ROMANTIČNI GRAJSKI UMIK NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ

Dobrodošli v kraljestvu, kjer se prepletata ljubezen in zgodovina.

Na gradu Podsreda vam predstavljamo »ROMANTIČNI GRAJSKI UMIK« v osrčje neokrnjene narave in vabimo na čarobno popotovanje, ki združuje čar srednjeveške veličine z romantičnimi trenutki v dvoje.

Čaka vas doživetje, kjer vsak detajl šepeta romantiko, od udobja vaše grajske sobe do nepozabne pustolovščine z opazovanjem zvezd. Prepustite se veličini naše romanske utrdbe in dovolite, da je vaša ljubezenska zgodba del brezčasne zgodbe Podsrede.

Prenočite v naših grajskih namestitvah s štirimi zvezdicami na gradu Podsreda in se zbudite s košarico izvrstnih lokalnih dobrot. V sobi vas pozdravita peneče vino, sledi pa raziskovanje bogate dediščine gradu z vodenim avdio ogledom. Sprostite se z zasebno wellness seanso in uživajte v posebej pripravljeni grajski večerji. Vrhunec je romantično opazovanje zvezd ob udobnem zunanjem ognjišču z vključenim posebnim setom za čarobno noč pod zvezdami.

Število nočitev: 1 / POLPENZION
Število oseb: 2
Nastanitev ponuja: Ogled gradu Podsreda, obisk Središča za obiskovalce Kozjanskega parka, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, zunanje ognjišče, brezplačen internet / wifi, parkirišče.
Tip nastanitve: Soba na gradu**** (apartma z doplačilom)

Paket vključuje:

 • NASTANITEV S ŠTIRIMI ZVEZDICAMI: Nočitev za dve osebi v sobi**** na gradu Podsreda.
 • KOŠARICA Z GRAJSKIM ZAJTRKOM: Polna domačih dobrot iz lokalnih kmetij (8 različnih menijev). Naj se dan začne grajsko!
 • OGLED GRADU: Z avdio-vodenjem v več jezikih (SLO, EN, DE, IT, RUS), ki vam bo približal bogato zgodovino in kulturno dediščino gradu;
 • PENEČE RAZVAJANJE V SOBI: Steklenica polsuhe penine iz vrhunskega lokalnega vinarstva (0,75l);
 • ZASEBNA WELLNESS SEANSA: Zasebni najem wellnessa v Kozjanskem dvoru v Kozjem, kjer se bosta lahko sprostila v dvoje (120 minut);
 • GRAJSKA PLOŠČA: Večerja za dve osebi v Kozjanskem dvoru s sladico;
 • ROMANTIČNO OPAZOVANJE ZVEZD NA GRADU: Ob odprtem ognjišču, vključno s posebnim kompletom z odejami, medenim likerjem in balzamom za ustnice ter bio medenjaki, pridelanimi na Kukovičičevem mlinu.

Ostale ugodnosti:

 • V odpiralnem času gradu je gostom na voljo brezplačen ogled vseh grajskih prostorov, ves čas pa je omogočen dostop do grajskega atrija in srednjeveške kuhinje;
 • Uporaba ZUNANJEGA OGNJIŠČA ob apartmajih in sobah na spodnjem grajskem dvorišču;
 • Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka;
 • Neomejen vstop v grajski atrij in grajsko dvorano za goste s TV-kotičkom, kotičkom za čaj in kavo, vinskim in knjižnim kotičkom;
 • Naravni jabolčni sok iz zaščitenih kozjanskih visokodebelnih sadovnjakov Kozjanskega parka, kjer uspevajo tradicionalne sorte kozjanskih jabolk;
 • Brezplačen internet (WI-FI) in parkirišče.

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi s posebnim romantičnim razvajanjem?

 Preverite našo ponudbo grajskih masaž – od 48 € naprej na osebo.

Več info o ponudbi GRAJSKIH MASAŽ na gradu Podsreda.

ŽELITE SVOJE GRAJSKO DOŽIVETJE OBOGATITI Z WELLNESS RAZVAJANJEM V TERMAH OLIMIA?

Za vas imamo **POSEBNO PONUDBO**: 10% popust na vstopnice za Wellness Termalijo (bazeni, savne). Povprašajte nas za nakup in rezervacijo ugodnih vstopnic za obisk Term Olimia v Podčetrtku.

Cena paketa z eno nočitvijo (polpenzion – 2 osebi):
255,00 €

– Turistična taksa z vključeno promocijsko takso:

odrasli od. 17. leta naprej: 1,50 €/dan,
otroci (7-17 let): 0,75 €/dan

– Hišni ljubljenčki: 15 €/dan;

– Pozen odhod/zgoden prihod –
brezplačno (odvisno od razpoložljivosti).

– V primeru nepravočasnega plačila si dovoljujemo pravico do odpovedi rezervacije;
– Možna je brezplačna sprememba rezervacije na kasnejši termin, ki je bila sporočena najmanj sedem dni pred rezervacijo pisno na info@castlepodsreda.com.

Vse namestitve so primerno očiščene in razkužene v skladu z ukrepi higiene in zaščite za varnost gostov in zaposlenih.

Prihod v namestitev in prevzem ključev je po želji brezstičen, prav tako omogočamo brezstično plačevanje in brezstično naročanje hrane in pijače.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje


  Registration

  Forgotten Password?