NOVICE ZA GRAJSKIM OBZIDJEM

KROMPIRJEVE POČITNICE NA GRADU PODSREDA

Na gradu Podsreda smo skupaj s Kozjanskim parkom za vas pripravili pester program aktivnosti v času JESENSKIH POČITNIC, od 23. do 31. OKTOBRA.

VABLJENI NA BREZPLAČEN OBISK GRADU

V ponedeljek, 27.9.2021, med 10. in 17. uro za posamezne obiskovalce BREZPLAČNO odpiramo vrata gradu Podsreda, najbolj grajskega med gradovi na Slovenskem. Lepo vabljeni!

ODPRTJE RAZSTAVE ČLANOV DRUŠTVA STEKLARJEV SLOVENIJE

V petek, 17. septembra, smo na gradu Podsreda v sodelovanju z Društvom steklarjev Slovenije odprli steklarsko razstavo ČLANOV DRUŠTVA STEKLARJEV SLOVENIJE. Razstava bo na ogled do 31.10.2021.

GRAJSKE POČITNICE V DVOJE OB PRAZNIKU KOZJANSKEGA JABOLKA

GRAJSKE POČITNICE V DVOJE OB PRAZNIKU KOZJANSKEGA JABOLKA (9. -10. 10. 2021).

GRAJSKE POČITNICE ZA DRUŽINO OB PRAZNIKU KOZJANSKEGA JABOLKA

GRAJSKE POČITNICE ZA DRUŽINO ob Prazniku kozjanskega jabolka (9. -10. 10. 2021)

PRODAJNI KOTIČEK LOKALNIH DOBROT NA GRADU PODSREDA VABI

PRODAJNI KOTIČEK LOKALNIH DOBROT NA GRADU PODSREDA VABI PRODAJALCE.

GRAD OB PONEDELJKIH ZAPRT

Od septembra dalje bodo vrata gradu Podsreda ob ponedeljkih zaprta. Lepo vabljeni vse ostale dneve, da obiščete najbolj grajskega med gradovi na Slovenskem. Tukaj smo za vas med 10. in…

GRAJSKI ŽIV ŽAV Z NOČITVIJO NA GRADU

Obiščite grad Podsreda 29. avgusta in stopite nazaj v srednjeveški čas ter čez dan uživajte v zabavnem srednjeveškem rajanju v okviru prireditve GRAJSKI ŽIV ŽAV zvečer pa prespite v grajskih…

GRAJSKI ŽIV ŽAV NA GRADU PODSREDA 2021

Vabljeni na GRAJSKI ŽIV ŽAV, ko bomo stopili nazaj v srednjeveški čas in uživali v zabavnem srednjeveškem rajanju – za nepozaben žur na gradu pa bo poskrbel Challe Salle.

POLETNO DOGAJANJE NA GRADU

Za nami je pester teden, ki smo ga na gradu Podsreda in v Kozjanskem parku začeli s tretjim letnim kinom pod grajskimi zvezdami, ki se izvaja v okviru projekta Life…

TRETJA STEKLARSKA DELAVNICA NA GRADU PODSREDA

Kozjanski park in Društvo steklarjev Slovenije vabita na drugo steklarsko delavnico v NEDELJO, 22. AVGUSTA 2021, s pričetkom ob 11. uri na gradu Podsreda.

KONCERT NINE PUŠLAR NA GRADU PODSREDA

V soboto, 21. AVGUSTA, ob 20. uri vabljeni na enkraten nastop ljubljenke slovenske koncertne publike na “najbolj grajskem med gradovi na Slovenskem” – gradu Podsreda!

DRUGA STEKLARSKA DELAVNICA NA GRADU PODSREDA

Društvo steklarjev Slovenije v sodelovanju s Kozjanskim parkom vabi na steklarsko delavnico na grad Podsreda V SOBOTO, 31. JULIJA, 2021 med 11. in 13. uro.

GLASBENO POLETJE NA GRADU PODSREDA 2021

V nedeljo, 11. julija, je zidove gradu Podsreda zopet napolnila glasba. Začeli smo namreč z glasbenimi delavnicami v okviru letošnjega Glasbenega poletja na gradu Podsreda, ki bo z manjšimi premori…

GRAD MED POLETJEM ODPRT VSE DNI V TEDNU

Z veseljem sporočamo, da grad Podsreda v poletnem času vabi v svojo družbo VSE DNI V TEDNU, tudi OB PONEDELJKIH!

OTVORITEV GRAJSKE KAVARNE

Vabimo vas na otvoritev Grajske kavarne na gradu Podsreda, ki bo odprla svoja vrata v soboto, 10. julija, ob 10. uri. Na dvorišču grajskega parka, pod starimi kostanji, prijazno vabljeni…

ZUNANJA RAZSTAVA NA GRAJSKEM DVORIŠČU

V petek, 21. maja, smo v okviru praznovanja 40-letnice Kozjanskega regijskega parka in Evropskega dneva Nature 2000 na gradu Podsreda na ogled postavili ZUNANJO FOTOGRAFSKO RAZSTAVO Polone Gorišek »Biotska pestrost…

GRAJSKO NABIRALNIŠKO-KULINARIČNO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA

Za nami je prav posebno grajsko nabiralniško-kulinarično doživetje na gradu Podsreda in sprehod spoznavanja DIVJIH UŽITNIH RASTLIN.

DRUGI LETNI KINO POD GRAJSKIMI ZVEZDAMI VABI

V četrtek, 8. julija 2021, bo na dvorišču gradu Podsreda ob 21. uri na ogled druga letošnja projekcija LETNEGA KINA POD GRAJSKIMI ZVEZDAMI.

NEPOZABNA POLETNA MUZEJSKA NOČ NA GRADU

Za nami je čaroben vikend na gradu, ko je naše grajske prostore napolnilo pestro dogajanje v sklopu Poletne muzejske noči.

Registration

Forgotten Password?