MASAŽE NA GRADU PODSREDA

V zgodovinskem ambientu gradu Podsreda vsak dan piše novo pravljico. Nizkim podtonom starih grajskih zidov, ki tiho mrmrajo zgodbe iz svoje bogate zgodovine, se v sozvočju pridružujejo zvoki neokrnjene narave enega največjih in najstarejših slovenskih regijskih parkov, ki vas vabi, da izkusite naravo, kulturo in avtentična doživetja, odlično lokalno kulinariko in pozabljene običaje ter dodobra spoznate destinacijo gradu Podsreda in njegove okolice kot deželo izjemnih naravnih lepot in zelenega ravnanja.

Najnovejša dopolnitev ponudbe na gradu Podsreda pa v grajsko okolje prinaša nekaj čisto posebnega: masaže v grajskem stolpu! Obiskovalci gradu lahko mirno in sproščujoče okolje gradu Podsreda od sedaj naprej doživijo s prav posebnim grajskim razvajanjem za dušo in telo in si rezervirajo termin za svojo prav posebno grajsko masažo.

Gostje lahko uživajo v mirnem ambientu in izkoristijo grajsko ponudbo MASAŽ, REFLEKSOTERAPIJ in ENERGETSKIH TERAPIJ za dobro počutje. Masaže blagodejno vplivajo na mišični sistem, saj sprostijo prenapete mišice, preohlapne pa se zaradi sproščujočih in poživljajočih masažnih gibov napnejo.

Masaže in meditacije na gradu Podsreda izvaja domačinka Valentina Tina, ki verjame, da vsak v sebi nosi duhovne darove, ki jih je treba le zaznati in jih začeti uporabljati. »Ljudje smo na tem svetu z razlogom, da napredujemo, vsak zase in vsi skupaj, da se izpolnjujemo in občudujemo svoje delo,« pove Valentina in doda, da jo to delo navdihuje, odnosi z ljudmi pa jo oblikujejo. Z uporabo meditacije in ostalimi pridobljenimi znanji želi drugim ter sebi bogatiti dih vsakdanjega življenja.

Po besedah zadovoljnih uporabnikov, je izkušnja masaž na gradu nekaj čisto posebnega, česar ne doživimo vsak dan in je kot takšna tudi zelo pripravno in izvirno darilo za vse bližnje. Na gradu z veseljem povedo, da je mogoč tudi nakup darilnega bona.

Vsi, ki bi o doživetju masaž na gradu Podsreda želeli izvedeti kaj več, sledite povezavi TUKAJ.

Registration

Forgotten Password?