5 DRUŽINSKIH DOŽIVETIJ NA KOZJANSKEM

Lov na zaklad

na gradu Podsreda

Doživite nepozaben družinski “lov na zaklad” v čarobnem okolju Gradu Podsreda. Prava avantura, ki predstavlja popolno priložnost za družinsko povezovanje in raziskovanje zgodovine na zabaven način. S skrivnostnimi ugankami in skritimi namigi bo vaša družina razkrivala skrivnosti gradu, se učila o zgodovini ter ustvarjala spomine, ki bodo trajali večno. Lov na zaklad na gradu Podsreda je idealna družinska aktivnost za vse, ki iščejo kulturno-izobraževalne dogodivščine. Več o lovu na zaklad.

Piknik v sadovnjaku

z domačimi dobrotami

Pridružite se nam na idiličnem pikniku v slikovitem sadovnjaku, kjer boste uživali v domačih dobrotah iz Kukovičičevega mlina. Edinstvena izkušnja združuje okuse lokalnih sestavin in tradicionalne recepte. Medtem ko se boste razvajali z domačimi specialitetami, bodo otroci lahko raziskovali naravo in se igrali na svežem zraku. Piknik v sadovnjaku ponuja odlično priložnost za družinska doživetja na podeželju, kjer se prepletajo užitek v hrani, stik z naravo in kakovostno druženje.

Jezdenje ponijev

v Rubinovem hlevčku

Podarite otrokom čarobno izkušnjo jezdenja ponijev v Rubinovem hlevčku. Vsekakor edinstvena aktivnost za spodbujanje otrokove ljubezni do živali in narave. Pod vodstvom izkušenih inštruktorjev se bodo otroci učili osnov jahanja in skrbi za živali, kar predstavlja odlično dejavnost na prostem za celotno družino. Jezdenje ponijev ne prinaša le zabave, temveč tudi izobraževalno doživetje, ki bo navdušilo vsakega mladega avanturista.

Ogled pridelave moke

v Kukovičičevem mlinu

Odkrijte tradicijo in obrt pridelave moke v Kukovičičevem mlinu. Edinstven ogled predstavlja priložnost za spoznavanje starih mlinarskih tehnik in pomena lokalne pridelave. Družine bodo skozi interaktiven ogled spoznale celoten proces – od zrnja do moke, kar je odlična kulturno-izobraževalna aktivnost primerna za vse starostne skupine. Ogled Kukovičičevega mlina prinaša izjemno doživetje, ki povezuje zgodovino, znanost in tradicijo.

Zamrznjen jogurt Frozi

kmetije Sinkovič

Obiščite kmetijo Sinkovič in se razvajajte z njihovim slavnim zamrznjenim jogurtom Frozi. Družinam prijazna aktivnost združuje uživanje v zdravih sladicah z odkrivanjem domačega kmetijskega življenja. Medtem ko uživate v osvežilnih jogurtih, imate priložnost raziskati kmetijo in se naučiti o trajnostni pridelavi hrane. Zamrznjen jogurt Frozi predstavlja popolno poslastico za družine, ki iščejo zdrave in okusne možnosti za uživanje v skupnih trenutkih.

Rezervirajte oddih

Odkrijte popoln družinski oddih za vas

Odkrijte, doživite, zaljubite se

Top 5 seznami za odkrivanje Kozjanskega

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?