Arhivi: <span>Testimonial</span>

RADA

Accommodation in the castle’s Eminem apartment offers comfort with a touch of history wrapped in a veil of modern style. Beautiful promotional leaflets and a wonderful presentation of everyone who contributed with their hands, ideas and organization to the successful story of this castle beauty and its surroundings. The colorfulness and tranquility of the environment, […]
Nadaljujte z branjem

GORAZD

Extremely imaginative accommodation, with a rich local offer. Worth a visit, especially if you are looking for peace, inspiration from nature and history. Really great! And of course very friendly staff!
Nadaljujte z branjem

TATJANA

A wonderful castle experience for parents and children. A wonderful breakfast with an emphasis on local food, a spacious apartment with castle details and a walk to Podsreda along the educational castle trail. We recommend it.
Nadaljujte z branjem

TATJANA

Čudovita grajska izkušnja za starše in otroke. Krasen zajtrk s poudarkom na lokalnem, prostoren apartma z grajskimi detajli in še sprehod do Podsrede po učni grajski poti. Priporočamo.
Nadaljujte z branjem

GORAZD

Izredno domiselno urejena nastanitev, z bogato lokalno ponudbo. Vredno obiska, sploh, če iščete mir, navdih narave in zgodovine. Res odlično! Ter seveda zelo prijazno osebje!
Nadaljujte z branjem

RADA

Nastanitev v grajskem Eminem apartmaju ponuja udobje s pridihom zgodovine, ovite v tančico modernega sloga. Lepe promocijske zloženke in krasna predstavitev vseh, ki so s svojimi rokami, idejami in organizacijo doprinesli k uspešni zgodbi te grajske lepotice in njene okolice. Barvitost in spokojnost okolja, prijaznost in ustrežljivost ljudi ter kulinarična čarobnost lokalnih pridelovalcev in restavracij […]
Nadaljujte z branjem

PETRA

Grajsko preživet podaljšan vikend. Grad in okolica nas je prevzela, kot tudi celotno Kozjansko. Zelo gostoljubna in lepa pokrajina, upam da se še vrnemo.
Nadaljujte z branjem

JANJA

Pohvale gospe,ki nas je sprejela in vse lepo razložila. Bila je simpatična,prijazna in pozitivna oseba. Spati na gradu je prav posebno doživetje,ki ga priporočam tako parom kot družinam z otroki. Mi se bomo zagotovo še vrnili vsaj ob kakšnem koncertu ali drugem dogodku.
Nadaljujte z branjem

JANEZ

Zelo nam je bil všeč prostor, sobe, pohištvo iz masivnega lesa, zajtrk je bil zelo okusen in obilen, všeč nama je celotna zgodba o lokalnih ponudnikih in proizvodih, midva sva bila zelo zadovoljna.
Nadaljujte z branjem

TINA

V zavetju gradu sva preživela nepozaben vikend. Ne samo, da je bivanje “Grajsko” z veliko začetnico, na vsakem koraku se čuti izjemna pripadnost sodelavcev, povezanost z lokalno skupnostjo ter skrb za okolje, naravno in kulturno dediščino. Izjemno doživetje, ki bo ostalo v najlepšem spominu.
Nadaljujte z branjem

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?