ADVENTURE PACKAGES WITH OVERNIGHT STAY AT THE CASTLE

"DRUŽINSKO SPOMLADANSKO DOŽIVETJE" NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 320 €)

Privoščite svojim najdražjim bivanje v romantičnem in čarobnem grajskem ambientu in raziščite Kozjansko ter se uživajte v priljubljenih Termah Paradiso ter skupaj praznujte mesec žensk.

"ROMANTIČNA POMLAD V DVOJE" NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 320 €)

Privoščite svojim ljubljenim bivanje v romantičnem in čarobnem grajskem ambientu in raziščite Kozjansko z električnimi kolesi, za piko na i pa sprostite in razvajajte v priljubljenih Termah Paradiso, predvsem pa ne pozabite: “Kjer je ljubezen, tam so vedno čudeži.”

"LJUBEZEN JE" V DVOJE na gradu Podsreda // 1 ALI 2 NOČI (od 265,00 €)

Rezervirajta dan ali dva za nepozabne romantične počitnice na srednjeveškem gradu Podsreda s prepletom domače kulinarike in lepot kozjanske narave. Za vaju smo pripravili romantični paket, skozi katerega bosta izkusila najboljše, s čimer nas nagradi narava kozjanskega.

GRAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 220,00 €)

Romantično grajsko razvajanje z grajskim narezkom in vinsko spremljavo, obiskom priznanega vinotoča v osrčju vinorodne pokrajine z vodeno vinsko degustacijo in prigrizkom iz pristnih Kozjanskih dobrot ter grajsko zajtrk košarico. Za piko na i pa skočita na razvajanje v bližnje terme. Za eno ali dve noči na gradu.

DRUŽINSKA GRAJSKA PUSTOLOVŠČINA Z LOVOM NA ZAKLAD // 2 NOČI (od 370,00 €)

2 nepozabni nočitvi daleč od mestnega vrveža, v grajskem apartmaju na gradu Podsreda z grajsko družinsko pustolovščino Lov na zaklad in jutranjo družinsko grajsko zajtrk košarico domačih dobrot.

DRUŽINSKO DOŽIVETJE Z NOČITVIJO NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 270,00 €)

Nepozabna dogodivščina na gradu Podsreda za vso družino z raziskovanjem gradu in pustolovščino Lov na zaklad, s sprehodom po grajski poti, obiskom mlina in degustacijo domačih dobrot, družinsko zajtrk košarico in večerjo na gradu. Naj se grajska dogodivščina začne!

The apartments and rooms at Podsreda Castle offer a unique experience of sleeping behind the castle walls.

Spend the night like a nobleman and enjoy the silence of the castle walls and the beauty of the unspoilt nature of Kozjan Park.

Book a room or apartment at Podsreda Castle and experience your own castle fairytale!

OBVESTILO

Dragi prijatelji in častiti grajski gostje,

s 1. marcem odpiramo vrata gradu Podsreda. Grad Podsreda bo v mesecu marcu odprt vsak dan, razen ob ponedeljkih, med 10. in 16. uro. V mesecu marcu bo med vikendi odprta tudi Grajska kavarna

 

Zapri

Registration

Forgotten Password?