DARILNI BONI ZA NEPOZABNA GRAJSKA DOŽIVETJA

Iščete popolno darilo? Ne iščite več! Podarite nepozabno doživetje na gradu Podsreda z našimi **DARILNIMI BONI** za družinsko zabavo, romantični pobeg ali edinstveno bivanje na gradu Podsreda. Cene od 28 €.

*Darilni boni za družine*

Vabljeni na družinsko pustolovščino na gradu Podsreda! Raziščite skrivne kotičke gradu z avdio vodenim ogledom in se udeležite razburljive pustolovščine iskanja zaklada. Cene se začnejo pri 28 € za 2 odrasla in 1 otroka.

 

*Družinska grajska pustolovščina*

Za vrhunsko družinsko doživetje izberite našo grajsko pustolovščino za dve odrasli osebi in enega otroka po ceni 75 EUR. Rešite uganke, osvojite lepo nagrado in se prepustite grajski pojedini z lokalnimi dobrotami in naravnim jabolčnim sokom.

 

*Darilni boni za pare*

Presenetite svojo ljubljeno osebo z romantičnim oddihom na gradu za 53 EUR. Uživajte v ogledu gradu, raziskujte razstave in se posladkajte z grajsko pojedino z lokalnimi dobrotami. Svojemu bivanju dodajte pridih romantike z naravnim jabolčnim sokom ali lokalnim vinom.

 

*Grajske sobe in apartmaji*

Doživetje Podarite edinstveno bivanje v naših grajskih sobah in apartmajih! Spite za grajskim obzidjem, uživajte v udobju s štirimi zvezdicami in se zbudite s košarico grajskega zajtrka, polno lokalnih, trajnostnih dobrot.

NAKUP DARILNEGA BONA

Kliknite povezavo: https://castlepodsreda.com/darilni-boni/ ali nam pišite na mail info@castlepodsreda.com ali nas pokličite +386 41 419 996.

Podarite darilo trajnih spominov na gradu Podsreda!

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?