RAZVAJANJE ZA DUŠO IN TELO

Masaža na gradu Podsreda

Grad Podsreda ponuja številne možnosti za sprostitev in dobro počutje.

Pustite za sabo vrvež vsakdana in pobegnite v grad iz 12. stoletja, katerega miren grajski ambient je kot balzam za dušo utrujenega popotnika, in ponuja intimen, miren in brezskrben pobeg ter posebno mesto za sprostitev, obnovo in osvežitev!

Izkusite našo ponudbo MASAŽ, REFLEKSOTERAPIJ in ENERGETSKIH TREAPIJ za dobro počutje. Masaže blagodejno vplivajo na mišični sistem, saj sprostijo prenapete mišice, preohlapne pa se zaradi sproščujočih in poživljajočih masažnih gibov napnejo.

Prostor v zgornjem nadstropju obrambnega stolpa gradu, kjer izvajamo masaže, je vselej prezračen in osvežen, ogrevan na prijetno temperaturo, minimalistično opremljen in vizualno prijeten, čist in osvetljen z velikim grajskimi okni, ki nudijo pogled na tri strani grajske stavbe. Nepogrešljiv pripomoček pri masaži je masažna miza. Masažno mizo zaščitimo z rjuho, z drugo pa pokrijemo telo.

Masaža ali masažna terapija ni le dotik telesa, temveč je celotna obravnava nekoga, ki se odloči, da bo pomagal sebi in svojemu telesu. Z dotikom na obolelo mesto ali mišično otrdelost se ugotovi, kaj posameznik najbolj potrebuje. Obolela cona sporoča človekovo prikrito notranje trpljenje. Če je izvajalec refleksoterapije ali splošne masaže dovolj pozoren na uporabnika, bo s pritiskom na obolelo točko sprožil notranji proces mehčanja mišičnega tkiva ali ponovne vzpostavitve stika med telesom in dušo. Medtem pa se s pravilnim dihanjem usmeri v procesiranje bolečinskih fizičnih ali čustvenih teles, ki se kopičijo tekom življenja.

Masaže in meditacije na gradu Podsreda izvaja domačinka Valentina Tina, ki verjame, da vsak od nas nosi duhovne darove, ki jih je treba le zaznati in jih začeti uporabljati. »Ljudje smo na tem svetu z razlogom, da napredujemo, vsak zase in vsi skupaj, da se izpolnjujemo in občudujemo svoje delo,« pove Valentina in doda, da jo to delo navdihuje, odnosi z ljudmi pa jo oblikujejo. Z uporabo meditacije in ostalimi pridobljenimi znanji želi drugim ter sebi bogatiti dih vsakdanjega življenja.

Cenik

 • Klasična masaža 20 min 25 €

  (hrbta, nog, rok, obraza)
 • Klasična masaža 30 min 27 €

  (hrbta, nog, rok, obraza)
 • Kombinirana masaža 45 min 40 €

  (hrbet + noge, obraz + roke ...)
 • Masaža stopal 30 min 27 €

 • Masaža stopal 45 min 37 €

 • Refleksoterapija stopal 30 min 30 €

 • Refleksoterapija stopal 45 min 40 €

 • Kopel k refleksoterapiji Osnova + 4 €

MOŽNI TERMINI MASAŽ:

PON: 8.00 - 13.00
TOR: 8.00 - 14.00
SRE: 9.15 - 14.00
PET: 15.00 - 18.45
SOB: 14.00 - 19.00

Rezervirajte svoj termin

Masaža in refleksoterapija na gradu

Registration

Forgotten Password?