DOŽIVLJAJSKI PAKETI Z NOČITVIJO NA GRADU

»DRUŽINSKO SPOMLADANSKO DOŽIVETJE« NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 320 €)

Privoščite svojim najdražjim bivanje v romantičnem in čarobnem grajskem ambientu in raziščite Kozjansko ter se uživajte v priljubljenih Termah Paradiso ter skupaj praznujte mesec žensk.
spomladanski-paket-za-pare-grad-podsreda

“ROMANTIČNA POMLAD V DVOJE” NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 320 €)

Privoščite svojim ljubljenim bivanje v romantičnem in čarobnem grajskem ambientu in raziščite Kozjansko z električnimi kolesi, za piko na i pa sprostite in razvajajte v priljubljenih Termah Paradiso, predvsem pa ne pozabite: “Kjer je ljubezen, tam so vedno čudeži.”

"LJUBEZEN JE" V DVOJE na gradu Podsreda // 1 ALI 2 NOČI (od 265,00 €)

Rezervirajta dan ali dva za nepozabne romantične počitnice na srednjeveškem gradu Podsreda s prepletom domače kulinarike in lepot kozjanske narave. Za vaju smo pripravili romantični paket, skozi katerega bosta izkusila najboljše, s čimer nas nagradi narava kozjanskega.

GRAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 220,00 €)

Romantično grajsko razvajanje z grajskim narezkom in vinsko spremljavo, obiskom priznanega vinotoča v osrčju vinorodne pokrajine z vodeno vinsko degustacijo in prigrizkom iz pristnih Kozjanskih dobrot ter grajsko zajtrk košarico. Za piko na i pa skočita na razvajanje v bližnje terme. Za eno ali dve noči na gradu.

DRUŽINSKA GRAJSKA PUSTOLOVŠČINA Z LOVOM NA ZAKLAD // 2 NOČI (od 370,00 €)

2 nepozabni nočitvi daleč od mestnega vrveža, v grajskem apartmaju na gradu Podsreda z grajsko družinsko pustolovščino Lov na zaklad in jutranjo družinsko grajsko zajtrk košarico domačih dobrot.

Apartmaji in sobe na gradu Podsreda ponujajo unikatno doživetje spanja za grajskimi zidovi.

Preživite noč kot graščak in užijte tišino grajskih zidov in lepoto neokrnjene narave Kozjanskega parka.

Rezervirajte sobo ali apartma na Gradu Podsreda in doživite svojo grajsko pravljico!

Registration

Forgotten Password?