GRAD PODSREDA PREJEMNIK OKOLJSKEGA ZNAKA ZELENI KLJUČ

Z velikim veseljem in ponosom sporočamo, da sta naš Grad Podsreda in Sobe in Apartmaji na gradu Podsreda prejemnika trajnostnega okoljskega znaka Zeleni ključ - Green Key v kategoriji atrakcije oz. znamenitosti in namestitve.

Okoljski znak Zeleni ključ – Green Key je vodilni standard za odličnost na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Ta certifikat predstavlja našo zavezanost, da dosledno spoštujemo stroge okoljske kriterije, obenem pa zagotavljamo svojim gostom, da s svojo izbiro našega gradu neposredno prispevajo k varovanju okolja.

S pridobitvijo certifikata Zeleni ključ – Green Key, Grad Podsreda & Sobe in Apartmaji na gradu Podsreda prejemajo priznanje za odličnost na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja.

Ta dosežek je tudi izraz naše zavezanosti k varovanju okolja in uvajanju trajnostnih ukrepov v celotnem objektu gradu.

S tem certifikatom se pridružujemo družini več kot 3.200 različnih turističnih obratov v 65 državah, ki prostovoljno izkazujejo svojo predanost trajnostnim praksam.

V Gradu Podsreda & Sobe in Apartmaji na gradu Podsreda smo veseli in ponosni, da smo del te trajnostne zgodbe ter prispevamo k ohranjanju okolja in narave.

Zapri

Registration

Forgotten Password?