ZUNANJA RAZSTAVA NA GRAJSKEM DVORIŠČU

V petek, 21. maja, smo v okviru praznovanja 40-letnice Kozjanskega regijskega parka in Evropskega dneva Nature 2000 na gradu Podsreda na ogled postavili ZUNANJO FOTOGRAFSKO RAZSTAVO Polone Gorišek »Biotska pestrost je ogrožena«.

Uradno odprtje razstave je bilo v soboto, 19. junija 2021, v okviru Poletne muzejske noči na gradu, ko je razstavo tudi predstavila avtorica fotografij Polona Gorišek.

Razstava bo na ogled na zunanjem grajskem dvorišču do 31.3.2022. Zunanje dvorišče gradu je obiskovalcem vselej odprto za obisk – ne glede na odpiralni čas gradu.

Lepo vabljeni!

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?