ODPRTJE RAZSTAVE IN PODELITEV PRIZNANJ FOTOGRAFSKEGA EX TEMPORE

Kozjanski park vas vabi, da se nam pridružite na posebnem dogodku, ki združuje umetnost in naravo, ob praznovanju svetovnega dneva Zemlje.

Dogodek bo potekal na gradu Podsreda, v ponedeljek, 22. aprila 2024, ob 18. uri.

Letos obeležujemo svetovni dan Zemlje z zaključkom literarnega natečaja na temo dvoživk, v katerem so sodelovali učenci osnovnih šol iz zavarovanega območja Kozjanskega parka. Poleg literarnega natečaja bomo odprli tudi fotografsko razstavo udeležencev lanskega ex tempora “Kozjansko jabolko 2023”. Na dogodku bomo podelili priznanja najboljšim fotografskim delom.

Vabljeni na grad Podsreda, da skupaj proslavimo ta poseben dan in izkažemo čast talentom, ki so svojo kreativnost usmerili v odkrivanje in ohranjanje naravne dediščine našega območja.

Pridružite se nam pri proslavi umetnosti, narave in duha povezanosti.

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?