DOŽIVLJAJSKI PAKETI Z NOČITVIJO NA GRADU

PAKET »SADOVI JESENI« V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 235,00 €)

Jesen je tu. Popoln razlog za odmor! Rezervirajta dan ali dva za nepozabne grajske počitnice na srednjeveškem gradu Podsreda in napolnita baterije v barviti jesenski pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot jesenske narave.

JESENSKE DRUŽINSKE POČITNICE NA GRADU PODSREDA // 1 ali 2 noči (od 270,00 €)

Vabljeni na grad Podsreda na nepozabno jesensko pustolovščino za vso družino. Sprehodite se po gozdnih poteh, raziskujte skrivnostne sobane mogočnega srednjeveškega gradu in uživajte v malici iz culice v jesenskem sadovnjaku, zvečer pa zaključite dan na gradu z grajsko pojedino.

JABOLČNO DOŽIVETJE ZA DRUŽINE // 1 ALI 2 NOČI (od 265,00 €)

Pisane barve jabolk so čudovito darilo jeseni. To je čas, ko nas narava razveseli s številnimi pridelki. Zato smo za vas pripravili družinski paket, skozi katerega boste postali del čudovite jabolčne zgodbe s posebnim doživetjem.

JABOLČNO DOŽIVETJE V DVOJE // 1 ALI 2 NOČI (od 220,00 €)

Pisane barve jabolk so čudovito darilo jeseni. To je čas, ko nas narava razveseli s številnimi pridelki. Zato smo za vaju pripravili paket, skozi katerega bosta postala del čudovite jabolčne zgodbe in izkusila najboljše, s čimer nas nagradi narava kozjanskega.

"LJUBEZEN JE" V DVOJE na gradu Podsreda // 1 ALI 2 NOČI (od 265,00 €)

Rezervirajta dan ali dva za nepozabne romantične počitnice na srednjeveškem gradu Podsreda s prepletom domače kulinarike in lepot kozjanske narave. Za vaju smo pripravili romantični paket, skozi katerega bosta izkusila najboljše, s čimer nas nagradi narava kozjanskega.

GRAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 220,00 €)

Romantično grajsko razvajanje z grajskim narezkom in vinsko spremljavo, obiskom priznanega vinotoča v osrčju vinorodne pokrajine z vodeno vinsko degustacijo in prigrizkom iz pristnih Kozjanskih dobrot ter grajsko zajtrk košarico. Za piko na i pa skočita na razvajanje v bližnje terme. Za eno ali dve noči na gradu.

DRUŽINSKA GRAJSKA PUSTOLOVŠČINA Z LOVOM NA ZAKLAD // 2 NOČI (od 370,00 €)

2 nepozabni nočitvi daleč od mestnega vrveža, v grajskem apartmaju na gradu Podsreda z grajsko družinsko pustolovščino Lov na zaklad in jutranjo družinsko grajsko zajtrk košarico domačih dobrot.

DRUŽINSKO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA IN KOPANJE V TERMAH OLIMIA // 1 ALI 2 NOČI (od 256,00 €)

Nepozabna grajska dogodivščina za vso družino z grajskim narezkom, sprehodom po grajski poti, obiskom mlina in degustacijo domačih dobrot, družinsko pustolovščino Lov na zaklad, grajsko zajtrk košarico in kopanjem v priljubljenih termah. Za eno ali dve noči na gradu.

ROMANTIČNI POBEG ZA GRAJSKO OBZIDJE // 2 NOČI (298,00 €)

Preživita dve noči kot graščaka. Užijta tišino grajskih zidov ter lepoto neokrnjene narave in se razvajajta z degustacijo vina ali piva ali morda sladkim "mehurčkastim" presenečenjem na gradu, kjer se bosta lahko posvetila samo sebi. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM.

Apartmaji in sobe na gradu Podsreda ponujajo unikatno doživetje spanja za grajskimi zidovi.

Preživite noč kot graščak in užijte tišino grajskih zidov in lepoto neokrnjene narave Kozjanskega parka.

Rezervirajte sobo ali apartma na Gradu Podsreda in doživite svojo grajsko pravljico!

DELOVNI ČAS 

 

Dragi grajski prijatelji, z veseljem vas obveščamo, da bo grad Podsreda v mesecu septembru in oktobru odprt vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih, med 10. in 17. uro. Vabljeni.

Zapri

Registration

Forgotten Password?