5 RAZVEDRIL OB DEŽEVNEM DNEVU NA KOZJANSKEM

Obisk muzejske učilnice "Šola moje mame"

na starodavnem trgu Kozje

Potopite se v nostalgično doživetje ob obisku muzejske učilnice “Šola moje mame” na starodavnem trgu v Kozjem. Ta edinstvena izkušnja vas bo popeljala nazaj v čas, ko so naše mame sedele v šolskih klopeh. Odkrijte zgodovinsko in kulturno bogastvo tega kraja, ki je idealno za obisk v deževnih dneh. Uživajte v izobraževalnem potovanju skozi čas, ki oživlja preteklost in prinaša zanimivo perspektivo šolskega življenja včasih.

Razvajanje

v Kozjanskem dvoru

Uživajte v razkošju in sprostitvi v Kozjanskem dvoru, kjer vas čaka nepozabno doživetje. Razvajajte se z izbranimi wellness tretmaji in se prepustite razvajanju v čudovitih notranjih prostorih dvorca. Ta prestižna lokacija nudi popoln umik od vsakdanjega vrveža, zato je kot nalašč za deževne dni, ko iščete mir in sprostitev.

Obisk Kroflnovega mlina

v Kozjem

Na koncu Bistrega grabna v Kozjem se nahaja Kroflnova domačija. Stisnjena med potokom in skoraj previsno steno strmega hriba Kozjeka, je bila nekoč dom mlinarja, kleparja, mizarja in delavca v bližnjem industrijskem obratu. Do prve polovice 19. stoletja je tu obratovala tudi žaga. Obnovljena med leti 1998 in 2000, danes v njej najdemo stalno muzejsko zbirko, ki priča o njeni zgodovini in življenju nekdanjih prebivalcev.

Ogled razstav

na gradu Podsreda

Grad Podsreda je prava zakladnica kulture in zgodovine. Grajske sobane in dvorane gostijo raznolike razstave, ki ponujajo poglobljen vpogled v lokalno umetnost, zgodovino in dediščino. Ne glede na vreme, vam ogled razstav v tem čudovitem gradu nudi kulturno obogatitev in edinstveno doživetje. Več o stalnih razstavah.

Grajska masaža

v grajskih sobanah

Za popolno sprostitev in regeneracijo telesa ter duha se prepustite srednjeveški masaži v grajskih sobanah. Edinstvena wellness izkušnja združuje zgodovinsko vzdušje z modernimi tehnikami masaže in zagotavlja popolno sprostitev. Idealno za umirjene, deževne dni, ko iščete oazo miru in razvajanja. Več o masažah.

Rezervirajte oddih

Odkrijte popoln oddih za vas

Odkrijte, doživite, zaljubite se

Top 5 seznami za odkrivanje Kozjanskega

Registration

Forgotten Password?