NOVICE ZA GRAJSKIM OBZIDJEM

GLASBENO POLETJE NA GRADU PODSREDA 2021

V nedeljo, 11. julija, je zidove gradu Podsreda zopet napolnila glasba. Začeli smo namreč z glasbenimi delavnicami v okviru letošnjega Glasbenega poletja na gradu Podsreda, ki bo z manjšimi premori…

GRAD MED POLETJEM ODPRT VSE DNI V TEDNU

Z veseljem sporočamo, da grad Podsreda v poletnem času vabi v svojo družbo VSE DNI V TEDNU, tudi OB PONEDELJKIH!

OTVORITEV GRAJSKE KAVARNE

Vabimo vas na otvoritev Grajske kavarne na gradu Podsreda, ki bo odprla svoja vrata v soboto, 10. julija, ob 10. uri. Na dvorišču grajskega parka, pod starimi kostanji, prijazno vabljeni…

ZUNANJA RAZSTAVA NA GRAJSKEM DVORIŠČU

V petek, 21. maja, smo v okviru praznovanja 40-letnice Kozjanskega regijskega parka in Evropskega dneva Nature 2000 na gradu Podsreda na ogled postavili ZUNANJO FOTOGRAFSKO RAZSTAVO Polone Gorišek »Biotska pestrost…

GRAJSKO NABIRALNIŠKO-KULINARIČNO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA

Za nami je prav posebno grajsko nabiralniško-kulinarično doživetje na gradu Podsreda in sprehod spoznavanja DIVJIH UŽITNIH RASTLIN.

DRUGI LETNI KINO POD GRAJSKIMI ZVEZDAMI VABI

V četrtek, 8. julija 2021, bo na dvorišču gradu Podsreda ob 21. uri na ogled druga letošnja projekcija LETNEGA KINA POD GRAJSKIMI ZVEZDAMI.

NEPOZABNA POLETNA MUZEJSKA NOČ NA GRADU

Za nami je čaroben vikend na gradu, ko je naše grajske prostore napolnilo pestro dogajanje v sklopu Poletne muzejske noči.

STEKLARSKA DELAVNICA NA GRADU PODSREDA

Društvo steklarjev Slovenije v sodelovanju s Kozjanskim parkom vabi na STEKLARSKO DELAVNICO na grad Podsreda, ki bo v soboto, 3. julija 2021 ob 10. uri.

VABILO NA ZELENO DELAVNICO

To nedeljo, 27. JUNIJA, vas ob 10. uri vabimo na grad Podsreda na GRAJSKO nabiralniško-kulinarično doživetje in sprehod spoznavanja DIVJIH UŽITNIH RASTLIN na gradu Podsreda.

18. – 20. MAJ / DNEVI ODPRTIH VRAT ZA DRUŽINE

Na Mednarodni muzejski dan, 18. maja, vabimo na brezplačen obisk gradu Podsreda med 10. in 17. uro. Na dneve med 18. in 20. majem pa bomo družinam omogočili brezplačen ogled…

GRAJSKE SOBE IN APARTMAJI VABIJO!

Čas je za nova grajska doživetja! Z veseljem sporočamo, da smo ponovno odprli vrata Sob in apartmajev na gradu Podsreda, kjer nepozabna grajska doživetja čakajo na vsakem koraku.

GRAD PODSREDA VABI K OBISKU

Z veseljem sporočamo, da v sredo, 14. aprila 2021, ponovno ODPIRAMO VRATA NAŠEGA GRADU, ki bo odprt vsak dan, razen ob ponedeljkih, med 10. in 17. uro.

OBNOVA PROSTOROV V ZGORNJEM GOSPODARSKEM POSLOPJU GRADU PODSREDA

Inovativen okoljsko-turistični projekt v okolje zavarovanega območja Kozjanski park - na grad Podsreda prinaša nova investicijska vlaganja in novosti na področju interpretacije dediščine.

GRAJSKA VRATA OSTAJAJO ZAČASNO ZAPRTA

Dragi prijatelji gradu Podsreda, spoštovani grajski gostje, zaradi novih ukrepov Vlade RS za preprečevanje širjenja okužb z virusom Covid-19 naša grajska vrata ostajajo začasno zaprta še do 12. aprila 2021.

GRAJSKO VOŠČILO

Iskrena hvala, ker ste ali pa še boste skupaj z nami soustvarjali grajsko pravljico na gradu Podsreda! Častiti prijatelj gradu Podsreda, izrekamo vam grajsko praznično voščilo!

VIRTUALNI PRAZNIČNI KOLEDAR KOZJANSKEGA PARKA

Ker nam trenutne razmere onemogočajo, da bi ta čas preživeli skupaj, smo sklenili, da vam poklonimo prav posebno darilo, za katerega upamo, da vam bo vsaj malo razsvetlilo prihajajoče praznične…

ZAČASNO ZAPIRAMO VRATA GRADU PODSREDA

V sklad z aktualnim odlokom Vlade RS, vas obveščamo, da z 24. oktobrom 2020 do nadaljnega zapiramo vrata.
lov-na-zaklad

LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA ŽE TA VIKEND

Od tega vikenda dalje bo grad Podsreda bogatejši za zanimivo doživetje za najmlajše raziskovalce: LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA.

MASAŽE NA GRADU PODSREDA

Najnovejša dopolnitev ponudbe na gradu Podsreda v grajsko okolje prinaša nekaj čisto posebnega: masaže v grajskem stolpu!

DELAVNICA »GREMO NA DIVJE« NA GRADU PODSREDA

Za nami je prva, in zagotovo ne zadnja, delavnica spoznavanja divjih užitnih rastlin!

Registration

Forgotten Password?