»GRAJSKI POZDRAV POLETJU« ZA PARE IN DRUŽINE NA GRADU PODSREDA

Ste za za grajski skok v poletje?

 

Topli dnevi so pred vrati. Za pravi “GRAJSKI” skok v poletje smo v Sobah in apartmajih na gradu Podsreda za vas pripravili dva pisana poletna paketa z nočitvijo: »GRAJSKI POZDRAV POLETJU« za družine in pare.

Doživite nepozabne grajske počitnice na srednjeveškem gradu in napolnite baterije v barviti poletni pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot narave.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@castlepodsreda.com.

»GRAJSKI POZDRAV POLETJU« ZA DRUŽINE NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ (že od 290 €)

Grajski skok v poletje na gradu Podsreda! Doživite čarobnost zgodovine s poletno družinsko pustolovščino na gradu Podsreda. Obiščite mlin na vodni pogon in uživajte v “jabolčnem” pikniku, odkrijte grajske skrivnosti s pustolovščino iskanja zaklada in zaključite dan na gradu z večerjo z izbranimi lokalnimi dobrotami s kmetije Kunej.

»GRAJSKI POZDRAV POLETJU« ZA PARE NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ (že od 255 €)

Poletje je končno tu. Popoln razlog za odmor! Doživite nepozabne grajske počitnice na srednjeveškem gradu in napolnite baterije v barviti poletni pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot narave. Privoščite si piknik v sadovnjaku, se razvajajte v zasebnem wellnessu in zaključite dan z grajsko pojedino.

Pozor, družine in ljubitelji kulture!

»ZA DRUŽINE BREZPLAČNO«
torek, 16. – nedelja, 21. maj 2023

BREZPLAČEN VSTOP V GRAD ZA DRUŽINE

_______________

MEDNARODNI MUZEJSKI DAN
četrtek, 18. maj 2023

BREZPLAČEN VSTOP ZA POSAMEZNIKE IN DRUŽINE

 

grad podsreda odpiralni čas

 

 

Zapri

Registration

Forgotten Password?