GRAJSKI ŽIV ŽAV NA GRADU PODSREDA 2023

Dogodek GRAJSKI ŽIV ŽAV je za nami, in kakšen dan je to bil!

Sredi poletne vročice se je naš grad spremenil v oazo prijetnih vibracij, kjer so se lokalne dobrote, smeh otrok in super glasba združili in ustvarili nepozabno vzdušje.

Navkljub vročini smo se prebili do cilja s trudom in pozitivno energijo tako osebja kot prekrasnih obiskovalcev. Končati šolske počitnice na tako visoki noti  je bil resnično velik dosežek. Iskrena hvala vsem, ki ste se nam pridružili – vaša izjemna udeležba je presegla naša pričakovanja!

Zahvaljujemo se lokalnim ponudnikom za izvrstne kulinarične dobrote, ki so jih skrbno pripravili z mislijo na naše najmlajše občinstvo. Velika hvala vsem udeležencem sejma, da so delili svoje delo in poskrbeli za živahen utrip dogodka. Velika hvala tudi Turistično društvo Pilštanj za obisk pilštanjske gospode.

Posebna zahvala gre Občini Kozje, Kozjanskemu parku in organizaciji Visit Podčetrtek za neprecenljivo finančno podporo.

In seveda vrhunec prireditve – velika zahvala veličastni Nika Zorjan in njeni predani skupini, ki je tudi v vročini poskrbela za izjemen koncert.

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?