POLETNO DOGAJANJE NA GRADU

Za nami je pester teden, ki smo ga na gradu Podsreda in v Kozjanskem parku začeli s tretjim letnim kinom pod grajskimi zvezdami, ki se izvaja v okviru projekta Life Naturaviva, nadaljevali z nočnim opazovanjem metuljev v organizaicji Kozjanskega parka, ki mu je sledil VRHUNEC TEDNA – čaroben sobotni koncert NINE PUŠLAR na dvorišču gardu v organizaciji turizma Visit Podčetrtek in nato še nedeljska tretja steklarska delavnica na gradu Podsreda v sodelovanju z Društvom steklarjev Slovenije.

Hvala vsem, ki ste izkoristili zadnje poletne in počitniške večere za obisk dogodkov na gradu! Skupaj smo poskrbeli za edinstveno slovo od poletja.

Ampak poletja ŠE NI KONEC! Že to nedeljo ga bomo še zadnjič proslavili in to V STILU – vabljeni na Grajski živ žav, ko bomo stopili nazaj v srednjeveški čas in uživali v zabavnem srednjeveškem rajanju – za nepozaben žur pa bo poskrbel Challe Salle.

Za več info o prireditvi GRAJSKI ŽIV ŽAV klikni tukaj.

Spodaj pa je nekaj utrinkov z letošnjega zadnjega letnega kina na prostem, nočnega opazovanja metuljev in druženja ob ponudbi grajske kavarne.

Foto: Mojca Valenčak

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?