NAZAJ K SEBI – ČAJANKA IN DIVJA POJEDINA OB GRAJSKEM OGNJU

Grajska kuhinja vabi.

V sodelovanju s Karmen Gajšek iz Kje so tiste rožice? se na našem gradu to soboto, 6. novembra 2021, pripravlja delavnica NAZAJ K SEBI – ČAJANKA IN DIVJA POJEDINA OB GRAJSKEM OGNJU, ob zvoku gongov, piščali, ob bogatem rastlinskem svetu, zdravilstvu in kulinariki.

Naj zagori tudi v nas – vsak dan uporabno znanje za zdravje in mir.

Dobimo se v stari grajski kuhinji ob toplem kurišču in terapevtskem zvenu gongov, za katerega bo poskrbel Kristjan Jurkas.

S skodelico čaja ob ognjišču se bomo poglobili vase, se umirili, začutili svojo bit in povezavo z naravo.

Sledi spoznavanje samoniklega užitnega in zdravilnega rastja, možnosti njegove uporab ob spremljavi zvoka lesenih piščali iz kozjanskih gozdov. Rastline bomo pripravili tudi v jed!

KDAJ? V soboto, 6. novembra 2021, ob 14. uri na gradu Podsreda!

Ob koncu naše delavnice (18.00) pa se v osrednjem delu gradu začne prav poseben KONCERT NARAVE “MUSICA VIVA”, ki ga organizirata Inštitut Lutra in Kozjanski park.

Več o koncertu: https://kozjanski-park.si/?event=koncert-narave-musica-viva

Prav lepo vabljeni na vsa bogata doživetja!

Cena delavnice: 33 EUR

Prijava – Karmen tel.: 051 245 731

FB: Kje so tiste rožice?

Mail: karmen.gaj@gmail.com

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?