POLETNA MUZEJSKA NOČ NA GRADU PODSREDA

Spoštovani ljubitelji muzejev in galerij, praznujte POLETNO MUZEJSKO NOČ na Gradu Podsreda!

V soboto, 15. junija 2024, se nam pridružite na posebnem večeru na gradu Podsreda, kjer bomo med 18. in 24. uro praznovali Poletno muzejsko noč. Vstop je BREZPLAČEN, kar vsem omogoča enkratno priložnost za brezplačno raziskovanje grajskih soban in številnih razstav.

V tem očarljivem večeru se lahko obiskovalci sprehodijo po zgodovinskih dvoranah in odkrivajo številne zanimivosti enega najbolje ohranjenih srednjeveških gradov v Sloveniji.

Za tiste, ki si želijo malo pustolovščine, bo po promocijski ceni na voljo družinska pustolovščina „Lov na zaklad“, ki bo raziskovanju gradu dodala vznemirljivo popestritev za obiskovalce vseh starosti.

Kot vrhunec večera bomo ob 19. uri z največjim veseljem gostili koncert, na katerem bo nastopila nadarjena mlada vokalistka Nina Šulc skupaj s svojimi posebnimi gosti. S tem nastopom Nina obeležuje vrhunec svojega študija pod vodstvom mentorice Mihaele Komočar Gorše, prof.

Prisrčno vas vabimo, da ta čarobni večer preživite z nami, se potopite v kulturo in zgodovino ter uživate v živahnih nastopih, ki oživljajo naš grad. Odlična ideja za izlet za vse ljubitelje umetnosti in zgodovine.

Pridružite se nam na nepozabni noči na gradu Podsreda!

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?