DARILNI BONI

Podarite DARILNI BON za doživetje
na GRADU PODSREDA

Ni lepšega darila, kot je skrbno in pozorno izbrano doživetje! Na ta način podarjeni spomini ne bodo nabirali prahu na polici, ampak bodo z vami ostali za vedno. Ko gre za obdarovanje, vsi cenimo izvirnost in inovativnost. Zakaj torej ne bi svojim najdražjim podarili nekaj drugačnega – podarite
NEPOZABNO GRAJSKO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA!

Darilni boni za družine

Lov na zaklad z ogledom gradu

Ogled gradu Podsreda z avdio vodenjem in sodelovanje v igri Lov na zaklad na gradu Podsreda.

Poleg vsebine srednjeveškega gradu Podsreda, ki na ogled postavlja številne zanimive razstave in zgodovinske prostore, vas naš srednjeveški velikan vabi k sodelovanju v zabavni grajski pustolovščini – Lov na zaklad na gradu Podsreda, primerni za vso družino, ki bo zagotovo uživala v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu.

Cena za 2 odrasla in 1 otrok: 29,00 €

Cena za 2 odrasla in 2 otroka: 42,00 €

 

Darilni bon vsebuje:

 • Ogled gradu Podsreda z avdio vodenjem;
 • Sodelovanje v igri Lov na zaklad na gradu Podsreda za vso družino z lepo pa tudi slastno nagrado;

Družinska grajska dogodivščina: Lov na zaklad z grajskim narezkom na gradu Podsreda

Družinska dogodivščina, ki bo zagotovo nepozabna izkušnja za vašo družino ali družino vaših prijateljev, se bo začela po »grajsko« na gradu Podsreda, kjer vitez vabi na družinsko dogodivščino Lov na zaklad na gradu Podsreda. Ko uspešno rešite vse uganke, vas bo hvaležno kraljestvo nagradilo. Zabava je zagotovljena, nagrada pa je lepa, praktična pa tudi slastna.

Po zabavnem raziskovanju gradu boste, kot pravi dvorjani, željni dobre grajske jedače in pijače, zato vam bomo postregli z grajskim narezkom, ki vas bo popeljal v davne čase grajske gospode. Narezek si boste privoščili v grajski kuhinji ali na dvorišču gradu pod mogočnimi kostanji, pojedina pa je sestavljena iz pristnih domačih dobrot, ki jih pripravijo na bližnji Kmetiji Kunej, in naravnega jabolčnega soka iz kozjanskih jabolk iz sadovnjaka Kozjanskega parka.

Cena darilnega bona za 2 odrasla in 1 otroka: 76,00 €
DOPLAČILO za vsakega dodatnega otroka: 22,00 €

Darilni bon vsebuje:

 • Ogled gradu Podsreda z avdio vodenjem;
 • Sodelovanje v pustolovščini Lov na zaklad na gradu Podsreda ZA VSO DRUŽINO z lepo nagrado;
 • Grajski narezek za vso družino, sestavljen iz izbranih domačih dobrot Kmetije Kunej;
 • 1 l naravnega jabolčnega soka iz Kozjanskega parka.

Darilni boni za pare

Grajska dogodivščina v dvoje: Ogled gradu z grajskim prigrizkom

Presenetite boljšo polovico s prav posebnim doživetjem v zgodovinskem ambientu gradu Podsreda. Obiščite grad in stopite v preteklost, uživajte v sprehodu skozi grajske sobane, si oglejte številne zanimive razstave in ob avdio vodenju odkrijte zgodovino srednjeveškega gradu iz 12. stoletja. Za popoln romantični pobeg od vsakdana v varno zavetje grajskih zidov pa bo poskrbela grajska pojedina v obliki narezka, ki vas bo popeljala v davne čase grajske gospode. Narezek si boste privoščili v grajski kuhinji ali na dvorišču gradu pod mogočnimi kostanji, pojedina pa je sestavljena iz pristnih domačih dobrot, ki jih pripravijo na bližnji Kmetiji Kunej, in naravnega jabolčnega soka iz kozjanskih jabolk iz sadovnjaka Kozjanskega parka. Po želji lahko sok nadomestimo z dvema kozarcema vrhunske rujne kapljice iz lokalne vinarne.

Cena darilnega bona za 2 osebi: 53 €

Darilni bon vsebuje:

 • Ogled gradu Podsreda za 2 osebi z avdio vodenjem;
 • Grajski narezek za 2 osebi, sestavljen iz izbranih domačih dobrot Kmetije Kunej;
 • 1 l Naravnega jabolčnega soka iz Kozjanskega parka ali 2 dcl belega ali rdečega vina iz Hiše vin Emino.

Darilni bon za nepozabno grajsko doživetje v Sobah in apartmajih na gradu Podsreda

Podarite unikatno doživetje spanja za grajskimi zidovi, kjer udobje sreča zgodovino!

Med grajskimi zidovi iz 12. stoletja, kjer so zgodovino ustvarjali baroni, grofje in svetnica, smo uredili butične nastanitve, s katerimi upravlja JZ Kozjanski park. Dediščino, ki so jo pustili za sabo, in “njihov duh”, lahko zdaj gostje Sob in apartmajev na gradu Podsreda izkusijo na lastni koži.

Grad Podsreda ponuja 6 namestitev, 3 sobe in 3 apartmaje, ki združujejo prednosti štirizvezdične namestitve z mogočno grajsko zapuščino.

Izberite sobo ali apartma in vsako jutro med bivanjem pri nas uživajte v grajski zajtrk košarici s pogledom na neokrnjeno naravo Kozjanskega parka. Košarico, ki je sestavljena iz dobrot lokalnih kmetov, ki hrano pridelujejo trajnostno in ekološko, si lahko privoščite na gradu ali jo odnesete s sabo na piknik v naravi.

Preživite noč kot graščak in užijte tišino grajskih zidov ter lepoto neokrnjene narave Kozjanskega parka ali to enkratno doživetje podarite svojim najdražjim z darilnim bonom!

Soba na gradu, spanje na gradu, nočitev na gradu, grad podsreda

Želite podariti unikatno izkušnjo spanja na gradu ali kakšno drugo grajsko doživetje?

Izpolnite kontaktni obrazec in kontaktirali vas bomo nazaj.


  Za dodatne informacije glede darilnih bonov smo dosegljivi tudi na telefonski številki +386 41 419 996 ali e-naslovu info@castlepodsreda.com.

  Zapri

  GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

  Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

  Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

  Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

   

  Registration

  Forgotten Password?