RAZVAJANJE ZA DUŠO IN TELO

Masaža na gradu Podsreda

Grad Podsreda ponuja številne možnosti za sprostitev in dobro počutje.

Ponudba grajskega razvajanja na gradu Podsreda nudi odmik od vsakdanjika in ponovno vzpostavitev ravnovesja na telesni in duhovni ravni.

Verjamemo, da lahko mir v samem sebi najdemo prav na zgodovinskih točkah, ki so bile dolgo zavite v tančico skrivnosti in so čakale priložnost, da se v vsej svoji mogočnosti ponovno pokažejo obiskovalcem Gradu Podsreda. Intimno in mirno zgodovinsko okolje, obdano z neokrnjeno naravo, nudi posebno mesto za sprostitev, obnovo in osvežitev.

Izkusite našo PONUDBO GRAJSKIH MASAŽ za dobro počutje in nepozabno grajsko doživetje.

Prostor v zgornjem nadstropju obrambnega stolpa gradu, kjer izvajamo masaže, je vselej prezračen in osvežen, ogrevan na prijetno temperaturo, minimalistično opremljen in vizualno prijeten, čist in osvetljen z velikim grajskimi okni, ki nudijo pogled na tri strani grajske stavbe. Nepogrešljiv pripomoček pri masaži je masažna miza. Masažno mizo zaščitimo z rjuho, z drugo pa pokrijemo telo.
Z vami bo maserka Kristina Strnad, ki izhaja iz domačega Kozjanskega okolja.

Kristina je po poklicu ekonomski tehnik, medtem ko že 20 let deluje na področju profesionalne kozmetike, kar je bil tudi povod in želja, da je sledila svojim sanjam in opravila izobraževanje za maserko. Delo maserke vestno in s srcem opravlja sedem let. Dodatne izkušnje je pridobila v večjih wellness centrih, največ v Termah Olimia, kjer še vedno sodeluje kot zunanji sodelavec.

»Počaščena sem, da sem postala del ekipe gradu Podsreda in da bom svojo dobro energijo z masažnimi storitvami prenašala na njihove goste. Hvala za zaupanje,« pravi Kristina.

Cenik

 • Grajska hišna masaža 65,00 €

  70 minut
 • Wellness masaža 48,00 €

  60 minut (klasična sproščujoča masaža)
 • Wellness masaža obraza, vratu, dekolteja in lasišča 28,00 €

  20 min
 • Sproščujoča masaža hrbta in ramenskega obroča 35,00 €

  30 min
 • Masaža utrujenih nog 28,00 €

  20 minut
 • Prvo spa doživetje (otroška masaža) 28,00 €

  20 minut
GRAJSKA HIŠNA MASAŽA
Masaža celega telesa z masažnim oljem z dodatkom eteričnih olj. Sledi čiščenje obraza, toniziranje s tonikom in nanos maske za navlažitev in osvežitev kože. Sledi masaža rok s hranljivim maslom med in mleko. Sprostitvena masaža nog. Odstranitev maske, čemur sledi masaža obraza, vratu dekolteja in lasišča.

WELLNESS MASAŽA
Masaža celega telesa s toplim aroma oljem. Masaža z nežnimi gibi je namenjena sprostitvi ter doseganju telesnega in duševnega ugodja. Premaga stres in utrujenost.

WELNESS MASAŽA OBRAZA, VRATU, DEKOLTEJA IN LASIŠČA
Masaža je namenjena sproščanju, odpravljanju stresa napetosti in utrujenosti. Z masažo obraza in lasišča dosežemo globoko sprostitev, obenem pa nahranimo kožo v predelu dekolte s hranljivim maslom.

SPROŠČUJOČA MASAŽA HRBTA IN RAMENSKEGA OBROČA
S to masažo dosežemo sprostitev napetih mišic hrbta, vratu in ramenskega obroča. Krepi mišično vezno tkivo, krepi vitalnost, pospeši krvni obtok in zagotavlja dovod kisika v vse dele telesa. Vrača energijo v telo.

MASAŽA UTRUJENIH NOG
Masaža nog s kremo, ki vsebuje dragocena eterična olja kamilice, divjega kostanja, čajevca in kafre. Premaga napetost in utrujenost v vaših nogah, izboljša prekrvavitev in daje občutek lahkih nog. Po masaži je koža gladka in mehka na dotik.

MOJE PRVO SPA DOŽIVETJE
Skrbno načrtovana masaža za naše najmlajše je posebno doživetje. Vonj čokolade v maslu navdaja z občutkom neizmerne sreče in zadovoljstva po masaži.

MOŽNI TERMINI MASAŽ:

PON: 8.00 - 13.00
TOR: 8.00 - 14.00
SRE: 9.15 - 14.00
PET: 15.00 - 18.45
SOB: 14.00 - 19.00

Rezervirajte svoj termin

Masaža in refleksoterapija na gradu

Registration

Forgotten Password?