DRUŽINSKO DOŽIVETJE Z NOČITVIJO NA GRADU PODSREDA // 1 ALI 2 NOČI

Družinsko doživetje z nočitvijo na gradu Podsreda

Vabljeni na grad Podsreda na nepozabno grajsko pustolovščino za vso družino. Uživali boste v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu in okolice, kjer dogodivščine čakajo na vsakem koraku. Obiskali boste bližnji mlin in uživali v malici iz culice v jesenskem sadovnjaku, ki diši po domačih jabolkih, ter zaključili dan z grajsko večerjo. Za popolno grajsko doživetje pa bo poskrbel zajtrk po vaši meri v obliki grajske košarice.

Poleg neomejenega raziskovanja srednjeveškega gradu in sodelovanja v zabavni igri za vso družino – Lov na zaklad na gradu Podsreda, boste obiskali bližnji Kukovičičev mlin in si ogledali, kako deluje mlin na vodo, ter okušali dobrote z njihove ekološke kmetije. Zvečer pa boste kot pravi dvorjani zagotovo željni dobre grajske jedače in pijače, zato vam bomo postregli z večerjo v obliki grajskega narezka iz pristnih domačih dobrot, ki vas bo popeljal v davne čase grajske gospode. In ne pozabite na zajtrk – tudi ta je seveda grajski – z grajsko košarico lokalnih dobrot po vaši izbiri (8 različnih menijev).

Naj se grajska dogodivščina začne!

Število nočitev: 1 ali 2 noči / POLPENZION (vključena sta zajtrk in kosilo/večerja)
Število oseb: 2 odrasli osebi in 1 do največ 3 otroci (do 14 let)
Nastanitev ponuja: Ogled gradu Podsreda, obisk Središča za obiskovalce Kozjanskega parka, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, doživetje popolne lokalne ponudbe v grajskih apartmajih in sobah, neomejen dostop do skupne grajske dvorane, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, zunanje ognišče, brezplačen internet / WI-FI, parkirišče
Tip nastanitve: Emin apartma na gradu Podsreda ****

Paket vključuje:

 • 1 ali 2 nočitvi v štirizvezdičnem družinskem Eminem apartmaju**** na Gradu Podsreda za vso družino;
 • 1 ali 2 DRUŽINSKI GRAJSKI ZAJTRK KOŠARICI domačih dobrot iz lokalnih kmetij (8 različnih menijev);
 • Ogled Gradu Podsreda z vsemi stalnimi in ostalimi priložnostnimi razstavami, kjer se boste izgubili v čarobnem svetu zgodovine in kulturne dediščine, ob spremljavi audio vodnikov;
 • OBISK KUKOVIČIČEVEGA MLINA, ogled postopka mletja žit z mlinom na vodo in pokušina domačih dobrot z ekološke kmetije (degustacija kruha, namaza, sok ali čaj) ter dogodivščina RISANJA PO PIŠKOTIH **ALI** na mlinu za vas pripravijo KOZJANSKO CULICO DOBROT (jabolčni sok 2 dcl, jabolčna sladica, domač namaz, domač kruh, šilce domačega žganja ali medena rožica - piškot), ki jo boste ponesli s sabo v Sadovnjak Kozjanskega parka, kjer uspeva več kot 100 različnih sort jablan in drugih sadnih dreves, ter si tam privoščili »jabolčni« piknik..
 • Pustolovska igra "LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA" je nepozabna izkušnja za vso družino. Pridružite se vitezu v iskanju skritega zaklada in osvojite slastno nagrado.
 • Večerja na Gradu Podsreda v obliki GRAJSKEGA NAREZKA za vso družino. Okusite izbrane domače dobrote Kmetije Kunej (mesne, mešane mesne in zelenjavne, vegetarijanske-veganske variante). Žejo pa pogasite z Naravnim jabolčnim sokom iz Kozjanskega parka.

Ostale ugodnosti:

 • 1 l Naravnega jabolčnega soka iz Kozjanskega parka;
 • Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka;
 • Ogled gradu Podsreda z avdio-vodenjem v več jezikih (SLO, EN, DE, IT, RUS);
 • V odpiralnem času gradu je gostom na voljo brezplačen ogled vseh grajskih prostorov, ves čas pa je omogočen dostop do grajskega atrija in srednjeveške kuhinje;
 • Sveža jabolka ali jabolčni krhlji iz zaščitenih kozjanskih visokodebelnih sadovnjakov, kjer uspevajo tradicionalne sorte kozjanskih jabolk;
 • Uporaba ZUNANJEGA OGNJIŠČA ob apartmajih in sobah na spodnjem grajskem dvorišču;
 • Neomejen vstop v grajski atrij in grajsko dvorano za goste s TV-kotičkom, kotičkom za čaj in kavo, vinskim in knjižnim kotičkom;
 • Ročno izdelano naravno trdo milo za roke, narejeno iz surovin iz lokalnega okolja;
 • Brezplačen internet (WI-FI).

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi z nepozabno termalno zabavo v Termah OLIMIA?

Svojim gostom ponudjamo nakup ugodnih kart za kopanje v Termah Olimia v Podčetrtku.
Povprašanje nas za 10% popust na vstopnice v Family Wellness Termalija (bazeni, savne) in Termalni park Aqualuna.

Vabljeni, da preverite našo ponudbo grajskih masaž – še posebej PRVO SPA DOŽIVETJE ZA OTROKE (28,00 €), ki je skrbno načrtovana masaža za naše najmlajše goste. Vonj čokolade v maslu navdaja z občutkom neizmerne sreče in zadovoljstva po masaži.

Več info o ponudbi tukaj: GRAJSKIH MASAŽ na gradu Podsreda.

Cena paketa z eno nočitvijo (3 osebe oz. 2 odrasla & 1 otrok):

270,00 €

– Dodatna oseba do 14 let: 38 €

– Dodatna oseba nad 14 let: 47 €

Cena paketa z dvema nočitvama (3 osebe oz. 2 odrasla & 1 otrok):

450,00 €

– Dodatna oseba do 14 let: 48 €;

– Dodatna oseba nad 14 let: 57 €;

– Turistična taksa z vključeno promocijsko takso:

odrasli od. 17. leta naprej: 1,50 €/dan,
otroci (7-17 let): 0,75 €/dan

– Hišni ljubljenčki: 15 €/dan;

– Pozen odhod/zgoden prihod –
brezplačno (odvisno od razpoložljivosti).

– V primeru nepravočasnega plačila si dovoljujemo pravico do odpovedi rezervacije;
– Možna je brezplačna sprememba rezervacije na kasnejši termin, ki je bila sporočena najmanj sedem dni pred rezervacijo pisno na info@castlepodsreda.com

Vse namestitve so očiščene v skladu z ukrepi higiene in zaščite za varnost gostov in zaposlenih.

Prihod v namestitev in prevzem ključev je brezstičen, prav tako omogočamo brezstično plačevanje in brezstično naročanje hrane in pijače. V kolikor ne želite, se ne bomo srečali osebno.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje


  Zapri

  GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

  Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

  Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

  Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

   

  Registration

  Forgotten Password?