LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA ŽE TA VIKEND

lov-na-zaklad

Grajski vitez vabi na nepozabno grajsko dogodivščino!

Mladi nadebudneži se lahko na LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA v spremstvu staršev prvič podajo že ta konec tedna, v soboto, 10. oktobra med 11. in 17. uro ter v nedeljo, 11. oktobra med 10. in 17. uro.

Pogumen in plemenit vitez brani grad Podsreda pred najhujšimi osvajalci, roparji in drugimi nepridipravi, tokrat pa se je znašel pred veliko uganko … Kraljestvo je prizadela huda nadloga, ki so jo kraju zakuhale čarovnice iz Olimja, saj so zamerile, ker jim je mlinar v Podsredi prodal črno moko namesto bele. K sreči pa obstaja rešitev – lepa, okusna, dostopna vsem, revnim in bogatim! Pogumni in plemeniti vitez se odpravlja na pot iskanja skrivnega zaklada, ki bo odrešilo kraljestvo, s sabo pa vabi vas! Bodite njegovi neustrašni in nadobudni pomočniki! Ne ustavite se ob nobeni prepreki.

Otroci, vitez vas potrebuje! Bodite njegovi pomočniki.

Obiščite grad Podsreda in sodelujte v Lovu na zaklad ter prejmite lepo pa tudi slastno nagrado!

S sabo pripeljite tudi mamice in atije, dedke in babice, sestrice in bratce … Vsaka pomoč je dobrodošla.

Več o Lovu na zaklad na gradu Podsreda si lahko preberete TUKAJ.

INFO: 00386 3 580 61 18 ali 00386 41 419 996 ali info@castlepodsreda.com.

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?