaklad". Podajte se na vodeno jahanje ponijev po prebujajoči se naravi Kozjanskega in dan zaključite z grajsko pojedino. Češnja na vrhu je seveda nočitev na gradu in uživanje v grajskem zajtrku z domačimi dobrotami iz piknik košarice.

Število nočitev: 1 / POLPENZION (vključena sta zajtrk in kosilo/večerja)
Število oseb: 3 osebe (2 odrasla in 1 otrok) + možnost doplačila za dodatne osebe.
Nastanitev ponuja: Ogled gradu Podsreda, obisk Središča za obiskovalce Kozjanskega parka, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, doživetje popolne lokalne ponudbe v grajskih apartmajih in sobah, neomejen dostop do skupne grajske dvorane, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, zunanje ognišče, brezplačen internet / WI-FI, parkirišče
Tip nastanitve: Apartmaji in sobe****

*POMEMBNO*: jahanje konjičkov je na voljo od 6 do 12 let oz. do 60 kg, starši in starejši otroci hodijo zraven konjičkov)

POMLADNO PREBUJANJE NA GRADU PODSREDA:

Kaj vas čaka:

 • 1 nočitev v štirizvezdičnem družinskem apartmaju na gradu Podsreda;
 • 1 grajska zajtrk košarica domačih dobrot za vso družino. Začnite dan po grajsko!
 • Pustolovska igra "LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA" je nepozabna izkušnja za vso družino. Pridružite se vitezu v iskanju skritega zaklada in osvojite slastno nagrado.
 • JAHANJE ZA OTROKE "Malo tu, malo tam" pri Rubinovem hlevčku: 1 uro trajajoča tura, ki vključuje "vsega po malem". Vodeno jahanje za otroke na ponijih čez prostrane travnike Kozjanskega, skrivnostni gozd in počitek na klopci na križišču, imenovanem Počivalo. Uživanje v naravi in čudovitih razgledih, spoznavanje živali, rastlin in zgodovine okoliških krajev. *POMEMBNO*: jahanje konjičkov je na voljo od 6 do 12 let oz. do 60 kg, starši in starejši otroci hodijo zraven konjičkov)
 • GRAJSKA PLOŠČA za dve osebi in OTROŠKI MENI po izbiri v restavraciji Kozjanski dvor s sladico;
 • Ogled Gradu Podsreda z vsemi stalnimi in ostalimi priložnostnimi razstavami, kjer se boste izgubili v čarobnem svetu zgodovine in kulturne dediščine, ob spremljavi avdio vodnikov (SLO, EN, DE, IT, RUS);

Ostale ugodnosti:

 • V odpiralnem času gradu je gostom na voljo brezplačen ogled vseh grajskih prostorov, ves čas pa je omogočen dostop do grajskega atrija in srednjeveške kuhinje;
 • Uporaba ZUNANJEGA OGNJIŠČA za popolno jesensko vzdušje;
 • Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka;
 • Steklenica naravnega jabolčnega soka iz različnih sort kozjanskih jabolk iz Kozjanskega parka.
 • Neomejen vstop v grajski atrij in grajsko dvorano za goste s TV-kotičkom, kotičkom za čaj in kavo, vinskim in knjižnim kotičkom;
 • Brezplačen internet (WI-FI).

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi s posebnim grajskim razvajanjem?

Preverite našo ponudbo grajskih masaž – še posebej PRVO SPA DOŽIVETJE (28,00 €), ki je skrbno načrtovana masaža za naše najmlajše goste. Vonj čokolade v maslu navdaja z občutkom neizmerne sreče in zadovoljstva po masaži.

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi z nepozabno termalno zabavo v Termah OLIMIA?

Svojim gostom ponujamo nakup ugodnih kart za kopanje v Termah Olimia v Podčetrtku: povprašanje nas za 10% popust na vstopnice v Family Wellness Termalija (bazeni, savne) in Termalni park Aqualuna.

Vas zanima le nočitev?
Oglejte si našo ponudbo najema sob in apartmajev.

Cena paketa z eno nočitvijo – polpenzion 

(3 osebe oz. 2 odrasla & 1 otrok):

298,00 €

– Dodatna oseba do 14 let: 58,00 €

– Dodatna oseba nad 14 let: 43,00 €*

*Dejavnost jahanja ponijev ni vključena – na voljo za otroke od 6 do 12 let ali do 60 kg, starši in starejši otroci hodijo ob ponijih.

– Turistična taksa z vključeno promocijsko takso:

odrasli od. 17. leta naprej: 1,50 €/dan,
otroci (7-17 let): 0,75 €/dan

– Hišni ljubljenčki: 15 €/dan;

– Pozen odhod/zgoden prihod –
brezplačno (odvisno od razpoložljivosti).

– V primeru nepravočasnega plačila si dovoljujemo pravico do odpovedi rezervacije;
– Možna je brezplačna sprememba rezervacije na kasnejši termin, ki je bila sporočena najmanj sedem dni pred rezervacijo pisno na info@castlepodsreda.com

Vse namestitve so primerno očiščene in razkužene v skladu z ukrepi higiene in zaščite za varnost gostov in zaposlenih.

Prihod v namestitev in prevzem ključev je brezstičen, prav tako omogočamo brezstično plačevanje in brezstično naročanje hrane in pijače. V kolikor ne želite, se ne bomo srečali osebno.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje


  Zapri

  Registration

  Forgotten Password?