NAZAJ K SEBI – ČAJANKA IN DIVJA POJEDINA OB GRAJSKEM OGNJU

Grajska kuhinja vabi.

V sodelovanju s Karmen Gajšek iz Kje so tiste rožice? se na našem gradu to soboto, 6. novembra 2021, pripravlja delavnica NAZAJ K SEBI – ČAJANKA IN DIVJA POJEDINA OB GRAJSKEM OGNJU, ob zvoku gongov, piščali, ob bogatem rastlinskem svetu, zdravilstvu in kulinariki.

Naj zagori tudi v nas – vsak dan uporabno znanje za zdravje in mir.

Dobimo se v stari grajski kuhinji ob toplem kurišču in terapevtskem zvenu gongov, za katerega bo poskrbel Kristjan Jurkas.

S skodelico čaja ob ognjišču se bomo poglobili vase, se umirili, začutili svojo bit in povezavo z naravo.

Sledi spoznavanje samoniklega užitnega in zdravilnega rastja, možnosti njegove uporab ob spremljavi zvoka lesenih piščali iz kozjanskih gozdov. Rastline bomo pripravili tudi v jed!

KDAJ? V soboto, 6. novembra 2021, ob 14. uri na gradu Podsreda!

Ob koncu naše delavnice (18.00) pa se v osrednjem delu gradu začne prav poseben KONCERT NARAVE “MUSICA VIVA”, ki ga organizirata Inštitut Lutra in Kozjanski park.

Več o koncertu: https://kozjanski-park.si/?event=koncert-narave-musica-viva

Prav lepo vabljeni na vsa bogata doživetja!

Cena delavnice: 33 EUR

Prijava – Karmen tel.: 051 245 731

FB: Kje so tiste rožice?

Mail: karmen.gaj@gmail.com

MOŽNOST KORIŠČENJA TURISTIČNEGA BONA 21

DELOVNI ČAS V DECEMBRU

 

Dragi grajski prijatelji, z veseljem vas obveščamo, da naš “najbolj grajski med gradovi na Slovenskem” grad Podsreda letos vabi na raziskovanje grajskih soban VSE DO KONCA LETA, in sicer do 31. DECEMBRA 2021 (razen 25. decembra). Obiščete ga lahko vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih, med 10. in 16. uro.⁣

Zapri

Registration

Forgotten Password?