DOŽIVLJAJSKI PAKETI Z NOČITVIJO NA GRADU

DRUŽINSKO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 226,00 €)

Nepozabna grajska dogodivščina za vso družino z grajskim narezkom, sprehodom po grajski poti, obiskom mlina in degustacijo domačih dobrot, družinsko pustolovščino Lov na zaklad in grajsko zajtrk košarico. Za eno ali dve noči na gradu.

GRAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 205,00 €)

Romantično grajsko razvajanje z grajskim narezkom in vinsko spremljavo, obiskom priznanega vinotoča v osrčju vinorodne pokrajine z vodeno vinsko degustacijo in prigrizkom iz pristnih Kozjanskih dobrot ter grajsko zajtrk košarico. Za eno ali dve noči na gradu.

Družinska grajska pustolovščina z lovom na zaklad // 2 noči (od 330,00 €)

2 nepozabni nočitvi daleč od mestnega vrveža, v grajskem apartmaju na gradu Podsreda z grajsko družinsko pustolovščino Lov na zaklad in jutranjo družinsko grajsko zajtrk košarico domačih dobrot. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM.

Romantični pobeg za grajsko obzidje // 2 noči (298,00 €)

Preživita dve noči kot graščaka. Užijta tišino grajskih zidov ter lepoto neokrnjene narave in se razvajajta z degustacijo vina ali piva ali morda sladkim "mehurčkastim" presenečenjem na gradu, kjer se bosta lahko posvetila samo sebi. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM.

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi z nepozabno termalno zabavo v Termah Olimia, ki veljajo za top wellness doživetje v Sloveniji?

Svojim gostom ponujamo nakup ugodnih 3-urnih kart za kopanje v Termaliji Relax.

Registration

Forgotten Password?