MEDNARODNI DAN MUZEJEV IN DAN ODPRTIH VRAT NA GRADU PODSREDA

Praznujte MEDNARODNI DAN MUZEJEV z nami na Gradu Podsreda, 18. maja 2024. Grad bo za obiskovalce odprt od 10. do 17. ure, ko lahko brezplačno odkrivate našo bogato kulturno dediščino.

Ogledate si lahko zanimive grajske prostore, številne razstave in zbirke, središče za obiskovalce Kozjanskega parka in biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje in obiščete grajsko trgovinico.

VABIMO VAS NA PESTER BREZPLAČEN PROGRAM:

10:00 – 17:00

DAN ODPRTIH VRAT – BREZPLAČEN OBISK GRADU PODSREDA ZA POSAMEZNIKE IN DRUŽINE

Raziskovanje grajskih soban, razstav, zbirk in centra za obiskovalce Kozjanskega parka.

15:30 – 16:30

 GRAJSKA USTVARJALNICA “NARIŠEM INICIALKO”

Ustvarjalna delavnica za obiskovalce

Ob 17. uri

Predavanje Mitje Lojena “O ŽIVLJENJU V PODSREDI IN OKOLICI LETA 1821”

Ne zamudite zanimivega predavanja z začetkom ob 17. uri.

**POSEBNA PONUDBA**

Akcija “ZA DRUŽINE BREZPLAČNO”  

Brezplačen vstop za družine OD 15. DO 19. MAJA.

Pridružite se nam za dan poln zgodovine, kulture in družinske zabave. Podrobne informacije in dodatna navodila so na voljo na naši spletni strani in v grajski trgovinici.

Poleg ogleda gradu se lahko podate tudi na družinsko pustolovščino LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA: Izjemna družinska pustolovščina, ki bo navdušila vse generacije. Več info: https://castlepodsreda.com/lov-na-zaklad/

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?