MOZARTOVA KOMEDIJA ZMEŠNJAV “LAŽNA VRTNARICA” NA GRADU

‼ POZOR ‼ Zaradi slabe vremenske napovedi žal ODPOVEDUJEMO (prestavljamo) jutrišnjo predstavo na grajskem atriju - MOZARTOVA KOMEDIJA ZMEŠNJAV “LAŽNA VRTNARICA” NA GRADU PODSREDA.

O novem datumu vas bomo obvestili.

Hvala za razumevanje.

Komična opera Lažna vrtnarica je polna zabavnih zapletov in spada med najbolj očarljive in iznajdljive W. A. Mozartove stvaritve. Predstava, ki se izvaja v italijanskem jeziku s slovenskimi nadnapisi, traja uro in 45 minut ter ima 10 minutni odmor.

Predstava je nastala pod umetniškim vodstvom priznane sopranistke in profesorice petja Alenke Slokar Bajc. Režijsko taktirko je prevzel mladi režiser Matej Prevc, koreografijo je prispevala priznana slovenska balerina, baletna pedagoginja ter koreografinja Claudia Sovre, priredba za godalni kvartet pa je delo violinista Đorđeta Beraka.

Vstopnice v višini 10 €/odrasli bodo na voljo na gradu Podsreda.

Za otroke je vstop brezplačen.

UMETNIŠKO VODSTVO : ALENKA SLOKAR BAJC
REŽIJA: MATEJ PREVC

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?