»GRAJSKI POZDRAV POLETJU« ZA PARE IN DRUŽINE NA GRADU PODSREDA

Ste za za grajski skok v poletje?

 

Topli dnevi so pred vrati. Za pravi “GRAJSKI” skok v poletje smo v Sobah in apartmajih na gradu Podsreda za vas pripravili dva pisana poletna paketa z nočitvijo: »GRAJSKI POZDRAV POLETJU« za družine in pare.

Doživite nepozabne grajske počitnice na srednjeveškem gradu in napolnite baterije v barviti poletni pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot narave.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE na info@castlepodsreda.com.

»GRAJSKI POZDRAV POLETJU« ZA DRUŽINE NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ (že od 290 €)

Grajski skok v poletje na gradu Podsreda! Doživite čarobnost zgodovine s poletno družinsko pustolovščino na gradu Podsreda. Obiščite mlin na vodni pogon in uživajte v “jabolčnem” pikniku, odkrijte grajske skrivnosti s pustolovščino iskanja zaklada in zaključite dan na gradu z večerjo z izbranimi lokalnimi dobrotami s kmetije Kunej.

»GRAJSKI POZDRAV POLETJU« ZA PARE NA GRADU PODSREDA // 1 NOČ (že od 255 €)

Poletje je končno tu. Popoln razlog za odmor! Doživite nepozabne grajske počitnice na srednjeveškem gradu in napolnite baterije v barviti poletni pustolovščini s prepletom domače kulinarike in lepot narave. Privoščite si piknik v sadovnjaku, se razvajajte v zasebnem wellnessu in zaključite dan z grajsko pojedino.

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?