GRAJSKO OBVESTILO: KRATEK ODMOR V JANUARJU IN FEBRUARJU 2024

AKTUALNO GRAJSKO DOGAJANJE: V objemu sprememb in novih začetkov

Dragi grajski prijatelji, ob vstopu v novo leto bo naš Grad Podsreda v JANUARJU in FEBRUARJU za kratek čas ZAPRL SVOJA VRATA, razen za vnaprej rezervirane goste in skupine ter za potrebe naših gostov v nastanitvenih objektih.

Naša grajska vrata vsekakor ostajajo odprta za GOSTE SOB IN APARTMAJEV NA GRADU PODSREDA.

Če bi nas želeli obiskati v tem času, nam, prosimo, pišite ( info@castlepodsreda.com) ali nas pokličite +386 41 419 996

V tem času bomo delali v zakulisju in se pripravljali na razburljive projekte, ki bodo našim cenjenim gostom razkrili svet novih doživetij. Spremljajte na za napoved čarobnih dogodivščin, ki vas čakajo!

Kmalu se bomo vrnili, pripravljeni na nova doživetja in pustolovščine. Zahvaljujemo se vam za nadaljnjo podporo in pozitivne misli.

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?