BLIŽA SE POLETNA MUZEJSKA NOČ 2020

V soboto, 20. junija 2020 v Kozjanskem parku in na gradu Podsreda napovedujemo pestro dogajanje: dopoldan doživetje cvetočega travnika na Vetrniku,  zvečer pa večer odprtih vrat sob in apartmajev gradu Podsreda in Poletna muzejska noč  ter letni kino pod grajskimi zvezdami.

V okviru Poletne muzejske noči bo grad Podsreda po uradnem odpiralnem času (od 10. do 17. ure) dodatno odprt tudi od 18. do 24. ure!

Zvrstili se bodo naslednji dogodki:

  • 18.00 do 21.30 večerni sprehod med našimi stalnimi in občasnimi razstavami in VEČER ODPRTIH VRAT SOB IN APARTMAJEV GRADU PODSREDA
  • 21.30 se bo pričel Letni kino pod grajskimi zvezdami, ki ga izvajamo v okviru projekta Life Naturaviva. Zavrteli bomo film Več kot med.
  • 23.30 uradni skupni zaključek Poletne muzejske noči Gradov Posavja. Na ogled bo tudi nagrada Jakob 2020, ki so jo Gradovi Posavja prejeli za »Inovativne turistične vsebine in programe v gradovih in dvorcih«.

Večerno druženje na gradu Podsreda bo potekalo ob vsakem vremenu, velja poudariti, da je vstop na prireditev prost. Vsi skupaj bomo poskrbeli tudi za upoštevanje vseh varnostnih priporočil.

Prijazno vabljeni!

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?