EKSKLUZIVNA PONUDBA: KODA ‘MAMA’ ZA 10% POPUSTA

MATERINSKI DAN na Gradu Podsreda obeležujemo s srcem in z globoko hvaležnostjo do vsega, kar mame prispevajo k oblikovanju naših poti. Tukaj, kjer ženski kolektiv s strastjo in predanostjo ohranja grajsko dediščino, čutimo prav posebno povezanost z vlogo in močjo materinstva.

Do konca marca smo v duhu tega praznovanja na Gradu Podsreda pripravili POSEBNO PONUDBO, kjer si boste lahko zagotovili ugodnejši oddih v zgodovinskem okolju, ki slavi žensko dediščino.

Uporabite kodo “MAMA” pri rezervaciji in si zagotovite **10% EKSKLUZIVNI POPUST** na VSE NOČITVE V NAŠIH SOBAH IN APARTMAJIH na Gradu Podsreda.

*Popust se uveljavlja za VSE REZERVACIJE s poljubnimi datumi znotraj leta 2024 (glede na razpoložljivost), ustvarjene DO VKLJUČNO NEDELJE, 31. MARCA 2024!

Razvajajte se s kraljevskim oddihom. Pridite same, s prijateljico, partnerjem ali z družino in odkrijte grajsko okolico, ki se prebuja v pomlad, ter doživite zgodovino, ki so jo soustvarjale ženske skozi stoletja.

Rezervirajte grajski pobeg za leto 2024 do te nedelje in praznujte lepoto materinstva na edinstven način.

Popust velja IZKLJUČNO ZA CENO NOČITVE in ne zajema dodatnih storitev, kot so zajtrki, turistične takse, doživetja, večerje, paketi, masaže, izposojo koles in ostale dodatne ponudbe.

Rezervacije sprejemamo preko SPLETNE STRANI (KLIK) ALI na naš e-naslov: info@castlepodsreda.com ALI na tel. številko: +386 41 360 985.

Zapri

Registration

Forgotten Password?