LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA

DRUŽINSKA PUSTOLOVŠČINA - Lov na zaklad na gradu Podsreda

Grajski vitez vabi na nepozabno grajsko dogodivščino!

Pogumen in plemenit vitez brani grad Podsreda pred najhujšimi osvajalci, roparji in drugimi nepridipravi, tokrat pa se je znašel pred veliko uganko ...
Kraljestvo je prizadela huda nadloga, ki so jo kraju zakuhale čarovnice iz Olimja, saj so zamerile, ker jim je mlinar v Podsredi prodal črno moko namesto bele. K sreči pa obstaja rešitev – lepa, okusna, dostopna vsem, revnim in bogatim! Pogumni in plemeniti vitez se odpravlja na pot iskanja skrivnega zaklada, ki bo odrešilo kraljestvo, s sabo pa vabi vas!

Bodite njegovi neustrašni in nadobudni pomočniki!

Otroci vitez vas potrebuje! Bodite njegovi pomočniki.

Poleg vsebine srednjeveškega gradu Podsreda, ki na ogled postavlja številne zanimive razstave in zgodovinske prostore, je na gradu mogoče tudi sodelovanje v zabavni grajski pustolovščini – Lov na zaklad na gradu Podsreda, primerni za vso družino, ki bo zagotovo uživala v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu.

Sodelovanje v grajski pustolovščini

Obiščite grad Podsreda kadarkoli v odpiralnem času, predhodna najava ni potrebna, in sodelujte v pustolovščini Lov na zaklad na gradu Podsreda. Vstopnice za sodelovanje kupite v info-centru na gradu (vstopnina za grad je všteta v ceno igre).

Vaša grajska pustolovščina se bo začela na dvorišču gradu Podsreda, kjer boste prejeli napotke grajskega osebja in se podali na samostojno raziskovanje gradu. Za popolno grajsko doživetje boste obiskali vse prostore gradu, od grajske ječe in kuhinje od grajskega podstrešja, kjer domujejo netopirji, do tistega prostora »kamor gre še cesar peš« ...
Hkrati pa boste v okviru pustolovščine Lov na zaklad sledili navodilom na zemljevidu ter v različnih grajskih prostorih odkrivali skrite namige, ki bodo vodili do naslednjega skrivališča z namigom in tako vse do konca. Ko boste zbrali vse namige in sestavili rešitev uganke ter razkrili skrivnost, ki bo odrešila kraljestvo, vas bo hvaležno kraljestvo nagradilo z lepo pa tudi slastno nagrado.

Grajska pustolovščina Lov na zaklad je primerna za vse starosti obiskovalcev (od 3. leta dalje).

Pri tistih malo mlajših, je seveda potrebna pomoč staršev oz. spremljevalcev, ki pomagajo pri razlagi posameznih ugank, starejši pa se lahko reševanja ugank in raziskovanja gradu lotijo sami. Igra nas popelje skozi vse grajske prostore, tako da starejši obiskovalci uživajo tudi v ogledu različnih grajskih prostorov, ki vsebujejo različne razstave, mlajši raziskovalci pa so posebej navdušeni nad tistimi res grajskimi prostori, kot je grajska ječa, srednjeveška kuhinja, grajsko podstrešje, kjer domujejo netopirji itd.

*Oseba, ki kupi vstopnico za pustolovščino Lov na zaklad, prejme pripomočke za sodelovanje, navodila in zemljevid ter po uspešno rešeni nalogi prejme nagrado. Pri pustolovščini jo seveda lahko spremlja več oseb, ki lahko po želji sodelujejo, na koncu pa prejme nagrado tisti, ki je plačal vstopnico za pustolovščino. Vsi ostali poravnajo le vstopnino za grad.

Obiščite grad Podsreda in sodelujte v Lovu na zaklad ter prejmite lepo pa tudi slastno nagrado! S sabo pripeljite tudi mamice in atije, dedke in babice, sestrice in bratce ... Vsaka pomoč je dobrodošla.

Več informacij:
Tel.: 00386 3 580 61 18 ali 00386 41 419 996
E- mail: info@castlepodsreda.com

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje

ŽELITE REZERVIRATI DOŽIVETJE?
IMATE VPRAŠANJE O NAŠI PONUDBI?


    Registration

    Forgotten Password?