ODPRTJE RAZSTAVE »Biodiverziteta – umetnost življenja 2022«

Kozjanski park in grad Podsreda vabita na ODPRTJE RAZSTAVE IN PODELITEV PRIZNANJ FOTOGRAFSKEGA NATEČAJA »Biodiverziteta – umetnost življenja 2022« in ZAKLJUČEK LITERARNEGA NATEČAJA na temo opraševalcev ob Svetovnem dnevu Zemlje, ki bo 21. aprila 2023 ob 18. uri na Gradu Podsreda.

VEČ O DOGODKU

Letošnji Svetovni dan Zemlje bomo v Kozjanskem parku obeležili z zaključkom literarnega natečaja na temo opraševalcev, na katerem so sodelovali učenci osnovnih šol iz našega zavarovanega območja. Ob tem bomo odprli fotografsko razstavo udeležencev lanskega fotografskega natečaja »Biodiverziteta – umetnost življenja 2022« in najboljšim sodelujočim podelili tudi priznanja.

Za URADNO VABILO na dogodek klikni TUKAJ.

Prijazno vabljeni.

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?