DOŽIVLJAJSKI PAKETI Z NOČITVIJO NA GRADU

JESENSKO DRUŽINSKO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 231,00 €)

Vabljeni na grad Podsreda na nepozabno jesensko pustolovščino za vso družino. Sprehodite se po gozdnih poteh, raziskujte skrivnostne sobane mogočnega srednjeveškega gradu in uživajte v malici iz culice v jesenskem sadovnjaku, zvečer pa zaključite dan na gradu z grajsko pojedino. Za piko na i pa skočite še na razvajanje v bližnje terme.

JESENSKO DOŽIVETJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 215,00 €)

Jesen je tu. Popoln razlog za odmor! Rezervirajta dan ali dva za nepozabne grajske počitnice na srednjeveškem gradu Podsreda in napolnita baterije v barviti jesenski pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot jesenske narave.

DRUŽINSKO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA IN KOPANJE V TERMAH OLIMIA // 1 ALI 2 NOČI (od 226,00 €)

Nepozabna grajska dogodivščina za vso družino z grajskim narezkom, sprehodom po grajski poti, obiskom mlina in degustacijo domačih dobrot, družinsko pustolovščino Lov na zaklad, grajsko zajtrk košarico in kopanjem v priljubljenih termah. Za eno ali dve noči na gradu.

GRAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 205,00 €)

Romantično grajsko razvajanje z grajskim narezkom in vinsko spremljavo, obiskom priznanega vinotoča v osrčju vinorodne pokrajine z vodeno vinsko degustacijo in prigrizkom iz pristnih Kozjanskih dobrot ter grajsko zajtrk košarico. Za piko na i pa skočita na razvajanje v bližnje terme. Za eno ali dve noči na gradu.

Družinska grajska pustolovščina z lovom na zaklad // 2 noči (od 330,00 €)

2 nepozabni nočitvi daleč od mestnega vrveža, v grajskem apartmaju na gradu Podsreda z grajsko družinsko pustolovščino Lov na zaklad in jutranjo družinsko grajsko zajtrk košarico domačih dobrot. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM.

Romantični pobeg za grajsko obzidje // 2 noči (298,00 €)

Preživita dve noči kot graščaka. Užijta tišino grajskih zidov ter lepoto neokrnjene narave in se razvajajta z degustacijo vina ali piva ali morda sladkim "mehurčkastim" presenečenjem na gradu, kjer se bosta lahko posvetila samo sebi. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM.

Kopanje v Termaliji Relax

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi z nepozabno termalno zabavo v Termah Olimia, ki veljajo za top wellness doživetje v Sloveniji?

Svojim gostom ponujamo nakup ugodnih 3-urnih kart za kopanje v Termaliji Relax.

Registration

Forgotten Password?