ODPIRALNI ČAS IN VSTOPNINA

Odpiralni čas gradu Podsreda

Dragi prijatelji gradu Podsreda, naš starodavni biser v osrčju Kozjanskega regijskega parka vabi, da preverite našo grajsko ponudbo, raziščete spletno stran in koledar dogodkov ter načrtujete svoj obisk naše destinacije.

Obiščite Grad Podsreda med

PRVOMAJSKIMI POČITNICAMI!

Odprti smo vsak dan od 27. APRILA DO 5. MAJA, od 10. do 17. ure.

Odpravite se na avdio-voden ogled gradu, obiščite trgovinico lokalnih izdelkov, raziskujte osupljive razstave, podajte se na »lov na zaklad«, obiščite zgodovinske sobane in se potopite v preteklost! Idealno za družinski izlet ali solo avanturo.

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA do nadaljnjega zaradi obnovitvenih del.

V sklopu prizadevanj za izboljšanje doživetij obiskovalcev in ohranjanje kulturne dediščine se na gradu Podsreda izvajajo obsežna renovacijska dela.

Za razumevanje in potrpežljivost se zahvaljujemo vsem obiskovalcem in vas vabimo, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

V tem času grad Podsreda še naprej vabi k raziskovanju svojih zgodovinskih zakladov in čudovite narave, ki obdaja grad.

REDNI ODPIRALNI ČASI: Vstopite v svet zgodovine!

Grad Podsreda je odprt OD TORKA DO NEDELJE, od 10. do 17. ure.

Ob PONEDELJKIH si grad zasluži počitek, zato smo ZAPRTI.

Ogledate si lahko grajske prostore, številne zanimive razstave in zbirke, središče za obiskovalce Kozjanskega parka in biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje in obiščete grajsko trgovinico.

Poleg ogleda se lahko podate tudi na družinsko pustolovščino LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA (klik za več info).

Vstopnina

ODRASLI: 7,00 €/osebo
ODRASLI SKUPINA (10 in več oseb ): 5,00 €/osebo
ODRASLI SKUPINA Z VODENJEM (10 in več oseb): 6,00 €/osebo (predhodna najava)

MLADINA, ŠTUDENTI: 4,00 €/osebo
MLADINA SKUPINA (10 IN VEČ OSEB ): 3,00 €/osebo
MLADINA SKUPINA Z VODENJEM (10 in več oseb): 4,00 €/osebo (predhodna najava).

UPOKOJENCI: 5,00 €/osebo

DRUŽINA (2 odrasla + 2 otroka): 18,00 €
DRUŽINA (2 odrasla + 1 otrok): 15,00 €

V ceno vstopnine za posameznike in družine je vključen avdio vodnik. Skupine imajo voden ogled po predhodni najavi.

Obisk gradu Podsreda

Obiskovalci gradu Podsreda se lahko raziskovanja grajskih prostorov lotijo sami, s pomočjo avdio-vodnika (na voljo v slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem in ruskem jeziku) in se na lastne oči prepričajo, zakaj naš grad slovi po številnih lepo ohranjenih srednjeveških arhitekturnih elementih in zanimivih razstavah.⁣
Svojim obiskovalcem čez vse leto nudimo tudi vodene oglede gradu in razstav, s priložnostjo, da pobliže spoznajo in občutijo zgodovino našega gradu, ki živi polno in bogato življenje še danes. Za voden ogled gradu je potrebna predhodna najava (+386 41 419 996).⁣⁣⁣
VODEN ALI SAMOSTOJEN OBISK GRADU

Grajska doživetja za družine in pare

V zgodovinskem ambientu gradu Podsreda vsak dan piše novo pravljico. Vse mlade in starejše grajske raziskovalce vabimo, da svoj obisk gradu popestrijo z nepozabnim grajskim doživetjem!

Vabljeni, da preverite ponudbo naših GRAJSKIH DOŽIVETIJ.⁣
DOŽIVETJA NA GRADU PODSREDA

UNIKATNO DOŽIVETJE SPANJA ZA GRAJSKIMI ZIDOVI

Sobe in apartmaji na gradu Podsreda vabijo goste k nepozabnim grajskim doživetjem vse dni v letu. Z obiskom gradu Podsreda dodajate novo stran starodavni zgodbi, ki se je na tem mestu začela pisati daljnega leta 1150. ⁣⁣Za več informacij ali rezervacije nas pokličite na +386 41 360 985 ali nam pišite na info@castlepodsreda.com.⁣⁣⁣
Rezervirajte nočitev na Gradu Podsreda in doživite svojo grajsko pravljico!
Zagotovite si 10 % nižjo ceno s spletno rezervacijo.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Doživljajski paketi z nočitvijo na gradu

Sobe in apartmaji na gradu Podsreda ponujajo več edinstvenih možnosti za počitniška doživetja, ki združujejo raznoliko naravo, bogato kulturno dediščino in odlično lokalno kulinariko.
Oglejte si našo ponudbo počitniških paketov, ki so namenjeni odkrivanju tega skritega bisera, njegove neokrnjene narave, bogate kulture in pristnih doživetij.
DOŽIVLJAJSKI PAKETI Z NOČITVIJO NA GRADU

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?