GRAJSKA KAVARNA

GRAJSKA KAVARNA

Na zunanjem dvorišču gradu Podsreda GRAJSKA KAVARNA vabi k uživanju in sprostitvi v prijetni senci mogočnih kostanjev.

Ponudba grajske kavarne obsega nekaj za vsakogar. Privoščite si dišečo grajsko kavo ali grajski čaj, iz skrbno izbrane mešanice zelišč, ročno nabrane v Kozjanskem parku, ali kaj drugega, kar ogreje srce in dušo – kapljico vrhunskega lokalnega vina, osvežilen koktajl ali točeno pivo iz pivovarne Reset. Za sladokusce postrežejo naravni jabolčni sok iz Kozjanskega parka, domačo limonado, domač ledeni čaj, slastno grajsko ledeno kavo ali kakšno drugo osvežilno pijačo.

Da bo dovolj energije za grajsko raziskovanje, pa bodo poskrbeli z okusnim domačim pecivom, kosom grajske tortice, sladoledom ali s čim drugim.

Za animacijo najmlajših so na razpolago leseni poganjalci, ki se lahko varno podijo po neprometnem okolju grajskega dvorišča.

 

Grajska kavarna ponuja štirideset zunanjih sedišč s čudovitim razgledom na zgodovinsko stavbo gradu Podsreda ter mogočne okoliške gozdove, v primeru slabega vremena pa postrežejo goste tudi v gradu ali v prostorih grajske sprejemnice.

 

Prijazno vabljeni v grajsko kavarno na dvorišče gradu Podsreda.

 

DELOVNI ČAS:

MAREC 2023: SOBOTA in NEDELJA, med 10. in 16. uro.

Grajski kavarni lahko sledite na Instagramu: @grajska_kavarna_podsreda

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?