DRUGI LETNI KINO POD GRAJSKIMI ZVEZDAMI “NEKAJ SLADKEGA”

DOGODEK JE PRESTAVLJEN zaradi slabe vremenske napovedi,

in sicer na NEDELJO, 16. JULIJA, ob 21. uri.

Hvala za razumevanje.

V četrtek, 13. julija, ob 21. uri lepo vabljeni na "filmsko poslastico" na zunanje dvorišče gradu Podsreda, ko bo DRUGI LETNI KINO POD GRAJSKIMI ZVEZDAMI na grad pripeljal slovensko romantično komedijo zmešnjav Tina Vodopivca "Nekaj sladkega".

Pridružite se nam na nepozabnem večeru pod zvezdami na dvorišču gradu in uživajte v slovenski romantični komediji zmešnjav, polni preobratov in zabavnih zapletov z naslovom “Nekaj sladkega“.

Slovenski film balkanskega temperamenta, ki spremlja zgodbo organizatorke marketinške konference, ki mora za svetovno znanega guruja v zadnjem hipu najti zamenjavo, je eden od težko pričakovanih filmov, saj se je o njem govorilo, še preden je padla prva klapa.

Na režiserski stolček komedije zmešnjav je sedel komik Tin Vodopivec, ki je skupaj z Urško Majdič tudi napisal scenarij. Oba sta v filmu tudi zaigrala, v glavnih vlogah pa zaigrajo še Saško Kocev, Jelena Jovanova, Ula Furlan, Tina Gorenjak, Nik Škrlec, Luka Korenčič, Oriana Girotto, Ana Ribič, Ranko Babić, Sašo Đukić, skupina Joker OUT, Karim Merdjadi, Boris Kobal, Gašper Bergant, Aleš Novak, Alen Podlesnik, Jure Rajšp, Vid Sodnik, Zinaida Dedakin, Nikola Silić, Aleksandar Mikić, Pedja Bajović in drugi.

Pridružite se nam in doživite nepozabno filmsko doživetje, za vse obvezne “OB-filmske” razvade pa bo tu naša grajska kavarna Podsreda, ki bo seveda poskbela tudi za “NEKAJ SLADKEGA”.

 

VSTOP JE PROST! Ne zamudite te čudovite priložnosti za brezplačno filmsko doživetje.

Povabite prijatelje in družino ter se nam pridružite.

Se vidimo na gradu Podsreda!

Registration

Forgotten Password?