5 JEDI, KI VAS BODO NAVDUŠILE NA KOZJANSKEM

Grajski zajtrk

na gradu Podsreda

Uživajte v razkošnem zajtrku na gradu Podsreda, kjer se prepletata zgodovina in eleganca v edinstveni izkušnji. V prestižnem grajskem okolju boste deležni skrbno izbranih kulinaričnih specialitet, ki odražajo bogato kulturno dediščino. Nepozaben zajtrk, ki združuje kulinarično doživetje in zgodovino, je kot nalašč za tiste, ki si želijo gurmanskega oddiha in bi radi razvajali svoje brbončice z lokalnimi dobrotami v čarobnem grajskem ambientu. Več o zajtrku.

Kremni zamrznjeni jogurt Frozi

s kmetije Sinkovič

Raziščite okusen in zdrav desert – kremni zamrznjeni jogurt Frozi, pripravljen na kmetiji Sinkovič. Slastna domača specialiteta združuje tradicionalne recepte s sodobnimi okusi ter ustvarja osvežilno in naravno poslastico, idealno za poletne dni. Doživite pristno izkušnjo podeželske kulinarike na kmetiji, kjer so okusi in kakovost vedno na prvem mestu.

Domače dobrote

v Kukovičičevem mlinu

Začutite toplino domačnosti v Kukovičičevem mlinu. Po tem, ko z gospodarjem mlina odkrijete pot zrnja do kruha in si ogledate mlin v akciji, sledi kulinarično razvajanje z njihovo ponudbo sveže pečenega kruha, izbranih namazov in domačega soka ter sladkih dobrot. Vsak grižljaj je odsev bogate družinske tradicije in ljubezni do mlinarstva. Obiščite Kukovičičev mlin v Podsredi in se podajte na potovanje skozi čas, okus in tradicijo.

Gurmansko razvajanje

v Kozjanskem dvoru

Kozjanski dvor je sinonim za gurmansko razvajanje. V prijetnem ambientu tega uglednega lokala boste doživeli vrhunsko kulinarično izkušnjo. Naši izkušeni kuharji združujejo lokalne sestavine z inovativnimi tehnikami, da ustvarijo jedi, ki so prava paša za oči in nepozabna doživetja za brbončice. Prepustite se razvajanju in uživajte v gurmanskem oddihu, kjer je vsak grižljaj potovanje skozi okuse Kozjanskega.

Degustacija vin

na posestvu Vina Mramor

Za ljubitelje vin in kulinarike predstavlja degustacija vin na posestvu Vina Mramor pravo doživetje. V slikovitem okolju vinogradov lahko uživate v raznolikem izboru najboljših vin, ki izražajo značilnosti lokalnega okolja. Tovrstna izkušnja je več kot le degustacija; gre za potovanje skozi zgodovino in tradicijo vinogradništva, kjer vsak požirek pripoveduje zgodbo o strasti in predanosti vinarstvu.

Rezervirajte oddih

Odkrijte popoln oddih za vas

Odkrijte, doživite, zaljubite se

Top 5 seznami za odkrivanje Kozjanskega

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?