DOŽIVLJAJSKI PAKETI Z NOČITVIJO NA GRADU

JESENSKE DRUŽINSKE POČITNICE NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ (od 275 €)

Vabljeni na jesensko pustolovščino za vso družino. Raziskujte sobane srednjeveškega gradu in uživajte v družinski pustolovski igri, podajte se na vodeno jahanje ponijev in zaključite dan z grajsko pojedino. Za piko na i pa seveda nočitev v gradu in grajski zajtrk domačih dobrot.

PAKET »SADOVI JESENI« V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ (od 245 €)

Jesen je tu, in s tem čas za romantičen pobeg na Grad Podsreda. Pridita in okusita jesen na Kozjanskem, v vsej njeni lepoti - od pisanih gozdov do svežih pridelkov. Napolnita baterije v barviti jesenski pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot jesenske narave.

GRAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 210,00 €)

Romantično grajsko razvajanje z grajskim narezkom in vinsko spremljavo, obiskom priznanega vinotoča v osrčju vinorodne pokrajine z vodeno vinsko degustacijo in prigrizkom iz pristnih Kozjanskih dobrot ter grajsko zajtrk košarico. Za piko na i pa skočita na razvajanje v bližnje terme. Za eno ali dve noči na gradu.

DRUŽINSKO DOŽIVETJE Z NOČITVIJO NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 270,00 €)

Nepozabna dogodivščina na gradu Podsreda za vso družino z raziskovanjem gradu in pustolovščino Lov na zaklad, z jabolčnim piknikom, obiskom mlina in degustacijo domačih dobrot, družinsko zajtrk košarico in večerjo na gradu. Naj se grajska dogodivščina začne!

Apartmaji in sobe na gradu Podsreda ponujajo unikatno doživetje spanja za grajskimi zidovi.

Preživite noč kot graščak in užijte tišino grajskih zidov in lepoto neokrnjene narave Kozjanskega parka.

Rezervirajte sobo ali apartma na Gradu Podsreda in doživite svojo grajsko pravljico!

Zapri

Registration

Forgotten Password?