AKTUALNI JESENSKI DELOVNI ČAS GRADU

Aktualni delovni čas gradu: vračamo se k rednemu delovniku!

Pozdravljeni, plemeniti gostje! Ko se zlati poletni dnevi poslavljajo in šepet jeseni postaja vse močnejši, se vračamo k našemu rednemu delovnemu času na našem mogočnem gradu Podsreda.

Od letošnjega septembra dalje smo vam na voljo vsak dan od 10. do 17. ure (razen ob ponedeljkih).

Žal ob PONEDELJKIH naš grad počiva in grajska vrata ostajajo ZAPRTA.

Naše sobe in apartmaji na gradu Podsreda in grajska recepcija bodo delovali ves čas, da bodo izpolnili vse vaše želje.

In to še ni vse! Enak odpiralni čas od danes naprej veljal tudi za našo grajsko kavarno, ki prekipeva od slastnih dobrot, trgovino z lokalnimi izdelki, ki ponuja zaklade naše dežele, in center za obiskovalce Kozjanskega parka, vaša vrata k čudesom narave.

Pridružite se nam tudi v jeseni, kjer grajski zidovi varujejo stoletne zgodbe, ambient pa je čaroben v vseh letnih časih.

 

Lepo vabljeni!

!POSEBNO OBVESTILO!

Od 4. pa vse do 7. septembra se bo naša Grajska kavarna Podsreda odpravila na zaslužen dopust in napolnila baterije za nove grajske dogodivščine.

Vendar ne skrbite, gre le za kratek premor! Zapišite si na koledarje, saj se bo z 8. septembrom naša kavarniška ekipa vrnila in vas ŽE TA KONEC TEDNA, v petek, soboto in nedeljo (8.-10. september), razvajala s svojimi dobrotami. 

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?