THE “FRUITS OF AUTUMN” PACKAGE FOR TWO AT PODSREDA CASTLE

Experience all the colours of autumn at Podsreda Castle

Jesen je tu. Popoln razlog za odmor! Rezervirajta dan ali dva za nepozabne grajske počitnice na srednjeveškem gradu Podsreda in napolnita baterije v barviti jesenski pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot jesenske narave.

Pisane barve so čudovito, a še zdaleč ne edino darilo jeseni. To je čas, ko nas narava razveseli s svežimi pridelki na poljih, v sadovnjakih in vinogradih. Zato smo za vaju pripravili paket, skozi katerega bosta zajela jesen s polno žlico in izkusila najboljše, s čimer nas nagradi jesenska narava kozjanskega. Naj grad Podsreda postane del vajine jesenske zgodbe.
Autumn experience for couples at Podsreda Castle

Paket vključuje:

 • 1 ali 2 nočitvi v eni od sob v štirizvezdični namestitvi Gradu Podsreda za 2 osebi;
 • 1 ali 2 grajski zajtrk košarici domačih dobrot za 2 osebi;
 • Ogled gradu Podsreda z avdio vodenjem;
 • OBISK IN OGLED KUKOVIČIČEVEGA MLINA v Podsredi, ki je danes eden redkih delujočih mlinov v Sloveniji, ki bogato družinsko tradicijo uspešno povezuje s sodobnimi načini pridelave;
 • Na mlinu bodo za vas pripravili KOZJANSKO CULICO DOBROT (jabolčni sok 2 dcl, jabolčna sladica, domač namaz, domač kruh, šilce domačega žganja ali medena rožica - piškot), ki jo boste ponesli s sabo v Sadovnjak Kozjanskega parka, kjer uspeva več kot 100 različnih sort jablan in drugih sadnih dreves, ter si tam privoščili »jabolčno« malico.
 • OBISK REPNICE NAJGER, ene najlepših in največjih na Bizeljskem, z vinsko degustacijo in prigrizkom;
 • Večerja na gradu Podsreda v obliki GRAJSKEGA NAREZKA za dve osebi, sestavljenega iz izbranih domačih dobrot Kmetije Kunej (vsebina narezka je lahko: mesna / mešano mesna in zelenjavna / vegetarijansko-veganska)
 • VINSKA SPREMLJAVA: Buteljčno vino kozjanskih gričev iz vrhunskega Vinarstva Mramor (rumeni muškat / zeleni silvanec / modra frankinja) ALI buteljka posebnega jabolčnega vina iz sorte kozjanskih jabolk bobovec, ki ga pridelajo na Ekološki kmetiji Dobravc.
 • Sveža jabolka ALI jabolčni krhlji iz zaščitenih kozjanskih visokodebelnih sadovnjakov, kjer uspevajo tradicionalne sorte kozjanskih jabolk ALI liter Naravnega jabolčnega soka;
 • Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka;
 • Kava za pripravo v kuhalniku, sladkor in mleko;
 • Beležka in pisalo z logotipom grajske namestitve;
 • Ročno izdelano naravno trdo milo za roke, narejeno iz surovin iz lokalnega okolja;
 • Brezplačen internet (WI-FI).

Price for one-night package (half board – 2 persons):


235

,00 €

Price for a two-night package (
half board –
2 persons):

375,00 €

ADDITIONS:

Tourist tax including promotional fee:

Adults from. 17. years ahead: 1,50 €/day,
Children (7-17 years): €0.75/day

– Pets: 15 € per day;

– ADDITIONAL DAY: 140 €/day

– Two-person apartment with fully equipped kitchenette is available for an extra charge of € 10 per night;

– Late departure/early arrival –
free of charge (subject to availability)

– In the event of late payment, we reserve the right to cancel the reservation;
– Free cancellation to a later date is possible if notified at least 7 days in advance in writing to info@castlepodsreda.com

All accommodation is properly cleaned and disinfected in accordance with hygiene and security measures for the safety of guests and staff.

Check-in and key collection is contactless, and we also offer contactless payment and contactless food and beverage ordering. If you do not wish to do so, we will not meet in person.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje


  Zapri

  GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

  Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

  Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

  Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

   

  Registration

  Forgotten Password?