NOVIČKE

Vse novosti in dogodivščine izza grajskega zidu.

POLETNA MUZEJSKA NOČ NA GRADU PODSREDA

V soboto, 15. junija 2024, se nam pridružite na posebnem večeru na gradu Podsreda, kjer bomo med 18. in 24. uro praznovali Poletno muzejsko noč. Vstop je BREZPLAČEN, kar vsem omogoča enkratno priložnost za brezplačno raziskovanje grajskih soban in številnih razstav. Kot vrhunec večera pa bomo ob 19. uri gostili koncert, na katerem bo nastopila nadarjena mlada vokalistka Nina Šulc z gosti.
Nadaljujte z branjem

REDNI ODPIRALNI ČASI: Vstopite v Svet Zgodovine!

Vabimo vas, da nas obiščete OD TORKA DO NEDELJE, MED 10. IN 17. URO. Potopite se v bogato zgodovino, raziščite očarljive razstave in doživite lepoto enega najbolje ohranjenih srednjeveških gradov v Sloveniji. Ob PONEDELJKIH si naš grad zasluži počitek, zato so na ta dan naša vrata ZAPRTA. 
Nadaljujte z branjem

EKSKLUZIVNA PONUDBA: KODA ‘MAMA’ ZA 10% POPUSTA

Do konca marca smo v duhu praznovanj ŽENSK & MAMIC na Gradu Podsreda pripravili POSEBNO PONUDBO, kjer si boste lahko zagotovili ugodnejši oddih v zgodovinskem okolju, ki slavi žensko dediščino. Uporabite kodo "MAMA" pri rezervaciji in si zagotovite 10% EKSKLUZIVNI POPUST na VSE NOČITVE V NAŠIH SOBAH IN APARTMAJIH na Gradu Podsreda.
Nadaljujte z branjem

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?