DOŽIVLJAJSKI PAKETI Z NOČITVIJO NA GRADU

GRAJSKI VEČER Z MODRIJANI – 3. JUNIJ 2022 OB 20. URI (od 230,00 €)

Želite preživeti večer na gradu Podsreda z odlično domačo skupino Modrijani?
Ti moja rožica, Moja, Rock me in druge uspešnice bodo Modrijani za Vas prepevali na zunanjem dvorišču gradu Podsreda v petek, 3. junija od 20. ure naprej.

SPOMLADANSKE DRUŽINSKE POČITNICE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 270,00 €)

Rezervirajte dan ali dva za grajske počitnice za vso družino na srednjeveškem gradu Podsreda in napolnite baterije v barviti spomladanski pustolovščini.
Naj grad Podsreda postane del vaše spomladanske zgodbe.

SPOMLADANSKO DOŽIVETJE ZA PARE // 1 ALI 2 NOČI (od 235,00 €)

Pomlad je tu. Popoln razlog za odmor! Rezervirajta dan ali dva za nepozabne grajske počitnice na srednjeveškem gradu Podsreda in napolnita baterije v barviti spomladanski pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot cvetoče narave.

"LJUBEZEN JE" V DVOJE na gradu Podsreda // 1 ALI 2 NOČI (od 265,00 €)

Rezervirajta dan ali dva za nepozabne romantične počitnice na srednjeveškem gradu Podsreda s prepletom domače kulinarike in lepot kozjanske narave. Za vaju smo pripravili romantični paket, skozi katerega bosta izkusila najboljše, s čimer nas nagradi narava kozjanskega.

GRAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI (od 220,00 €)

Romantično grajsko razvajanje z grajskim narezkom in vinsko spremljavo, obiskom priznanega vinotoča v osrčju vinorodne pokrajine z vodeno vinsko degustacijo in prigrizkom iz pristnih Kozjanskih dobrot ter grajsko zajtrk košarico. Za piko na i pa skočita na razvajanje v bližnje terme. Za eno ali dve noči na gradu.

DRUŽINSKA GRAJSKA PUSTOLOVŠČINA Z LOVOM NA ZAKLAD // 2 NOČI (od 370,00 €)

2 nepozabni nočitvi daleč od mestnega vrveža, v grajskem apartmaju na gradu Podsreda z grajsko družinsko pustolovščino Lov na zaklad in jutranjo družinsko grajsko zajtrk košarico domačih dobrot. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM.

DRUŽINSKO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA IN KOPANJE V TERMAH OLIMIA // 1 ALI 2 NOČI (od 256,00 €)

Nepozabna grajska dogodivščina za vso družino z grajskim narezkom, sprehodom po grajski poti, obiskom mlina in degustacijo domačih dobrot, družinsko pustolovščino Lov na zaklad, grajsko zajtrk košarico in kopanjem v priljubljenih termah. Za eno ali dve noči na gradu.

ROMANTIČNI POBEG ZA GRAJSKO OBZIDJE // 2 NOČI (298,00 €)

Preživita dve noči kot graščaka. Užijta tišino grajskih zidov ter lepoto neokrnjene narave in se razvajajta z degustacijo vina ali piva ali morda sladkim "mehurčkastim" presenečenjem na gradu, kjer se bosta lahko posvetila samo sebi. Možnost plačila s TURISTIČNIM BONOM.

Apartmaji in sobe na gradu Podsreda ponujajo unikatno doživetje spanja za grajskimi zidovi.

Preživite noč kot graščak in užijte tišino grajskih zidov in lepoto neokrnjene narave Kozjanskega parka.

Rezervirajte sobo ali apartma na Gradu Podsreda in doživite svojo grajsko pravljico!

Kopanje v Termaliji Relax

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi z nepozabno termalno zabavo v Termah Olimia, ki veljajo za top wellness doživetje v Sloveniji?

Svojim gostom ponujamo nakup ugodnih 3-urnih kart za kopanje v Termaliji Relax.

DELOVNI ČAS 

 

Dragi grajski prijatelji, z veseljem vas obveščamo, da bo grad Podsreda od 1. aprila 2022 dalje, odprt vsak dan, razen ob ponedeljkih med 10. in 17. uro.

Zapri

Registration

Forgotten Password?