GRAJSKA VRATA OSTAJAJO ZAČASNO ZAPRTA

Dragi prijatelji gradu Podsreda, spoštovani grajski gostje,

veselili smo se že, da s 1. aprilom znova odpremo vrata našega gradu Podsreda. Vendar zaradi novih ukrepov Vlade RS za preprečevanje širjenja okužb z virusom Covid-19 naša grajska vrata ostajajo ZAČASNO ZAPRTA ŠE DO 12. APRILA 2021.

Verjamemo pa, da se bomo kmalu lahko ponovno srečali za našimi srednjeveškimi zidovi, kjer nepozabna grajska doživetja čakajo na vsakem koraku.

GRAD PODSREDA bo ponovno odprl svoja vrata predvidoma 12. aprila 2021 in bo odprt vsak dan razen ob ponedeljkih med 10. in 17. uro.

Prav tako ostajajo do nadaljnjega zaprte naše SOBE IN APARTMAJI NA GRADU PODSREDA.

Do takrat vam naša grajska ekipa z veseljem priskoči na pomoč z informacijami ter odgovori na vsa vprašanja, na naši spletni strani pa sprejemamo povpraševanja in rezervacije.

Ostanimo povezani virtualno: Sledite nam na naših Facebook in Instagram profilih ali se prijavite na naše e-novice (na dnu spletne strani), kjer vas bomo obveščali o novostih in posebnostih v naši grajski ponudbi!

Zavedamo se nujnosti ukrepov in se veselimo dneva, ko bomo lahko ponovno odprli naša vrata.

Do takrat se bomo trudili deliti svojo bogato dediščino preko naše spletne strani, kjer bomo prav tako redno objavljali nasvete za izlete v bližini gradu in seveda vsak teden ponujali vodniško gradivo, čudovite zgodbe in sveže vsebine.

Spremljate nas spletni strani in na naših Instagram in Facebook straneh, kjer bomo delili aktualno dogajanje na Grad Podsreda / Podsreda Castle in v našem zavarovanem območju Kozjanski park!

Pustite se navdihniti za svoje naslednje grajske počitnice – preverite našo bogato ponudbo grajskih doživetij.

Podarite grajsko doživetje: Ni lepšega darila, kot je skrbno in pozorno izbrano doživetje na gradu Podsreda! Z našim darilnim bonom boste obdarovancu povedali, da čas za potovanja in sprostitev kmalu spet pride.

Že imate rezervacijo v naših grajskih namestitvah? Če bi si zaradi trenutne situacije želeli rezervacijo stornirati ali jo prestaviti, vam omogočamo, da to storite povsem brezplačno. Na voljo smo vam na tel. številkah: +386 305806 118,  +386 41 419 996 ali e-naslovu: info@castlepodsreda.com.⠀

 

Želimo vam vse dobro in upamo, da vam bomo lahko že kmalu ponovno izrekli grajsko dobrodošlico na našem gradu Podsreda,⠀⠀⠀⠀⠀⠀

ekipa gradu Podsreda

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?