»GRAJSKA POLETNA ROMANCA« ZA PARE NA GRADU PODSREDA

Nepozabna poletna avantura v dvoje na srednjeveškem gradu Podsreda!

Grajsko poletje v dvoje na gradu Podsreda

Na gradu Podsreda vabimo na »GRAJSKO POLETNO ROMANCO« v osrčju neokrnjene narave - čarobno popotovanje, ki združuje čar srednjeveške veličine z romantičnimi trenutki v dvoje.

Čaka vas doživetje, kjer vsak detajl šepeta romantiko, od udobja vaše grajske sobe, "jabolčnega piknika" v sadovnjaku Kozjanskega parka in grajske plošče v bližnji restavraciji, do nepozabne pustolovščine z opazovanjem zvezd na gradu in grajske zajtrk košarice. Prepustite se veličini naše romanske utrdbe in dovolite, da je vaša ljubezenska zgodba del brezčasne zgodbe Podsrede.

Prenočite v naših grajskih namestitvah s štirimi zvezdicami na gradu Podsreda in se zbudite s košarico izvrstnih lokalnih dobrot. V sobi vas pozdravijo sladki bio medenjaki in peneča jabolčna pijača, starana v hrastovem sodu, iz tradicionalnih sort kozjanskih travniških jabolk – bobovec in topaz, sledi obisk mlina na vodo, kjer prevzamete “piknik culico”, polno domačih “mlinarskih” dobrot, in se podate na piknik avanturo v jabolčni sadovnjak Kozjanskega parka. Uživajte v posebej pripravljeni grajski večerji v restavraciji Kozjanski dvor, vrhunec grajskega doživetja pa je romantično opazovanje zvezd ob udobnem zunanjem ognjišču. In ne pozabite na raziskovanje bogate dediščine gradu z vodenim avdio ogledom grajskih prostorov!

Število nočitev: 1 / POLNI PENZION
Število oseb: 2
Nastanitev ponuja: Ogled gradu Podsreda, obisk Središča za obiskovalce Kozjanskega parka, prodajni kotiček lokalnih ponudnikov, zunanje ognjišče, brezplačen internet / wifi, parkirišče.
Tip nastanitve: Soba na gradu**** (apartma z doplačilom)

Paket vključuje:

 • NASTANITEV S ŠTIRIMI ZVEZDICAMI: Nočitev za dve osebi v sobi**** na gradu Podsreda.
 • KOŠARICA Z GRAJSKIM ZAJTRKOM ZA 2 OSEBI: Polna domačih dobrot iz lokalnih kmetij. Na voljo so 4 različice zajtrka, in sicer: KLASIČNA, VEGETARIJANSKA, VEGANSKA IN BREZGLUTENSKA ZAJTRK KOŠARICA. Naj se dan začne grajsko!
 • PENEČE RAZVAJANJE V SOBI: Steklenica alkoholne peneče pijače polnega jabolčnega okusa, starane 6 mesecev v hrastovem sodu, predhodno uporabljenem za rdeče vino, pridelana iz tradicionalnih sort travniških jabolk - bobovec in topaz (0,375l) in BIO medenjaki v obliki jabolk iz Kukovičičevega mlina.
 • OGLED GRADU: Z avdio-vodenjem v več jezikih (SLO, EN, DE, IT, RUS), ki vam bo približal bogato zgodovino in kulturno dediščino gradu;
 • OBISK IN OGLED KUKOVIČIČEVEGA MLINA v Podsredi, ki je danes eden redkih delujočih mlinov v Sloveniji, ki bogato družinsko tradicijo uspešno povezuje s sodobnimi načini pridelave;
 • Na mlinu bodo za vas pripravili KOZJANSKO CULICO DOBROT (jabolčni sok 2 dcl, jabolčna sladica, domač namaz, domač kruh, šilce domačega žganja ali medena rožica - piškot), ki jo boste ponesli s sabo v Sadovnjak Kozjanskega parka, kjer uspeva več kot 100 različnih sort jablan in drugih sadnih dreves, ter si tam privoščili »jabolčni« piknik.
 • GRAJSKA PLOŠČA: Večerja za dve osebi v Kozjanskem dvoru s sladico;
 • ROMANTIČNO OPAZOVANJE ZVEZD NA GRADU: Ob odprtem ognjišču, vključno z odejami.

Ostale ugodnosti:

 • V odpiralnem času gradu je gostom na voljo brezplačen ogled vseh grajskih prostorov, ves čas pa je omogočen dostop do grajskega atrija in srednjeveške kuhinje;
 • Uporaba ZUNANJEGA OGNJIŠČA ob apartmajih in sobah na spodnjem grajskem dvorišču;
 • Sezonsko pripravljen zeliščni Grajski čaj s 100% naravnimi, ročno nabranimi sestavinami iz Kozjanskega parka;
 • Neomejen vstop v grajski atrij in grajsko dvorano za goste s TV-kotičkom, kotičkom za čaj in kavo, vinskim in knjižnim kotičkom;
 • Naravni jabolčni sok iz zaščitenih kozjanskih visokodebelnih sadovnjakov Kozjanskega parka, kjer uspevajo tradicionalne sorte kozjanskih jabolk;
 • Brezplačen internet (WI-FI) in parkirišče.

Želite svoje grajsko doživetje nadgraditi s posebnim romantičnim razvajanjem?

 Preverite našo ponudbo grajskih masaž – od 48 € naprej na osebo.

Več info o ponudbi GRAJSKIH MASAŽ na gradu Podsreda.

ŽELITE SVOJE GRAJSKO DOŽIVETJE OBOGATITI Z WELLNESS RAZVAJANJEM V TERMAH OLIMIA?

Za vas imamo **POSEBNO PONUDBO**: 10% popust na vstopnice za Wellness Termalijo (bazeni, savne). 

Povprašajte nas za nakup in rezervacijo ugodnih vstopnic za obisk Term Olimia v Podčetrtku.

Cena paketa z eno nočitvijo (polni penzion – 2 osebi):
219,00 €

– Turistična taksa z vključeno promocijsko takso:

odrasli od. 17. leta naprej: 1,50 €/dan,
otroci (7-17 let): 0,75 €/dan

– Hišni ljubljenčki: 15 €/dan;

– Pozen odhod/zgoden prihod –
brezplačno (odvisno od razpoložljivosti).

– V primeru nepravočasnega plačila si dovoljujemo pravico do odpovedi rezervacije;
– Možna je brezplačna sprememba rezervacije na kasnejši termin, ki je bila sporočena najmanj sedem dni pred rezervacijo pisno na info@castlepodsreda.com.

Vse namestitve so primerno očiščene in razkužene v skladu z ukrepi higiene in zaščite za varnost gostov in zaposlenih.

Prihod v namestitev in prevzem ključev je po želji brezstičen, prav tako omogočamo brezstično plačevanje in brezstično naročanje hrane in pijače.

Rezervirajte doživetje ali nam postavite vprašanje


  Registration

  Forgotten Password?