DOŽIVLJAJSKI PAKETI Z NOČITVIJO NA GRADU

POMLADNO PREBUJANJE NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ (od 298,00 €)

Vabljeni na Grad Podsreda na nepozabno spomladansko pustolovščino za vso družino. Pohajkujte po gozdnih poteh, ki oživijo z mladimi zelenimi listi in prvimi spomladanskimi cvetovi, raziskujte skrivnostne prostore mogočnega srednjeveškega gradu in uživajte v družinski grajski pustolovščini "Lov na zaklad". Podajte se na vodeno jahanje ponijev po prebujajoči se naravi Kozjanskega in dan zaključite z grajsko pojedino. Češnja na vrhu je seveda nočitev na gradu in uživanje v grajskem zajtrku z domačimi dobrotami iz piknik košarice.

ROMANTIČNI GRAJSKI UMIK NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ (od 255,00 €)

Prenočite v naših grajskih namestitvah s štirimi zvezdicami na gradu Podsreda in se zbudite s košarico izvrstnih lokalnih dobrot. V sobi vas pozdravita peneče vino, sledi pa raziskovanje bogate dediščine gradu z vodenim avdio ogledom. Sprostite se z zasebno wellness seanso in uživajte v posebej pripravljeni grajski večerji. Vrhunec je romantično opazovanje zvezd ob udobnem zunanjem ognjišču z vključenim posebnim setom za čarobno noč pod zvezdami.

GRAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 210,00 €)

Romantično grajsko razvajanje z grajskim narezkom in vinsko spremljavo, obiskom priznanega vinotoča v osrčju vinorodne pokrajine z vodeno vinsko degustacijo in prigrizkom iz pristnih Kozjanskih dobrot ter grajsko zajtrk košarico. Za piko na i pa skočita na razvajanje v bližnje terme. Za eno ali dve noči na gradu.

DRUŽINSKO DOŽIVETJE Z NOČITVIJO NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 270,00 €)

Nepozabna dogodivščina na gradu Podsreda za vso družino z raziskovanjem gradu in pustolovščino Lov na zaklad, z jabolčnim piknikom, obiskom mlina in degustacijo domačih dobrot, družinsko zajtrk košarico in večerjo na gradu. Naj se grajska dogodivščina začne!

Apartmaji in sobe na gradu Podsreda ponujajo unikatno doživetje spanja za grajskimi zidovi.

Preživite noč kot graščak in užijte tišino grajskih zidov in lepoto neokrnjene narave Kozjanskega parka.

Rezervirajte sobo ali apartma na Gradu Podsreda in doživite svojo grajsko pravljico!

Zapri

Registration

Forgotten Password?