ODPIRALNI ČAS GRADU PODSREDA OD APRILA DO OKTOBRA 2023

Najbolj grajski med gradovi na Slovenskem vabi!

Dragi prijatelji gradu Podsreda, naš starodavni biser v osrčju Kozjanskega regijskega parka vabi, da preverite našo grajsko ponudbo, raziščete spletno stran in koledar dogodkov ter načrtujete svoj obisk naše destinacije.

V nadaljevanju najdete vse potrebne informacije o naših odpiralnih urah, da boste lahko kar najbolje izkoristili svoj čas ob obisku gradu Podsreda in Grajske kavarne.

DELOVNI ČAS GRADU OD 1. APRILA DO 31. OKTOBRA 2023: Vsak dan med 10. in 17. uro, razen ob ponedeljkih. Izjemoma bo grad zaprt na VELIKONOČNO NEDELJO, 9. aprila 2023, ODPRT pa na praznični PONEDELJEK, 10. aprila 2023, med 10. in 17. uro.

V odpiralnem času gradu bodo obiskovalce s svojo ponudbo razvajali tudi Grajska kavarna, Trgovinica lokalnih produktov in Središče za obiskovalce Kozjanskega parka.

Obiskovalci gradu Podsreda se lahko raziskovanja gradu lotijo sami, s pomočjo avdio-vodnika in se na lastne oči in ušesa prepričajo, zakaj grad Podsreda ostaja eden najbolj znanih in dobro ohranjenih gradov v naši državi, ki slovi po številnih lepo ohranjenih srednjeveških arhitekturnih elementih in zanimivih razstavah.⁣

Vse mlade in nekoliko starejše raziskovalce pa še vedno vabi nepozabna grajska pustolovščina Lov na zaklad.⁣ ⁣ Vabljeni, da preverite še ostalo ponudbo naših GRAJSKIH DOŽIVETIJ (tukaj).⁣

? Za več informacij nas pokličite na ☎️ +386 41 419 996 ali ali nam pišite na ? info@castlepodsreda.com.⁣⁣⁣⠀

Veseli bomo Vašega obiska!

 

Sobe in apartmaji na gradu Podsreda vabijo goste k nepozabnim grajskim doživetjem vse dni v letu! Užijte tišino grajskih zidov ter lepoto neokrnjene narave, ko okolica gradu zeleni v cvetu pomladi ali počiva pod pravljično sneženo odejo.⁣ Preverite ponudbo DOŽIVLJAJSKIH PAKETOV Z NOČITVIJO NA GRADU: TUKAJ. ⠀⠀⠀⠀⠀⁣⠀⠀⠀⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣ ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ? Za več informacij ali rezervacije nas pokličite na ☎️ +386 41 360 985 ali ali nam pišite na ? info@castlepodsreda.com.⁣⁣⁣

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?