5 ROMANTIČNIH DOŽIVETIJ NA KOZJANSKEM

Sončni vzhod

na vrhu Vetrnika

Edinstveno doživetje v naravi, na vrhu hriba Vetrnik, predstavlja popolno izbiro za praznovanje romantičnih obletnic. Opazujte, kako prvi sončni žarki nežno poljubljajo obzorje in ustvarjajo čaroben začetek dneva. Ta trenutek miru in lepote je kot nalašč za romantične duše, ki si želijo deliti posebne trenutke v dvoje ob praznovanju ljubezni.

Zvok vetrne harfe

na vrhu Vetrnika

Obiščite vrh Vetrnika in doživite edinstveno izkušnjo, ki je kot nalašč za romantična presenečenja v dvoje. Zvočna kulisa vetrne harfe, osupljiv razgled in svež gorski zrak ustvarjajo idealno okolje za sprostitev in povezovanje v dvoje.

Raziskovanje narave

z električnimi kolesi

Raziščite naravo z električnimi kolesi in doživite nepozabne trenutke v dvoje. Aktivni pari bodo uživali v raziskovanju skritih kotičkov in slikovitih poti te romantične destinacije. Tovrstni pristop k raziskovanju narave je idealen za zaljubljene vikende, polne avantur in nepozabnih spominov. Pustolovščina na električnih kolesih predstavlja odlično idejo za tiste, ki si želijo dinamičen in okolju prijazen romantični pobeg. Več o izposoji koles.

Masaža

v grajskih sobanah

Uživajte v sproščujoči masaži v grajskih sobanah, kjer se zgodovinska eleganca prepleta z modernim udobjem. Luksuzna izkušnja, namenjena parom, ki želijo romantično obletnico proslaviti na poseben način. Sprostite se v intimnem vzdušju grajskih sob, kjer boste pozabili na vsakdanje skrbi in se popolnoma posvetili užitkom v dvoje. Več o masažah.

Večerja

v Kozjanskem dvoru

Zaključite dan z romantično večerjo v Kozjanskem dvoru, kjer se prepletajo lokalni okusi in tradicija. V prijetnem ambientu dvorca boste uživali v skrbno pripravljenih jedeh, ki so kot nalašč za romantične večere. Tovrstna izkušnja predstavlja okusno doživetje, ki bo dopolnilo vaš romantični pobeg ali zaljubljeni vikend, obenem pa ustvarilo spomine, ki jih boste negovali še dolgo.

Rezervirajte oddih

Odkrijte popoln oddih za vas

Odkrijte, doživite, zaljubite se

Top 5 seznami za odkrivanje Kozjanskega

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?