LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA

Pustolovščina "Lov na zaklad" na gradu Podsreda

Grajski vitez vabi na nepozabno grajsko dogodivščino!

Poleg vsebine srednjeveškega gradu Podsreda, ki na ogled postavlja številne zanimive razstave in zgodovinske prostore, vas naš srednjeveški velikan vabi k sodelovanju v zabavni grajski pustolovščini – Lov na zaklad na gradu Podsreda, primerni za vso družino, ki bo zagotovo uživala v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu.

Pogumni vitez se odpravlja na pot iskanja skrivnega zaklada, ki bo odrešilo kraljestvo, s sabo pa vabi vas.

Pogumen in plemenit vitez brani grad Podsreda pred najhujšimi osvajalci, roparji in drugimi nepridipravi, tokrat pa se je znašel pred veliko uganko ...
Kraljestvo je prizadela huda nadloga, ki so jo kraju zakuhale čarovnice iz Olimja, saj so zamerile, ker jim je mlinar v Podsredi prodal črno moko namesto bele. K sreči pa obstaja rešitev – lepa, okusna, dostopna vsem, revnim in bogatim!

Pridružite se grajskemu vitezu na poti iskanja skrivnega zaklada.

Ko uspešno rešite vse uganke, vas bo hvaležno kraljestvo nagradilo! Zabava je zagotovljena, nagrada pa je lepa, praktična pa tudi slastna.

Sodelovanje v grajski pustolovščini - PREDHODNA REZERVACIJA NI POTREBNA

Obiščite grad Podsreda kadarkoli v odpiralnem času in sodelujte v pustolovščini Lov na zaklad na gradu Podsreda.

Vstopnice za sodelovanje kupite v info-centru na gradu.

Vstopnina za grad je všteta v ceno igre.

Vaša grajska pustolovščina se bo začela na dvorišču gradu Podsreda, kjer boste prejeli napotke grajskega osebja in se podali na samostojno raziskovanje gradu. Za popolno grajsko doživetje boste obiskali vse prostore gradu, od grajske ječe in kuhinje od grajskega podstrešja, kjer domujejo netopirji, do tistega prostora »kamor gre še cesar peš« ...

Hkrati pa boste v okviru pustolovščine Lov na zaklad sledili navodilom na zemljevidu ter v različnih grajskih prostorih odkrivali skrite namige, ki bodo vodili do naslednjega skrivališča z namigom in tako vse do konca. Ko boste zbrali vse namige in sestavili rešitev uganke ter razkrili skrivnost, ki bo odrešila kraljestvo, vas bo hvaležno kraljestvo nagradilo z lepo pa tudi slastno nagrado.

Grajska pustolovščina Lov na zaklad je primerna za vse starosti obiskovalcev (od 3. leta dalje).

 

Pri tistih malo mlajših, je seveda potrebna pomoč staršev oz. spremljevalcev, ki pomagajo pri razlagi posameznih ugank, starejši pa se lahko reševanja ugank in raziskovanja gradu lotijo sami. Vsi spremljevalci poravnajo le vstopnino za grad. Igra nas popelje skozi vse grajske prostore, tako da starejši obiskovalci uživajo tudi v ogledu različnih grajskih prostorov, ki vsebujejo različne razstave, mlajši raziskovalci pa so posebej navdušeni nad tistimi res grajskimi prostori, kot je grajska ječa, srednjeveška kuhinja, grajsko podstrešje, kjer domujejo netopirji itd.

CENIK // LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA

 • 1 OSEBA 15,00

 • 2 OSEBI 28,00

 • 3 OSEBE 39,00

 • GOSTJE SOB IN APARTMAJEV / OSEBO 13,00

*Oseba, ki kupi vstopnico za pustolovščino Lov na zaklad, prejme pripomočke za sodelovanje, navodila in zemljevid ter po uspešno rešeni nalogi prejme nagrado. Pri pustolovščini jo seveda lahko spremlja več oseb, ki lahko po želji sodelujejo, na koncu pa prejme nagrado tisti, ki je plačal vstopnico za pustolovščino. Vsi ostali poravnajo le vstopnino za grad.

Družinska grajska dogodivščina: LOV NA ZAKLAD Z GRAJSKO POJEDINO NA GRADU PODSREDA

DOŽIVETJE VSEBUJE:

• Ogled gradu Podsreda z avdio vodenjem
• Sodelovanje v pustolovščini Lov na zaklad na gradu Podsreda ZA VSO DRUŽINO z lepo nagrado
• Grajski narezek za vso družino, sestavljen iz izbranih domačih dobrot Kmetije Kunej
• Naravni jabolčni sok iz Kozjanskega parka

Vaša družinska grajska dogodivščina se bo začela na dvorišču gradu Podsreda, kjer boste prejeli napotke grajskega osebja in se podali na SAMOSTOJNO RAZISKOVANJE GRADU OB POMOČI AVDIO VODNIKOV. Za popolno grajsko doživetje boste obiskali vse prostore gradu, od grajske ječe in kuhinje od grajskega podstrešja, kjer domujejo netopirji, do prostora »kamor gre še cesar peš« …

Ob enem pa se boste pridružili grajskemu vitezu na poti iskanja skrivnega zaklada v pustolovščini LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA. Ko uspešno rešite vse uganke, vas bo hvaležno kraljestvo nagradilo! Zabava je zagotovljena, nagrada pa je lepa, praktična pa tudi slastna.

Po zabavnem raziskovanju gradu pa boste, kot pravi dvorjani, željni dobre grajske jedače in pijače, zato vam bomo postregli z GRAJSKIM NAREZKOM, ki vas bo popeljal v davne čase grajske gospode. Narezek si boste privoščili v grajski kuhinji ali na dvorišču gradu pod mogočnimi kostanji, pojedina pa je sestavljena iz pristnih domačih dobrot, ki jih pripravijo na bližnji Kmetiji Kunej, in naravnega jabolčnega soka iz kozjanskih jabolk iz sadovnjaka Kozjanskega parka.

CENA DOŽIVETJA Z NAREZKOM

 • 2 ODRASLA IN 1 OTROK 76,00

 • DOPLAČILO za vsakega dodatnega otroka 22,00

Obvezna rezervacija najmanj en dan pred prihodom, najkasneje do 12. ure!
Rezervacije lahko opravite na tel. številki: 00386 3 580 61 18 ali 00386 41 419 996 ali po e- pošti na naslov: info@castlepodsreda.com

Več informacij:
Tel.: 00386 3 580 61 18 ali 00386 41 419 996
E- mail: info@castlepodsreda.com

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje

ŽELITE REZERVIRATI DOŽIVETJE?
IMATE VPRAŠANJE O NAŠI PONUDBI?


  Zapri

  GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

  Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

  Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

  Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

   

  Registration

  Forgotten Password?