MASAŽE NA GRADU PODSREDA

Grajsko razvajanje za dušo in telo

Grad Podsreda ponuja številne možnosti za sprostitev in dobro počutje.

Ponudba grajskega razvajanja na gradu Podsreda nudi odmik od vsakdanjika in ponovno vzpostavitev ravnovesja na telesni in duhovni ravni.

Verjamemo, da lahko mir v samem sebi najdemo prav na zgodovinskih točkah, ki so bile dolgo zavite v tančico skrivnosti in so čakale priložnost, da se v vsej svoji mogočnosti ponovno pokažejo obiskovalcem Gradu Podsreda. Intimno in mirno zgodovinsko okolje, obdano z neokrnjeno naravo, nudi posebno mesto za sprostitev, obnovo in osvežitev.

Izkusite našo PONUDBO GRAJSKIH MASAŽ za dobro počutje in nepozabno grajsko doživetje.

Prostor v zgornjem nadstropju obrambnega stolpa gradu, kjer izvajamo masaže, je vselej prezračen in osvežen, ogrevan na prijetno temperaturo, minimalistično opremljen in vizualno prijeten, čist in osvetljen z velikim grajskimi okni, ki nudijo pogled na tri strani grajske stavbe. Nepogrešljiv pripomoček pri masaži je masažna miza. Masažno mizo zaščitimo z rjuho, z drugo pa pokrijemo telo.

Z vami bo maserka Kristina Strnad, ki izhaja iz domačega Kozjanskega okolja.

Kristina je po poklicu ekonomski tehnik, medtem ko že 20 let deluje na področju profesionalne kozmetike, kar je bil tudi povod in želja, da je sledila svojim sanjam in opravila izobraževanje za maserko. Delo maserke vestno in s srcem opravlja sedem let. Dodatne izkušnje je pridobila v večjih wellness centrih, največ v Termah Olimia, kjer še vedno sodeluje kot zunanji sodelavec.

»Počaščena sem, da sem postala del ekipe gradu Podsreda in da bom svojo dobro energijo z masažnimi storitvami prenašala na njihove goste. Hvala za zaupanje,« pravi Kristina.

PONUDBA MASAŽ

GRAJSKA HIŠNA MASAŽA, 70 min ……………………… 65,00 €
Masaža celega telesa z masažnim oljem in dodatkom eteričnih olj. Sledi čiščenje obraza, toniziranje s tonikom in nanos maske za navlažitev in osvežitev kože ter masaža rok s hranljivim maslom med in mlekom. Doživetje zaključimo s sprostitveno masažo nog in odstranitvijo maske, čemur sledi masaža obraza, vratu, dekolteja in lasišča.

WELLNESS MASAŽA, 60 min (klasična sproščujoča masaža) …… 53,00 €
Masaža celega telesa s toplim aroma oljem. Masaža z nežnimi gibi je namenjena sprostitvi ter doseganju telesnega in duševnega ugodja. Premaga stres in utrujenost.

GRAJSKO RAZVAJANJE ZANJO, 50 min …………………. 63,00 €
Masaža poskrbi za sprostitev napetih mišic hrbta, vratu in ramenskega obroča. Krepi mišično vezno tkivo, pospeši krvni obtok in zagotavlja dovod kisika v vse dele telesa, spodbuja vitalnost ter vrača energijo. Sledi masaža obraza, vratu, dekolteja in lasišča, ki je namenjena odpravljanju stresa, napetosti in utrujenosti. Z masažo obraza in lasišča dosežemo globoko sprostitev, obenem pa nahranimo kožo v predelu dekolteja s hranljivim maslom.

GRAJSKO RAZVAJANJE ZANJ, 50 min …………………… 63,00 €
Z masažo hrbta, vratu in ramenskega obroča dosežemo sprostitev napetih mišic. Masaža krepi mišično vezno tkivo, pospeši krvni obtok in zagotavlja dovod kisika v vse dele telesa, spodbuja vitalnost ter vrača energijo. Sledi masaža nog s kremo, ki vsebuje eterična olja kamilice, divjega kostanja, čajevca in kafre ter premaga napetost in utrujenost v nogah, izboljša prekrvavitev in daje občutek lahkih nog. Po masaži je koža gladka in mehka na dotik.

PRVO SPA DOŽIVETJE (OTROŠKA MASAŽA) 20 min……………… 28,00 €
Skrbno načrtovana masaža za naše najmlajše grajske goste je posebno doživetje. Vonj čokolade v maslu navdaja z občutkom neizmerne sreče in zadovoljstva po masaži. Popolno prvo spa doživetje za male dvorjane!

Cenik

 • Grajska hišna masaža 65,00 €

  70 minut
 • Wellness masaža 53,00 €

  60 minut (klasična sproščujoča masaža)
 • GRAJSKO RAZVAJANJE ZANJO 63,00 €

  50 min
 • GRAJSKO RAZVAJANJE ZANJ 63,00 €

  50 min
 • Prvo spa doživetje (otroška masaža) 28,00 €

  20 minut

Rezervirajte svoj termin

Masaža in refleksoterapija na gradu


  Zapri

  GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

  Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

  Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

  Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

   

  Registration

  Forgotten Password?