LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA

DRUŽINSKA PUSTOLOVŠČINA - Lov na zaklad na gradu Podsreda

Grajski vitez vabi na nepozabno grajsko dogodivščino!

Pogumen in plemenit vitez brani grad Podsreda pred najhujšimi osvajalci, roparji in drugimi nepridipravi, tokrat pa se je znašel pred veliko uganko ...
Kraljestvo je prizadela huda nadloga, ki so jo kraju zakuhale čarovnice iz Olimja, saj so zamerile, ker jim je mlinar v Podsredi prodal črno moko namesto bele. K sreči pa obstaja rešitev – lepa, okusna, dostopna vsem, revnim in bogatim!

Pogumni vitez se odpravlja na pot iskanja skrivnega zaklada, ki bo odrešilo kraljestvo, s sabo pa vabi vas.

Mali in veliki grajski raziskovalci vitez vas potrebuje! Bodite njegovi pomočniki.

Poleg vsebine srednjeveškega gradu Podsreda, ki na ogled postavlja številne zanimive razstave in zgodovinske prostore, vas naš srednjeveški velikan vabi k sodelovanju v zabavni grajski pustolovščini – Lov na zaklad na gradu Podsreda, primerni za vso družino, ki bo zagotovo uživala v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu.

Sodelovanje v grajski pustolovščini

Obiščite grad Podsreda kadarkoli v odpiralnem času, PREDHODNA REZERVACIJA ALI NAJAVA NISTA POTREBNI, in sodelujte v pustolovščini Lov na zaklad na gradu Podsreda. Vstopnice za sodelovanje kupite v info-centru na gradu (vstopnina za grad je všteta v ceno igre).

Vaša grajska pustolovščina se bo začela na dvorišču gradu Podsreda, kjer boste prejeli napotke grajskega osebja in se podali na samostojno raziskovanje gradu. Za popolno grajsko doživetje boste obiskali vse prostore gradu, od grajske ječe in kuhinje od grajskega podstrešja, kjer domujejo netopirji, do tistega prostora »kamor gre še cesar peš« ...

Hkrati pa boste v okviru pustolovščine Lov na zaklad sledili navodilom na zemljevidu ter v različnih grajskih prostorih odkrivali skrite namige, ki bodo vodili do naslednjega skrivališča z namigom in tako vse do konca. Ko boste zbrali vse namige in sestavili rešitev uganke ter razkrili skrivnost, ki bo odrešila kraljestvo, vas bo hvaležno kraljestvo nagradilo z lepo pa tudi slastno nagrado.

Grajska pustolovščina Lov na zaklad je primerna za vse starosti obiskovalcev (od 3. leta dalje).

Pri tistih malo mlajših, je seveda potrebna pomoč staršev oz. spremljevalcev, ki pomagajo pri razlagi posameznih ugank, starejši pa se lahko reševanja ugank in raziskovanja gradu lotijo sami. Vsi spremljevalci poravnajo le vstopnino za grad. Igra nas popelje skozi vse grajske prostore, tako da starejši obiskovalci uživajo tudi v ogledu različnih grajskih prostorov, ki vsebujejo različne razstave, mlajši raziskovalci pa so posebej navdušeni nad tistimi res grajskimi prostori, kot je grajska ječa, srednjeveška kuhinja, grajsko podstrešje, kjer domujejo netopirji itd.

POSEBNA GRAJSKA KUPČIJA

LOV NA ZAKLAD PO AKCIJSKI CENI

MED 16. IN 21. MAJEM ujemite priložnost

za grajsko družinsko pustolovščino “LOV NA ZAKLAD”

PO AKCIJSKI CENI: 12,00 € na osebo!

CENIK // LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA

 • 1 OSEBA 14,00

 • 2 OSEBI 26,00

 • 3 OSEBE 36,00

 • GOSTJE SOB IN APARTMAJEV / OSEBO 12,00

*Oseba, ki kupi vstopnico za pustolovščino Lov na zaklad, prejme pripomočke za sodelovanje, navodila in zemljevid ter po uspešno rešeni nalogi prejme nagrado. Pri pustolovščini jo seveda lahko spremlja več oseb, ki lahko po želji sodelujejo, na koncu pa prejme nagrado tisti, ki je plačal vstopnico za pustolovščino. Vsi ostali poravnajo le vstopnino za grad.
Več informacij:
Tel.: 00386 3 580 61 18 ali 00386 41 419 996
E- mail: info@castlepodsreda.com

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje

ŽELITE REZERVIRATI DOŽIVETJE?
IMATE VPRAŠANJE O NAŠI PONUDBI?


  Pozor, družine in ljubitelji kulture!

  »ZA DRUŽINE BREZPLAČNO«
  torek, 16. – nedelja, 21. maj 2023

  BREZPLAČEN VSTOP V GRAD ZA DRUŽINE

  _______________

  MEDNARODNI MUZEJSKI DAN
  četrtek, 18. maj 2023

  BREZPLAČEN VSTOP ZA POSAMEZNIKE IN DRUŽINE

   

  grad podsreda odpiralni čas

   

   

  Zapri

  Registration

  Forgotten Password?