NOVICE ZA GRAJSKIM OBZIDJEM

GRAJSKA KAVARNA

V odpiralnem času gradu Podsreda vas prijazno vabimo, da obiščete tudi GRAJSKO KAVARNO.

MEDNARODNI DAN MUZEJEV

18. maja se tudi na gradu Podsreda pridružujemo praznovanju Mednarodnega dneva muzejev.

ODPIRALNI ČAS MED VELIKONOČNIMI PRAZNIKI

Na velikonočno nedeljo, 17.4. bo grad Podsreda zaprt, odprt pa na praznični ponedeljek, 18. aprila 2022 med 10. in 17. uro.

NAJEM ELEKTRIČNIH KOLES

Na gradu Podsreda lahko sedaj najamete tudi 4 e-kolesa in se podate na raziskovanje našega zavarovanega območja ali širše okolice.

PESTER PRVI APRILSKI VIKEND NA GRADU PODSREDA

April bo na grad Podsreda prinesel pestro dogajanje. Že prvi vikend bo poln zanimivih dogodkov.

GLASBENO POLETJE NA GRADU PODSREDA 2022

Vabljeni k prijavi na enega izmed sedmih razpisanih glasbenih seminarjev v okviru Glasbenega poletja na gradu Podsreda 2022.

DOGAJANJA V KOZJANSKEM PARKU 2022

Oglejte si vse načrtovane dogodke in prireditve, ki jih pripravljamo letos v Kozjanskem parku in na gradu Podsreda.

GRAJSKI POČITNIŠKI DELAVNICI

Med šolskimi počitnicami bo na gradu Podsreda zelo veselo. Vabimo vas, da se udeležite ene izmed dveh GRAJSKIH POČITNIŠKIH DELAVNIC na temo rastlin.

DARILNI BONI ZA GRAJSKA DOŽIVETJA

Podarite svojim najdražjim nekaj drugačnega – podarite NEPOZABNO GRAJSKO DOŽIVETJE NA GRADU PODSREDA! Za vas smo pripravili darilne bone za različne priložnosti.

SLAVIMO LJUBEZEN – V DVOJE NA GRADU PODSREDA

Privoščite svojim ljubljenim bivanje v romantičnem in čarobnem grajskem ambientu v Sobah in apartmajih na gradu Podsreda in ne pozabite: “Kjer je ljubezen, tam so vedno čudeži.”

GRAJSKA ZIMSKA PRAVLJICA V NASTAJANJU

Glede na to, da smo letos prvič odprti tudi v prazničnem decembru in te zimske dni preživljamo v naši krasni novi pisarni in prodajnem kotičku lokalnih izdelkov, smo si rekli,…

KOZJANSKI PARK PREJEMNIK MEDNARODNE UNESCOVE NAGRADE

Svetovna mednarodna nagrada Melina Mercouri, ki se pod okriljem Unesca podeljuje na področju varstva in upravljanja kulturnih krajin, je bila letos prvič podeljena Sloveniji, in sicer Kozjanskemu regijskemu parku.

GRAD VABI TUDI V PRAZNIČNEM DECEMBRSKEM ČASU

Dragi grajski prijatelji, z veseljem vas obveščamo, da naš grad vabi na raziskovanje grajskih soban VSE DO KONCA LETA, in sicer do 31. DECEMBRA 2021 (25. decembra smo zaprti). Obiščete…

NAZAJ K SEBI – ČAJANKA IN DIVJA POJEDINA OB GRAJSKEM OGNJU

V soboto, 6. 11. 2021, ob 14. uri vabljeni v grajsko kuhinjo na delavnico "NAZAJ K SEBI - ČAJANKA IN DIVJA POJEDINA OB GRAJSKEM OGNJU", ob zvoku gongov, piščali, ob…

Koncert narave MUSICA VIVA

Inštitut Lutra in Kozjanski park vas v soboto, 6. novembra 2021, ob 18. uri, prijazno vabita na grad Podsreda, na KONCERT NARAVE “MUSICA VIVA”.

KROMPIRJEVE POČITNICE NA GRADU PODSREDA

Na gradu Podsreda smo skupaj s Kozjanskim parkom za vas pripravili pester program aktivnosti v času JESENSKIH POČITNIC, od 23. do 31. OKTOBRA.

VABLJENI NA BREZPLAČEN OBISK GRADU

V ponedeljek, 27.9.2021, med 10. in 17. uro za posamezne obiskovalce BREZPLAČNO odpiramo vrata gradu Podsreda, najbolj grajskega med gradovi na Slovenskem. Lepo vabljeni!

ODPRTJE RAZSTAVE ČLANOV DRUŠTVA STEKLARJEV SLOVENIJE

V petek, 17. septembra, smo na gradu Podsreda v sodelovanju z Društvom steklarjev Slovenije odprli steklarsko razstavo ČLANOV DRUŠTVA STEKLARJEV SLOVENIJE. Razstava bo na ogled do 31.10.2021.

GRAJSKE POČITNICE V DVOJE OB PRAZNIKU KOZJANSKEGA JABOLKA

GRAJSKE POČITNICE V DVOJE OB PRAZNIKU KOZJANSKEGA JABOLKA (9. -10. 10. 2021).

GRAJSKE POČITNICE ZA DRUŽINO OB PRAZNIKU KOZJANSKEGA JABOLKA

GRAJSKE POČITNICE ZA DRUŽINO ob Prazniku kozjanskega jabolka (9. -10. 10. 2021)

DELOVNI ČAS 

 

Dragi grajski prijatelji, z veseljem vas obveščamo, da bo grad Podsreda od 1. aprila 2022 dalje, odprt vsak dan, razen ob ponedeljkih med 10. in 17. uro.

Zapri

Registration

Forgotten Password?