ROMANTIČNI GRAJSKI UMIK NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ

Dobrodošli v kraljestvu, kjer se prepletata ljubezen in zgodovina.

Na gradu Podsreda vam predstavljamo »ROMANTIČNI GRAJSKI UMIK« v osrčje neokrnjene narave in vabimo na čarobno popotovanje, ki združuje čar srednjeveške veličine z romantičnimi trenutki v dvoje.

Čaka vas doživetje, kjer vsak detajl šepeta romantiko, od udobja vaše grajske sobe do nepozabne pustolovščine z opazovanjem zvezd. Prepustite se veličini naše romanske utrdbe in dovolite, da je vaša ljubezenska zgodba del brezčasne zgodbe Podsrede.

Prenočite v naših grajskih namestitvah s štirimi zvezdicami na gradu Podsreda in se zbudite s košarico izvrstnih lokalnih dobrot. V sobi vas pozdravita peneče vino, sledi pa raziskovanje bogate dediščine gradu z vodenim avdio ogledom. Sprostite se z zasebno wellness seanso in uživajte v posebej pripravljeni grajski večerji. Vrhunec je romantično opazovanje zvezd ob udobnem zunanjem ognjišču z vključenim posebnim setom za čarobno noč pod zvezdami.

Število nočitev: 1 / POLPENZION
Število oseb: 2
Nastanitev ponuja: Ogled gradu Podsreda, obisk Središča za obiskovalce Kozjanskega parka, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, zunanje ognjišče, brezplačen internet / wifi, parkirišče.
Tip nastanitve: Soba na gradu**** (apartma z doplačilom)

Paket vključuje:

 • NASTANITEV S ŠTIRIMI ZVEZDICAMI: Nočitev za dve osebi v sobi**** na gradu Podsreda.
 • KOŠARICA Z GRAJSKIM ZAJTRKOM: Polna domačih dobrot iz lokalnih kmetij (8 različnih menijev). Naj se dan začne grajsko!
 • OGLED GRADU: Z avdio-vodenjem v več jezikih (SLO, EN, DE, IT, RUS), ki vam bo približal bogato zgodovino in kulturno dediščino gradu;
 • PENEČE RAZVAJANJE V SOBI: Steklenica polsuhe penine iz vrhunskega lokalnega vinarstva (0,75l);
 • ZASEBNA WELLNESS SEANSA: Zasebni najem wellnessa v Kozjanskem dvoru v Kozjem, kjer se bosta lahko sprostila v dvoje (120 minut);
 • GRAJSKA PLOŠČA: Večerja za dve osebi v Kozjanskem dvoru s sladico;
 • ROMANTIČNO OPAZOVANJE ZVEZD NA GRADU: Ob odprtem ognjišču, vključno s posebnim kompletom z odejami, medenim likerjem in balzamom za ustnice ter bio medenjaki, pridelanimi na Kukovičičevem mlinu.

Ostale ugodnosti:

 • V odpiralnem času gradu je gostom na voljo brezplačen ogled vseh grajskih prostorov, ves čas pa je omogočen dostop do grajskega atrija in srednjeveške kuhinje;
 • Uporaba ZUNANJEGA OGNJIŠČA ob apartmajih in sobah na spodnjem grajskem dvorišču;
 • Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka;
 • Neomejen vstop v grajski atrij in grajsko dvorano za goste s TV-kotičkom, kotičkom za čaj in kavo, vinskim in knjižnim kotičkom;
 • Naravni jabolčni sok iz zaščitenih kozjanskih visokodebelnih sadovnjakov Kozjanskega parka, kjer uspevajo tradicionalne sorte kozjanskih jabolk;
 • Brezplačen internet (WI-FI) in parkirišče.

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi s posebnim romantičnim razvajanjem?

 Preverite našo ponudbo grajskih masaž – od 48 € naprej na osebo.

Več info o ponudbi GRAJSKIH MASAŽ na gradu Podsreda.

ŽELITE SVOJE GRAJSKO DOŽIVETJE OBOGATITI Z WELLNESS RAZVAJANJEM V TERMAH OLIMIA?

Za vas imamo **POSEBNO PONUDBO**: 10% popust na vstopnice za Wellness Termalijo (bazeni, savne). Povprašajte nas za nakup in rezervacijo ugodnih vstopnic za obisk Term Olimia v Podčetrtku.

Cena paketa z eno nočitvijo (polpenzion – 2 osebi):
255,00 €

– Turistična taksa z vključeno promocijsko takso:

odrasli od. 17. leta naprej: 1,50 €/dan,
otroci (7-17 let): 0,75 €/dan

– Hišni ljubljenčki: 15 €/dan;

– Pozen odhod/zgoden prihod –
brezplačno (odvisno od razpoložljivosti).

– V primeru nepravočasnega plačila si dovoljujemo pravico do odpovedi rezervacije;
– Možna je brezplačna sprememba rezervacije na kasnejši termin, ki je bila sporočena najmanj sedem dni pred rezervacijo pisno na info@castlepodsreda.com.

Vse namestitve so primerno očiščene in razkužene v skladu z ukrepi higiene in zaščite za varnost gostov in zaposlenih.

Prihod v namestitev in prevzem ključev je po želji brezstičen, prav tako omogočamo brezstično plačevanje in brezstično naročanje hrane in pijače.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje


  Zapri

  GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

  Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

  Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

  Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

   

  Registration

  Forgotten Password?