PRAZNOVANJE MLADE USTVARJALNOSTI: ODPRTJE LIKOVNE RAZSTAVE NA GRADU PODSREDA

Odprtje razstave “ŠOPEK ZA ŠPELCO ČOPIČ – likovna ustvarjalnost otrok iz Pišec” na grajskem podstrešju

V četrtek, 30. maja 2024, vas ob 17. uri vljudno vabimo na grajsko podstrešje gradu Podsreda na slavnostno odprtje likovne razstave z naslovom „ŠOPEK ZA ŠPELCO ČOPIČ – likovna ustvarjalnost otrok iz Pišec”.

Podrobnosti o dogodku

Podstrešje gradu se bo spremenilo v živahno galerijo, v kateri bodo predstavljeni umetniški talenti malih učencev iz vrtca Pišece in Osnovne šole Maksa Pleteršnika Pišece. Na tej posebni razstavi bo na ogled zbirka barvitih umetniških del, ki bodo spodbudila domišljijo in proslavila ustvarjalni duh naših najmlajših umetnikov.

Praznovanje umetnosti

Otvoritveni dogodek bo obogaten z različnimi predstavami, vključno s plesom, petjem in lutkovno predstavo, kar bo večeru dodalo dodatno slavnostno noto.

Vabimo vas, da se nam pridružite na tem dogodku na enem najbolj edinstvenih gradov v Sloveniji.

S svojo prisotnostjo ne boste le podprli mladih talentov naše skupnosti, temveč boste prispevali tudi k ohranjanju spoštovanja umetnosti in kulture na gradu Podsreda.

 

Posebna opomba:

Razstavo je s svojimi prispevki kurirala Teja Cvenk, priznana akvarelistka, katere dela bodo prav tako krasila dogodek.

Veselimo se srečanja z vami na gradu na tem večeru umetnosti. Pripeljite prijatelje in družino.

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?